icon

Nešiel tu niekto na vyšetrenie k Dankovčíkovi?

zuzanka111
10. okt 2010

Košičanky, ste tu niektorá, ktorá nešla na vyšetrenie k Dr. Dankovčíkovi?

My čakáme druhé bábätko za sebou a moja gynekologička (presnejšie sestrička) mi dala papier, že mám ísť k nemu na 3D ultrazvuk. Bola som prekvapená (krvné testy máme v norme), pretože pri dieťatku minulý rok to nespomínali. Sestrička povedala, že majú takú dohodu, že robí ich pacientkam 3D a aj ten Trisomy test, pričom mi tento odber robili minulý rok ešte u gynekologičky.

Dozvedela som sa však od známej, že sa u Dankovčíka platí v hotovosti. A to ma dosť nahnevalo. Pripadá mi to ako dohoda zárobku. Ja NEMAM ZAUJEM O 3D test a nikto to nezisťoval. Jednoducho ma tam poslali a budem platiť.

Aby ste ma správne pochopili, ide mi o princíp.

Ste tu niektoré, ktoré tam nešli počas úplne normálneho tehotenstva? Odmietli ste, prípadne ste chceli urobiť vyšetrenie u svojej gyn? Alebo ste SKUTOCNE KAZDA KOSICANKA boli u Dankovčika?

macilaci
10. okt 2010

Dr, Dankovčík je najlepšia kapacita na východe ohladom genetiky. ja by som sa na tvojom mieste tešila, že moja lekárka je dôsledná a nechce nič zanedbať. tých 10 eur podla mna stojí za to , aby si sa uistila, že všetko je v poriadku.

ica9
10. okt 2010

Aj ja som bola nadmieru spokojna. Urcite odporucam. A ak sa dobre pametam, tak je to len 7 eur. Co za take komplexne vysetrenie urcite nie je vela.

traktor
10. okt 2010

ja som bola tiez u dankovcika, dal mi môj gynekolog papier , vtedy sa plati menej..ale len preto, ze som mala zle vysledky- triple test...ultrazvuk bol dost rýchli , nehovoril pri nom nic, len na konci povedal, ze podla neho je babo zdrave, ale aj tak navrhuje amnio...tak som isla k druhemu doktorovi ...tam som za ultrazvuk uz neplatila a ten ultrazvuk stal za to..doktor sa z nim doslova pohral, vsetko mi ukazal...dankovcika poznam este z nemocnice na moizesovej...je to skvelý odbornik, len mi pride teraz taky iny..ale to asi tym , ze ma strasne vela pacientiek...ved aj za mnou cakala plna cakaren..takze rozhodnutie je na tebe,nikto ta nemôze nutit...ale zas ak pôjdes, budes mat istotu, ze vsetko je ozaj ok., 3d ultrazvuk je predsa len iny, ako ten obycajny..tam babo krasne vidno..

mimikuku
10. okt 2010

aj ja som bola u Dr.Dankovcika - a musim klobuk dole mala som rizikove tehu a bola som jeho "drobnohladom 5 mesiacov, vratane nemocnice ked ma uz prijali sa o mna dost zaujimal, hoci som ho nemala zazmluvneneho ani nic - ja som nemala ziadneho lekara zazmluvneneho - ale jeho záujem ma dost milo prekvapil, vzdy my vsetko pekne vysvetlil - polopatisticky 🙂, ale ak nemas ziadne problemy tak neviem preco ta tam posielaju kedze on je rizikovy lekar ( ak nieje urcene inak pacientkov )

camilla_1
10. okt 2010

Pridam aj ja svoju skusenost aj ked nie moc dobru...
Bola som u P.Dankovcika viackrat na usgčku a musim povedat ze naposledy som odisla s placom,lebo bol chudacik po nocnej a nechcelo sa ku pozerat do monitora tak nam povedal zly vysledok ,islo o morfologicke vysetrenie a chudacik sa cely cas stazoval ze je po nocnej nataral nam nezmysli a odporucil ma na amniocentezu ....dalej ani nepisem lebo Vas nechcem odradit urcite je sikovny naj atd,ale myslim ze ak je raz lekar tak by sa mal aj podla toho spravat ....moj nazor na neho : Bezcharakterny lekar,ktory nema rad ciganov ... a podla toho aj kona .... musim dodat ze drobcekovi nic nebolo on videl syndromi asi tri ...

zuzanka111
autor
10. okt 2010

@traktor Ahoj. AKo sa volal ten druhý lekár na 3D? Dosedla?

traktor
10. okt 2010

@zuzanka111 ano dosedla, bola som pri nom prvý krat, a bolo to uzasne..hned som sa ho opytala ci môzem pri nom rodit a suhlasil 😉 ..ale hovorim, dankovcika poznam, je to velky odbornik, takze v pohode by som k nemu isla...ja som isla pre istotu este k k dosedlovi...mne vysli velmi zle vysledky az 2 x..tak som potrebovala vediet nazor viacerych..

latvia
10. okt 2010

niesom kosicanka, ja len chcem podotknut ze 3D neodhali nic naviac co by neuvidel aj na 2D ultrazvuku,takze zrejme to bude nejaka dohoda o posuvani pacientov 😝

petronela510
29. nov 2012

ahojte ja som tiez bola na 3d usg u dr.dankovcika kde som za usg. zaplatila 33 euro a este mi povedal ze nieje vobec dobre to tehotensvo ze vaj bude mat dawnou syndrom takze ma poslal na amc a neviem co bude dalej

vafama
5. jún 2014

Ahojte, ja som absolvovala tento tyzden USG v 13.tydni tehotenstva. Ide o druhu graviditu, tiez som pri prvom babatku nic take nemala tak som sa aj tesila. No bola som neskutocne sklamana, usg mi vobec nerobil Dankovcik ale nejaky pan Dr. ktory sa asi zaucal a dozerala nanho lekarka ktora mu neustale vravela ako ma posuvat sondu a co tam vobec vidi. Nikto ma ani neupozornil ci to vvobec mienim podstupit. Bola som tam asi45minut a to v kuse chodil so sondou po bruchu, potom vaginalane a znova cez brucho a opat vaginalne... citila som sa strasne neprijemne a cakala som kedy to skonci. A jasne ze som si za to zaplatia ako by som bola na vysetreni u Dankovcika. Ak by som mohla vratit cas, tak by som tam urcite nesla. A to ani nehovorim o fotke ktoru som dostala, nikto sa ma ani nespytal ktoru by som chcela,len mi strcil do ruky jednu machulu a dovi...

mimacek
7. jún 2014

Mudr. Dankovcik bol moj lekar gynekolog niekolko rokov, po par neprijemnych skusenostiach s inymi lekarmi som bola nestastna, potom mi moj znamy detsky lekar odporucil prave doktora Dankovcika a ja na neho nemozem povedat jedine krive slovo, len pochvalu. Velmi profesionalny pristup, ludsky a vzdy som bola spokojna. Vrelo odporucam. Uz nebyvam v KE a prave tento lekar mi ako zene velmi chyba, lebo podobneho som hladala, no zial nenasla.