icon

MUDr. Bernušák z Bardejova. Je to dobrý gynekológ?

januska8
7. dec 2009

Ahojte otváram túto tému ohľadne skúsenostiam a práce dr. Bernušáka chcela by som aby ste vložili svoj názor na neho či je dobrý gynekolog alebo nie. Hladam si gynekologa a neviem sa rozhodnut. Tak dievčence čakám na vaše príspevky 🙂

janinka444
9. jan 2013

Oni sú dvaja bratia, neviem ktorého myslíš, jeden Jozef Brnušák má súkromnú ambulanciu a jeho brat Pavol Brnušák robí v nemocnici na oddelení. Obaja sú perfektní ľudia a super odborníci, lepších gynekológov v BJ nenájdeš...S obidvomi mám tie najlepšie skúsenosti... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

zuzla2
9. jan 2013

tak ako uz bolo pisane vyssie..su dvaja...ja mam skusenosti s oboma 😉 k Jozefovi som chodila,ked som este byvala v BJ a Pavol ma rodil pri synovi 🙂 obidvaja su vynikajuci.... 😵

maruskamolny
9. jan 2013

pridavám sa k babám aj ja, Jozef Brnušák je môj gynekológ a Pavol môj pôrodník...obaja sú skvelí, mmilý prístup, citliví k ženám,.,,Jozef mi dal super starostlivosť počas tehotenstva, Pavol zase nekomplikovaný pôrod cisarským rezom a staostlivosť po pôrode...odporúčam ich 😉

marcelirv
31. jan 2013

poznám iba Pavla Brnušáka je to výborný pôrodník ja sompri nemu rodila 2deti a bolo to ok nemala som nijaké bolesti bol milý pri pôrode vedel tak utíšiť aj mal lepšiu starostlivosť, hoc som nebola jeho pacientkou a stále mi vyšlo na neho pôrod.

05422
4. feb 2013

dobry den chcela by som sa opitat sanzime sa o babetko a chcem sa opitat ci dr Jozef Bernusak je dobry aj v tomto?? bude sa mi venovat ?? v takichto veciach ??

zuza1613
6. jún 2013

Dobry den my sa koncom juna staujeme do BJ a som vo 6 mesiaci tehotenstva a potrebovala by som odporucit dobreho lekara..a ci berie aj zdravotne karty......vyssie citam ze ten jozef brnušak je dobry 🙂

pipiny11
18. jan 2016

Prosim vas pekne, ti pani bratia Brnusaci su dobri aj ako detski gynekológovia? Ma s nimi niekto nejaku skusenost?

Velka vdaka vopred

sara967
15. júl 2024

@maruskamolny ahoj chcem sa opýtať ja k nemu teraz chodím k gynekológovi Jozef Brnusak prve tehotenstvo skončilo katastrofálne premklasia 7mesiaci bábätko žilo 3dni a teraz čakám druhé a chcem či má pošle na cisarsky rez ja mám strašný strach s pôrodu a ešte sa liečim uzskostnu zmiešanú poruchu na tetaniu ja som mu hovorila že chcem ísť na cisarsky rez on povedal že pred posledný mesiac sa otom porozprávame ale sa bojím či dodrží slovo

maruskamolny
15. júl 2024

@sara967 áno, myslím si, že keď sa dohodnete tak dodrží slovo. Treba pekne s ním milo komunikovať a na rovinu povedať čo potrebuješ z dôvodu predchádzajúceho tehotenstva...