icon

MUDr Saade, MuDr. Fathiová, MUDr. Raučina a MUDr. Surgent

ivka5386
26. dec 2013

Ahojte hladam si ineho gynekologa viete mi poradit alebo povedat vase vlastne skusenosti s doktormi Saade , Raucina , Surgent a Fathiova pocula som o nich , ze su celkom dobrý tak sa neviem rozhodnut... Chodieva k nim niekto? aky maju pristup? atd..... dakujem

5leni12
26. dec 2013

Ja chodím k Raučinovi a nemôžem jedno krivé slovo nanho povedať, je precízny, dokonca aj milý. Chodila som k nemu ako tehotná a aj teraz som s ním veľmi spokojná. No neviem či už náhodou nemá plný stav, minule mal oznam, že dalšie nové pacientky nepríjma.

kasiopeja01
26. dec 2013

Mne bol dr.Raucina pri porode a bol super,ako gynekologa v ambulancii ho ale nepoznam. Ja mam dr. Alkouriho vo Svite a zatial okrem dlheho cakania v cakarni nemozem povedat krive slovo.

nicky07
27. dec 2013

ja osobne poznám všetkých z týchto dr. a môžem všetkých aj odporúčiť. otázne je ktorý z nich ešte prijíma nové pacientky. myslím že ale nech sa rozhodneš pre ktoréhokoľvek určite budeš spokojná.

barnica
1. jan 2014

Janka fathiová má súkromnú prax najlepšie vybavenú v poprade má aj 3D sono... Je skvelá lekárka precízna a priama,šetrná. Dr.Raučina je mladší ročník príjemný,sympatický ale pokiaľ viem neberie nové pacientky. Dr . surgent bol môj pôrodník a nemôže,m naňho jedno krivé slovo povedať,síce pôsobí často nepríjemne na ľudí ale to je len na prvý kukuč inak je to sympatický 50-tnik.

mishell_1
3. jan 2014

ja som bola nedavno u Dr. raucinu prvykrat a zobral ma, ani na stranke nema napisane, ze nebere pacientky, takze by nemal byt problem... inac som s nim velmi spokojna, odporucam 😉

merryn
3. jan 2014

Ja chodím k dr. Saade a ja som maximalne spokojna....je milý, všetko vysvetlí a stale usmievavy🙂 má síce strašne vela pacientok a niekedy tam stravim aj dve hodiny ale som maximálne spokojná a už by som ho nevymenila🙂 Predtým som bola u dr.Kramára a to sa ani nedá porovnať.....

globanka
10. feb 2014

Ja som tiez chodila k dr.kramarovi..ale pristup onicom..neriesi problemy ani pacienky..nepocuva..teraz som u dr.raucina a jeto super..pristup vie poradit..a aj ked je mlady ma skusenosti..odporucam ho

aicha15
1. mar 2014

ja chcem k raučinou prejsť od adamkovičovej, doteraz som ku nej chodila iba na prehliadky to sa dalo ale som tehotná a jednoducho k nej nechcem ísť. Vie mi niekto poradiť či sa k raučinovi objednal iba tak že sa zaregistroval na jeho stránke a následne na to si vybral termín? Ja som to takto skúsila ale nie som si istá či ma vezme. Prosím poraďte mi

liluu
2. mar 2014

@aicha15 ano aj som sa tak objednala v januari a v pohode 🙂

aicha15
2. mar 2014

ja som sa objednala včera aj som mu písala email že či môžem prísť keď nie som u neho evidovaná a napísal že bez problémov, len si musím ísť po výpis z karty k adamkovičovej @liluu

aicha15
21. apr 2014

potrebujem poradiť, ak by tu bol niekto kto chodí k dr. Raučinovi, nech mi prosím napíše IP

any395
27. máj 2014

Piatok-Sobota 30.-31.5. v SNV a 7.6.v Košiciach pre tehuľky a budúcich rodičov odborná akcia VÍTAŤ NOVÝ ŽIVOT...príprava k pôrodu, projekcia filmu TVÁR PORODU (2012), ako vyriešiť problémy, praktické rady, relaxačné a prirodzené techniky, názorné ukážky,medikalizovaný&prirodzený pôrod, čo do pôrodnice,...nechsapáči, srdečne pozývame 🙂 www.porodnaasistencia.sk, https://www.facebook.com/events/242704405927128... (5 fotiek)

aicha15
25. aug 2014

Neviete mi poradiť či keď idem iba za doktorom nie do poradne mám nosiť moč, v poradni som bola minulý týždeň. túto stredu sa idem vypísať na MD od 6.9

martinatavodova
24. mar 2015

@5leni12
@merryn
@ivka5386
ahojte ja by som sa tiez hcela poradit, stahuje sa zo Zv do PP a chcem si tam hned aj gynekologa, tiez chcem dakeho ochotneho starostliveho...a zaujimalo by ma teda aj kedy sa chodi ci rano ci pobede..lebo ja mam teraz sukromnikov platim 10 € na rok ale pristup velmi rychly a perfektny...nikdy necakam dlhsie ako 15 min...samozrejme sono maju tiez...viete mi prosim poradit ? dakujem krasne 🙂

kitty88
24. mar 2015

@martinatavodova z tychto spomenutych - u fahtiovej neviem ako to chodi, u saadeho sa vraj strasne dlho caka a raucina so surgentom maju spolocnu ambulanciu, rozdelene dni v tyzdni este spolu s jednou dr., objednava sa k nim cez net na presny cas, cakas max. 15 minut, robia rano aj poobede, ako ktory den... len raucina neberie novych pacientov, ja chodim k surgentovi, on este berie

merryn
24. mar 2015

@martinatavodova u sadeho sa caka ale ja nemozem na neho ani krive slovo povedat. Da sa tam aj objednat za peniaze ked nemas cas....ale ked si tehu tak do desiatej beru tehu a necakas lebo ta na cas objedna. Ma utz ale len klasicky nie 3d.

martinatavodova
24. mar 2015

@merryn a co znamena dlho sa caka ? aordinuje rano ci ako? je niekto kto ordinuje aj v poobednych hodinach ? nie som tehu..

ivka5386
autor
24. mar 2015

@martinatavodova odporucam ambulabciu Raucina Surgent a Luptakova maju spolu ambulanciu a kazdy robi v iny den . Ja som u Raucinu on zial uz neberie ale Surgent ano. Inam maximalna spokojnost maju vsetko a necakal som dlchsie ako max .10minut a to sa mi stalo raz . Objednavas sa sama podla toho ako chces rano aj poobede . Objenavaci system maju super . Ja som s Raucinom maximalne spokojna

martinatavodova
24. mar 2015

@ivka5386 hej pozerala som tu stranku vyzera to fajne.. no vsetci tu chvalia toho Raucinu ale na toho Surgenta by sa mohol este niekto ozvat 🙂

ivka5386
autor
24. mar 2015

@martinatavodova ja som na Surgenta nepocula nic zle

kitty88
24. mar 2015

@martinatavodova ja som sice u surgenta kratko, ale nemozem sa stazovat, zatial som spokojna... Mala som pred nim velky respekt, lebo vyzera prisne, ale je fajn a odbornik.

adik64
24. mar 2015

Ja chodím k Surgentovi už dlhé roky a som spokojná, môžem vrele odporučiť. Na mňa nepôsobí prísne, skôr rozvážne, je skúsený. Pracuje aj v nemocnici a keď mi robili laparoskopiu, chodil ma v rámci služby často pozerať, staral sa o mňa. Objednávací systém majú v ambulancii super, ostatní lekári by si mali brať príklad.

merryn
25. mar 2015

@martinatavodova robi aj rano aj poobede..teraz neviem z hlavy ale ked si tuknes do googlu tak tam mas. MuDr Luptakova je uz na marodke a myslim ze ju zastupuje surgent alebo raucina...

murka2222
25. mar 2015

Ja chodím k Surgentovi 11 rokov,som maximálne spokojná. Na prví pohľad síce pôsobí prísne ale vôbec nieje. Je starostliví,dôkladne povyšetruje a aj posranduje. Odrodil mi sekciou dve detičky,teraz pri treťom pôrode nebol on ale bol ma po sekcii pozrieť a skontrolovať či som v poriadku. Môžem ho len odporučiť.

kitty88
25. mar 2015

@merryn je na materskej, zastupuju ju obaja

merryn
25. mar 2015

@kitty88 hej som chcela napisat na matetskej ale si ten telefon pise co chce🙂

alexandra1984
10. apr 2015

ja osobne mám so Surgentom niekoľko zlých skúsenosti, v súčasnosti zastupuje moju doktorku Luptakovu, no jeho prístup sa mi zdá neprofesionálny, je to ale vec názoru, možno mu ja som rovnako nesympatická ako je on mne 🙂

barnica
22. mar 2016

Mne Surgent aj Raučina veľa pomohli po operácii pravidelne sa informovali a ked som mala otazky nikdy nebol problem dokonca raucina ked raz si nebol isty siel sa informovat len aby mi vedel odpovedat. Takze na nich oboch super