icon

MUDr. Procházka z Kramárov. Aký je?

hanam
22. jún 2009

Nepoynate ho niektorá? Aký je?

bobicek5
22. jún 2009

ahoj, ja k nemu chodim uz pol roka a je vyborny. Nie je to typ "ukecaneho" lekara, ale mne sa javi ako profik.
Chystas sa k nemu alebo k nemu uz chodis?

hanam
autor
22. jún 2009

Som k nemu objednana na poradnu co sa chodi 4 tyzdne pred porodom no vobec ho nepoznam. Ty k nemu chodis kam? Tiez na tuto poradnu? Je mlady alebo stary?

misulda
22. jún 2009

Ahoj, ja k nemu tiez chodim posledny mesiac pred porodom. Dnes som bola tretikrat. Je v pohode. Ako pise, bobicek, neukecany, ale ked sa opytas, odpovie. Vek neviem odhadnut, ale asi je z tych strednovekovych az mladsich 🙂

hanam
autor
22. jún 2009

🙂 misulda to su aki 40, 50?

hanam
autor
22. jún 2009

ozaj misulda a ako to je ked ta objednaju, kolko to vysetrenie u neho asi trva. ja idem 8 30 a uz o 9 mam v nemocke dalsie vysetrenie...da sa to stihnut? dik

misulda
22. jún 2009

Hanam, uz som ti odpovedala do IP, kedze som si tvoju otazku vsimla najskor tam 🙂 Myslim, ze lekar by mohol mat skor tak pod 40

martina1912
22. jún 2009

Ja som k nemu chodila do poradne pred pôrodom a bol celkom fajn....

hanam
autor
22. jún 2009

dik babky aj tebe misulda za IP

krpcek
23. jún 2009

ahojte, ja som k MUDr.Prochadzkovi chodila do poradne a som si ho aj zazmluvnila k porodu - vrelo odporucam. bol uplne skvely, srandoval, normalne kominikoval so mnou aj s muzom . . a ked porod nepostupoval a v bolestiach som ho prosila o cisarsky nemal ziadne debilne poznamky tipu, ze priroda si pomoze atd. po hodine a tretom zatlaceni, ked nevidel postup rozhodol o cisarskom. na druhy den po porode ma prisiel pozret a potom este den pred odchodom.
naozaj skvely pristup. 🙂

bobicek5
24. jún 2009

krpcek, vyzera to, ze ma skvely pristup. Dufam, ze aj mne to takto vyjde. Ja mam sice planovany cisarsky, ale aj tak dufam, ze to bude v klude. 🙂

emily3
24. jún 2009

ahojte aj ja by somchcela rodit na Kramaroch.chcem sa spytat ktory den ordinuje Prochadza ? dik

bobicek5
25. jún 2009

ordinuje v pondelok, poradna je od 10.00 do 13.00, byva dost plno, ale pomerne rychlo to bezi.

krpcek
25. jún 2009

bobicek myslim, ze sa nemas coho bat. mam fakt krasnu jazvu. 😉 😀

arizona
25. jún 2009

čaute, ak by som ešte raz chcela rodiť (a na kramároch), tak by bol procházka jeden z 2-3 lekárov, ktorým by som sa zverila do rúk 😉 nemala som ho zazmluvneného a nebol "hlavný" lekár pri mojom pôrode (nakoniec tiež cisársky), ale spoznala som ho už na mat.-fet. odd. a oplatí sa 🙂 😀

bobicek5
26. jún 2009

krpcek - zlatko ale my sa pozname z materno-fetalneho. 😀

krpcek
26. jún 2009

no koho tu ja nestretnem. 😀 😀

babatko37
7. aug 2009

Rodila som u MUDr. Prochádzku pred týždňom odporúčam si ho zazmluvniť. Je to vynikajúci odborník aj človek. Ďakujem, že mi pomohol porodiť zdravé dieťatko.

bebito
26. apr 2011

Ja som tiez rodila u MUDr. Prochazku. Bola som velmi spokojna. Odporucam ho a dakujem mu za to, ze den mojho porodu bol moj najkrajsi den v zivote.

michii
20. máj 2011

ahojte žienky, ja chodím do poradne v posl. mes. tehotenstva k dr. Procházkovi, odporučila mi ho jedna sestrička. Vybrala som si ho aj za pôrodníka/cez zmluvu, pôsobí na mňa veľmi dobre, nad moje očakávania. a práveže mi pripadá veľmi ukecaný, vždy sa rozkecá či už o tehotenstve, alebo aj niečo zo súkromia strelí. Fakt je zlatý. Trošku mi pripomína Joža Vajdu 🙂)))) Verím mu, že všetko dopadne Ok;)

88koalka88
2. jan 2015

Mala som ho zazmluvneného pri pôrode a môžem LEN a LEN odporúčať !!! Perfektný prístup pri pôrode aj po.

nancy123
28. júl 2015

Ja na Prochazku do konca zivota nezabudnem. Rodila som u neho cisarskym dvojicky, s ktorymi som lezala na rizikovom uz 2 mesiace pred porodom. Lekara som uz nemala moznost zazmluvnit, kedze porod sa spustil nahle. Po porode ma zasili a prelozili na Resku kde na dalsi den videli ze nieco asi nie je v poriadku na dalsi den ma operovali znova, skoncila som bez maternice s poranenym mocovym mechurom , no po vyse 3 hod. operacii som to prezila, dakujem bohu som tu. Deti to prezili tiez ale dievcatko sa narodilo so zakrvacanim do mozgu a prasknutymi plucami co nastastie nezanechalo ziadne trvale nasledky po 3 tyzdnoch na JISke ju z toho dostali. Ja som po 3 mes. sla na dalsiu operaciu, kedze som mala skrutene tenke crevo. VDAKA p. MUDr. PROCHAZKA. Nasledne po zbabranom cisarskom uzasnym p. dr. Prochazkom mozem vdacit hlavne p. prednostovi Rusnakovi a p. primarke ktori prevzali starostlivost a takpovediac kryli chrbat Dr. Prochazkovi. Toto je moja skusenot. Dakujem bohu za krasne a uzasne dve deti ktore mam po 8 rokoch neuspesneho snazenia a chodenia po centrach asist. reprodukcie nakoniec prirodzenou cestou no je mi luto ze Dr. Prochazka to takto uzavrel!!!

bublinam
10. apr 2018

ja mám tiež zlú skúsenosť- viac sa mi písať nechce :(

jankakana
5. feb 2023

Pán doktor je veľmi dobrý, profesionálny . Mam 32 rokov, bez deti..na maternici som mala dva veľké myomy, hrozilo mi že pridem o maternicu. Pan doktor ma operoval, bola to náročna operácia, vybral von myomy, zachránil maternicu. Po operácii prišiel za mnou na izbu a povedal mi ako to dopadlo, bol veľmi milý, príjemný. ..som vďačná Dr. Prochadzka, nesmierna vďaka p. Prednosta. Doc Rusnak