icon

Neodporúčam gynekologičku Xéniu Zakrevskayu

zuzanasamuel
6. máj 2021

Vôbec neodporúčam , je to necititliva nepríjemná osoba, ktorá môže so svojim prístupom vyšetrovať kravy akurát v maštali a nie pracovať v Procare

gita17
6. máj 2021

@zuzanasamuel celkovo gynekologovia v Procare su bieda, mam taky pocit, ze beru len zufalcov.

greta2017
7. máj 2021

@gita17 ja mam Zdenku Lackovu a som s nou velmi spokojna.

suzie28
7. máj 2021

@zuzanasamuel ja som s ňou mala ten istý problém 🙈 ostala som v procare ale gynekológa mám inde

verkaveverka
7. máj 2021

Ja som u pani Marekovej v Petržalke a som spokojná

reluska
7. máj 2021

@gita17 ja chodím do centralu, dr. Semivan, a som spokojná,

zuzanasamuel
autor
8. máj 2021

Ja som sa rozhodla že sa Vraciam spat do sanatória koch , kde som rodila obe dcéry a chodila aj do prenatálnej poradne a majú tam najlepších gynekológov ,

greta2017
8. máj 2021

@zuzanasamuel tak kazda mame ine skusenosti. Ja som bola v KOCHu a za mna 1 katastrofa co sa konkretnej pani doktorky tyka🙃 ale samozrejme ty musis byt spokojna. Dúfam ze v KOCHu budes😊

reluska
9. máj 2021

@zuzanasamuel ja som rodila oboch synov a chodila do poradne u Kocha, prenatálnu diagnostiku mi aj tak robili v procare, dr. Holán, čo je profik v obore... ale úprimne už by som tam rodiť nešla, naštastie som vychytala dr. záhumenského, daľší odborník na rizikové tehu, ale on tam už tiež nie je....

zuzanasamuel
autor
9. máj 2021

@greta2017 áno spomínam na si v kochu aj ja na jednu veľmi nepríjemnú starú doktorku , vyšetrovala má len raz a bolo to des, asi myslíme tu istú 😩 ale inak všetci ostatný sú velmi Dobrý odborníci a aj po ľudskej stránke za mna top a neporovnatelné . do Procare chodím už 8 rokov aj s detmi len nie na gynekológiu ,ale je to tam take všelijaké sú tam aj dobrý lekári , ale žiaľ aj zúfalci je to tam tak 50/50

monimoon111
5. júl 2021

suhlasim, ja som od nej odisla hned ako sa dalo, asi zatial najhorsia skusenost