icon

Možno sa s gynekologičkou Halmešovou dohodnúť na dlhších vychádzkach?

Včera o 16:07

Ahojte babi, tie ktoré ste boli tehu a pani Halmešová Vás vypísala až do materskej ako ste mali vychádzky ? Celé tie mesiace ste mali 2 a 2 hodiny ? Alebo sa s ňou dalo dohodnúť ? Predsa len človek keď je z dediny a potrebuje ísť na väčší nákup alebo hocikde naozaj cez leto si to človek chce užiť na dobrom počasí..

anonym_5f691f
Včera o 18:14

Pokiaľ si môžeš užívať pri peknom počasí, chodiť do mesta a podobne tak asi nepotrebuješ byť na PN. Zrus on a môžeš ísť kde chceš a kedy chceš.

autor
Včera o 18:54
@anonym_5f691f

Pokiaľ si môžeš užívať pri peknom počasí, chodiť do mesta a podobne tak asi nepotrebuješ byť na PN. Zrus on a môžeš ísť kde chceš a kedy chceš.

@anonym_5f691f kvôli predošlému potratu ma necháva na PN a prácu nemám vhodnú pre tehotné takže nemám ani veľmi na výber..ale ďakujem za odpoveď i keď mi v ničom nepomohla 🤷🏻‍♀️

klara351
Včera o 19:43

Ak nemáš prácu vhodnú pre tehotné, poziadaj o prácu vhodnú pre tehotné a ak tvoj zamestnávateľ takú nemá, zostavas doma s plným platom a môžeš sa prechádzať koľko chces. Ak máš naozaj dôvod na PN, tak máš mať kludovy režim a 4 hodiny denne na vychádzky sú dosť. Dlhšie vychádzky by boli hneď kontrolované u lekára sociálnou poisťovňou.

sissy27
Včera o 21:46
@anonym_autor

@anonym_5f691f kvôli predošlému potratu ma necháva na PN a prácu nemám vhodnú pre tehotné takže nemám ani veľmi na výber..ale ďakujem za odpoveď i keď mi v ničom nepomohla 🤷🏻‍♀️

@anonym_autor a to ako tehotna na rizikovom mozes pol dna chodit po obchodoch a vlacit tazke velke nakupy? Ved nech donesie pan manzel alebo objednaj donasku.
Co sa tyka prace - to sa neriesi pnkou, ale tak ako pise @klara351.