MUDr . Stela Muranská
Ahojte , chcem sa informovat alebo poradit o tejto pani doktorke Muranskej . Aky ma pristup k pacientom , kolko sa u nej plati , ako dlho sa caka na objednanie . Len osobne skusenosti 🙂 kedze chcem zmenit gynekologa tak aby som nesla s kaluze do blata 🙂 dakujem
Ahoj ja k nej chodim, vzdy je ku mne mila, odpovie na otazky, na objednanie sa necaka dlho, aspon ja som nikdy necakala, a doteraz ked som bola objednana na danu hodinu vzdy ma brala presne. Ja mam s nou dobre skusenosti, ale 100 ludi 100 nazorov. Inak je pri rozhovoroch niekedy priama, ale mne sa to paci 🙂 , za zalozenie novej karty som ja platila 10 eur pred rokom, pozri si jej cennik na www.muranska.sk, dufam,ze som pomohla 🙂
dakujem krasne 🙂 presne toto som chcela ,, pocut" 🙂
Odporucam, super vsetko povie, len sa obcas treba pytat 🙂 ja ocenujem vybavenie . je to u nej uz na vyssej urovni. Nebudes lutovat 🙂
Ja k nej chodim tiez, aj ked ma vysetrovala iba raz, myslim, ze sa tam striedaju 3 lekarky, ona a este 2, jedna z nich je Darina Skladana. Ja som bola zatial spokojna 🙂 ale v poslednom case na nu pocujem negativne ohlasy.
marianna1 inak kto ta vysetroval na ultrazvuku? Lebo mna stale niekto iny a vobec neviem mena tych lekarov, nevies nahodou?
@jarushka_12 chodila som k nej. Zlatá žena. Objednávala som sa cez internet na jej stránke 🙂 Počula som aj zlé aj dobré ohlasy na ňu. Je trošku roztržitá, ale super 🙂

Ahoj, ja som spokojna, spravanie normalne, nepamatam sa, ze by som niekedy nieco v ramci standardnych vysetreni platila, na termin sa caka max par dni a hlavne ocenujem jej podla mna zodpovedny pristup 🙂