MUDr. Janina Kosová z Prešova - skúsenosti
Chcela by som vedieť nejaké veci o tejto pani doktorke, ja som pri nej a chcela by som vedieť, či dovolí mať manžela pri ultrazvuku a koľko u nej stoja jednotlivé vyšetrenia a podobne. Ďakujem.
počula som to už aj z iného zdroja, že si nencháva platiť za všetko... och... ona je strašne milá zatiaľ... je taká po celý čas? zaujíma sa? robí vyšetreniea? rozpráva sa s pacientkou? dáva rôzne možnosti na výber? myslím napríklad čo sa týka nepovinných alebo nebezpečných vyšetrení a testov...
Ja som od nej tiež zobrala kartu po prvom tehu. Za výber karty som platila 10 eur. Vadilo mi dlhé čakanie aj keď som bola objednaná a vzdialenosť 50 km. Odkedy ju poznám má už tretiu sestričku. Až pri zmene gynekológa som sa dozvedela, že v karte som mala zapísané vyšetrenie po šestonedelí, ktoré sa ani neuskutočnilo. Súčasný lekár v porovnaní s ňou je lepší po všetkých stránkach.

@dada318 pre 8 rokmi som u nej mala kartu a po prvom tehu som od nej odisla... spominam si, okrem ineho, ze vtedy aj za pritomnost otca pri ultrazvuku bol poplatok....