MUDr. Adam - Nová nemocnica v Prešove
Ahojte..co hovorite o tomto doktorovi???? 😅
@jarmila1977 takze v podstate mozem byt spokojna...viem o tom ze je s KE lebo mi jeden znami vybavil...je starsi ci mladsi?
take stredne roky okolo styridsat a viac.on robil v kosiciach na moyzesovej a ked tu zrusili a presla na rastislavovu,tak on isiel do presova.v roku 2002 som pri nom rodila syna,v roku 2005 uz v kosiciach nebol.
@jarmila1977
@milagrosss20 Ak pisete o MUDr. Janovi Adamovi, ktory ma okolo 45 rokov, jeho otec nebol doktor...
@bianocka myslim.ze jarmila1977 hovori o Jozefovi Adamovi,aj ja som pri nom rodila pred 13 rokmi na Moyzesovej v Ke a teraz k nemu chodim do poradne ordinuje aj v Ke www.gpo.sk je to supergynekolog 🙂
@milagrosss20 vyzera takto🙂
http://www.fnsppresov.sk/nemocnica/1589/
Je celkom v pohode, ale straasne bolestivo vysetruje, zhodli sme sa s na tom s babami v nemocke🙂. Je rychly, vela toho nepovie, teda, ak ho nemas vybaveneho. Ja by som si ho ako porodnika nevybrala, lebo na mna posobi ako nejaky poker face profesor a nie niekto, pred kym roztiahnem nohy a porodim. Ale vraj odbornik a operater je skvely.
Ahaaa, tak tych gynekologov Adamov je nejako vela 😀
@jarmila1977
@paparkam

ahoj.ja ho poznam a je vemi dobry.pamatam si ho este z cias,ked pracoval v kosiciach.paradoxom bolo,ze k jeho otcovi som chodila do poradne a pred 11 rokmi som pri adamovi ml. teda synovi rodila svojho syna. 🙂 takze ja som s nim bola velmi spokojna.a aj medzi mamickami na oddeleni bol oblubeny.