MUDr. Rafik Al Khoury

barnica
22. mar 2016

Babenky kto chodí k tomuto dokimu do svitu? Ake s nim mate skusenosti? Hlavne sa chcem spytat na problemy a komplikacie v tehotenstve. Riesil ich ci ste museli do nemocnice?

tezuzy
18. apr 2016

Ahoj, neviem ci este mas zaujem o info o nom...Je to moj doktor a som u neho uz dost dlho...Mozem len odporucit, ale kazdy ma svoje vlastne skusenosti s nim...Pri prvom mojom tehotenstve som mala problemy uz od 18tt... vsetci mi vraveli, ze urcite porodim skor, ale vdaka starostlivosti aj pana doktora som porodila prirodzene takmer v termine, bez komplikacii....Ked som v druhom tehotenstve zacala spinit hned som mu volala...skoncilo to potratom...Doktorka v nemocnici mi povedala, ze nema zmysel patrat po pricine, ze sa to proste stava...Ale pan doktor urobil krvne vysetrenia (ktore su aj tak potrebne po potrate, kvoli tomu HCG) a plus este nejake dalsie rozbory...Ma vela zahranicnych kontaktov z kruhu uznavanych odbornikov...zistil, ze mam obrovsky deficit vitaminu D... (samozrejme, ze si vsetky veci rada overujem aj sama na nete a pod...podotykam, ale ze v odbornych publikaciach, nie na zdravie.sk...:o) a veru, ze to mohla byt pricina potratu...Samozrejeme naordinoval liecbu...a bol velmi mily a sucitny....Pri tretom tehotenstve mi hned pri potvrdeni tehotenstva zobral krv a po vysledkoch mi zase naordinoval liecbu...trpela som aj zapalmi...vsetko liecil, nic nezanedbal...Akurat v tom odbobi zakupil novy USG co maju v MT alebo KE najblizsie...babo som videla hned o zaciatku a poviem ti to je zazitok....babo presne v termine a tiez bez komplikacii...chcela som ist aj rodit k nemu do KK, ale vzhladom na rychlost priebehu porodu som rada, ze sme to stihli vobec do porodnice...:o))...(od odtecenia plodovej vody po narodenie ubehla hodina a 10 min...:o)) a nie som romka....
A ked sme pri nich...ano ked prides do jeho ambulancie na nejake urcite natrafis...ALE...1) treba si uvedomit, ze je to spadovy ci obvodny lekar, takze gerlachov, batizovce a pod chodia ku nemu...2) NIKDY sa mi nestalo, ze by to tam smrdelo za nimi alebo nieco podobne...a to pri tehotenstve som zvracala aj ked niekto zakaslal...:o))...
Takze za mna 100 Bodov...
Ale 100 ludi 100 chuti...treba si vytvorit vlastny nazor...

pp89
18. apr 2016

Dnes uz neexistuje pojem spadovy lekar ze podla trvaleho pobytu patris k nemu, kazdy lekar ma pravo odmietnut pacienta ( nehovorim o akutnom stave) napr z kapacitnych dovodov

barnica
autor
18. apr 2016

Ahojky ja sa pytam kvoli tomu ze som u neho bola teraz nahlasena este len a tehotenstvo komplikovane a stale mi dal nejake lieky a v nemocnici mi tvrdil lekar ze to sa malo riesit operacne uz... tak som sa chcela spytat

denka_k
18. apr 2016

@barnica ja osobne s nim nemam najlepsiu skusenost pocas tehotenstva. Odisla som od neho.

tezuzy
19. apr 2016

ako som pisala, kazdy ma vlastnu skusenost...
@pp89 to nie je celkom tak...mozes si vybrat akehokolvek doktora ak ta prijme, ale v pripade, ze nie...su obvodovy lekari podla trvaleho bydliska,ktori ta nesmu odmietnut ani z kapacitnych dovodov...(napr. aj taky zubar)

@barnica
@denka_k ako som pisala kazda ma vlastnu skusenost...mrzi ma, ze si mala tu zlu....

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre