icon

MUDr. Grochál alebo MUDr. Brešťanský: Kto je lepší na ultrazvuk?

momlife0206
7. feb 2025

Ahojte, viete mi ,prosím, napísať vaše skúsenosti s jedným alebo s druhým pánom doktorom? Potrebujem ísť na morfologický ultrazvuk a rozhodujem sa ku komu. Ďakujem

simik22
7. feb 2025

Grochal je top , druhého nepoznám

weronika171717
7. feb 2025

Grochal.

2ivana5
7. feb 2025

Bola som u Grochalu, nevidel vrodenú chybu čriev … idem teraz k Čunderlíkovi do Ba. Môj gynekológ mi dal presný zoznam mien odborníkov, Brešťanský medzi nimi nebol, vraj odosiela keď vidí problém tiež k týmto odborníkom…

tinka_1807
7. feb 2025

@momlife0206 Skús aj MUDr. Dráb. (Ba)

simona92101
7. feb 2025

@momlife0206 dr.Brestansky v HC? Je to bezny gynekolog,pokial chces beznu prehliadku,alebo morfo,ok chod,ak nemas dake podozrenia u babatka..ak ano,radsej Grochalovi.

sara07
7. feb 2025

grochal, plna spokojnost aj pristup aj vysvetlenie , mal na nás vždy čas , všetko ukazal a komentoval , vysvetloval

dominika1922
7. feb 2025

Za mňa grochal. Všetko top. Aj povedal v ktorom týždni bude musieť ísť dieťa von a tak aj bolo.

liliblacky
7. feb 2025

@momlife0206 ja som počula tiež veľmi veľa na Grochala a bola som aj s prvým, aj s druhým… Pri prvom bol dôsledný (2,5 roka do zadu cca), pri druhom som už až taký pocit nemala.. Tak som si nechala urobiť aj morfo u môjho dr (keďže som mala vysoké riziko na DS) a ten môj mi úplne ukazoval každý detail, opísal jednotlivé komory v mozgu, bránicu, žalúdok, komory srdiečka atd atd.. a to bol o 1/2 lacnejsi a asi aj dlhšie kontroloval… 🤷🏽‍♀️

dominika1922
7. feb 2025

@liliblacky kedy si bola druhýkrát ? Mňa to čaká uňho čoskoro tak by ma mrzelo keby už nebol taký dôsledný

nikpa
7. feb 2025

@momlife0206 porovnávas neporovnateľne. Grochal je topka v prenatalnej diagnostike. Brestansky je bežný gynekológ ale zase keď nemáš žiadny problém, morfo.Usg zvládne samozrejme aj on.

liliblacky
7. feb 2025

@dominika1922 nedávno, tak cca 4 mesiace do zadu čo som u neho bola.. predtým mi všetko pekne ukazoval a teraz podľa správy všetko ale videla som, že prepisal len pár údajov.. ale u neho je zase super tá appka, kde ti dá videá a fotky z toho USG ale platíš za to asi 10€ naviac.. (predtým. som to mala v cene)

nika_val
7. feb 2025

Prosím vás a to keď chcete ísť k tomu Grochálovi tak poviete svojmu gynekológovi a on dá lístok alebo to je na vlastné náklady ?
Ak na vlastné náklady aká je prosím cena ?

mony970
7. feb 2025

@nika_val ma cennik na stranke no 110€ vysetrenie 10€ za foto 5€ za sprievod atd

nika_val
7. feb 2025

@mony970 ďakujem pozriem cenník podrobnejšie
Nevedela som vôbec postup či sa to rieši aj s mojou gynekológičkou alebo všetko sama na vlastné náklady
Ako ešte mám na také čas to si len zbieram info 🙂

momlife0206
autor
7. feb 2025

Ďakujem dievčatá, dostala som od svojej Dr zoznam s menami a okrem iných tam boli aj tieto. Dr. Čunderlík ma nevie zobrať, keď potrebujem tak teda skúsim Dr. Grochála. Nemám našťastie žiadne problémy, ale čakáme dvojičky tak pre istotu.

dominika1922
7. feb 2025

@liliblacky za foto do apky sa platí? To veru dva roky dozadu nebolo. Iba za tlacenu pýtal 5€

momlife0206
autor
7. feb 2025

@nika_val mne odporučila moja gyn, aby som išla ešte k niekomu okrem nej na morfologické sono (aj keď ja nepochybujem o jej znalostiach a je veľmi svedomitá pri každej kontrole), keďže čakáme dvojičky aby sme mali všetko potvrdené od viacerých Dr..dnes som tam volala, nezdvíhali, neskôr mi volali späť a už mám aj termín, veľmi milá sestrička

nika_val
7. feb 2025

@momlife0206 ja mám zatiaľ za sebou len 1 kontrolu v 7tt a najbližšiu budem mať až v 13tt tak uvidíme čo mi povie potom moja dr, tiež ju beriem ako takú profesionalnejšiu doktorku (zaoberá sa viac na problémové pacientky, problémové tehotenstva a pod)
Tak uvidím zatiaľ čakám na to 2 vyšetrenie a potom keď tak budem riešiť ďalej 🙂

liliblacky
7. feb 2025

@dominika1922 tiež som bola prekvapená, ale cena za morfo bola 95€ tuším (5€ ak ide s Tebou niekto bez ohľadu na vek! tak neviem či aj za deti pyta..), ale ja som bola sama, muž bol s dcérou a ja som sa automaticky pýtala na tu appku, lebo prvej foto tam mame a potom som platila 105 €… a na bloku že morfo usg a transport fotiek alebo take čosi 🙈

dominika1922
8. feb 2025

@liliblacky aj za dieťa sa plati 5€ tak asi to bolo ono 🙂

liliblacky
8. feb 2025

@dominika1922 nie, ja som bola sama u Grochala, muž bol s malou doma, takze som čakala tých 95€ a ona, že 105€ a na bloku bolo, že fotografia, lebo som ostala prekvapená, že hm… už sa na vsetkom zarába 😀

dominika1922
8. feb 2025

@liliblacky teraz som to pozerala. Zdražel aj tak 😀 uvidíme keď tam pôjdem koľko zapýta