icon

Platí sa za epidurálku na Myjave?

barbara088
6. nov 2013

plati sa ci nie.....

alicka1982
6. nov 2013

Nedavaj si epidural ak nemusis, nie je nad prirodzeny porod!!!!!!

katren
6. nov 2013

@barbara088 opytaj sa v diskusii o myjavskej nemocnici, tam ti najlepsie poradia 😉
tu ta budu teraz "bombardovat" aby si si ju nedavala.....

katren
6. nov 2013

@alicka1982 ja som mala 2 prirodzene a 1 s epiduralom....keby si mam vybrat, zaplatim za epidural aj 300€ len aby mi ho dali !!!!!!!

alicka1982
6. nov 2013

ja som mala prirodzeny a bolo to uzasne...zalezi. budes mat teraz teda stvrte dieta? To uz pojde samo! 🙂

darina1952
6. nov 2013

@barbara088 ahoj, predpokladám, že ako v ostatných pôrodniciach je aj tu tento výkon spoplatnený ako nadštandardná služba rodičke. Na ich stránke som o tom síce nič nenašla, ale na tvojom mieste zavolám na gyn.-pôrodnícke oddelenie a informujem sa priamo u nich. 😉
pozn.: "milujem" príspevky s odpoveďou na otázku koľko čo kde stojí ako nedávaj si to niet nad....bla bla, veď má už odrodené dve deti, tak asi vie do čoho ide?! 😎

katren
6. nov 2013

@alicka1982 nie, nebudem mat stvrte, to kde si precitala 😀
zatial mi tie moje 3 v rozpati 3 rokov stacia 😉

barbara088
autor
6. nov 2013

dakujem zatial

alicka1982
7. nov 2013

aha pardon, pomylila som si nick. no 3 za 3 roky je tiez dobry vykon! 😉 drzim palce

ingmiriama
7. nov 2013

@alicka1982 nie každá že má super pôrod ...a každá žena má prach bolesti niekde inde ...
@barbara088 smelo len si ju daj odporúčam

alicka1982
7. nov 2013

@ingmiriama ak ide porod prirodzene a zena sa moze hybat, predychavat a byt napr. v teplej sprche a pod. a nikto ju nestresuje injekciami a lezanim na lozku, potom je mala pravdepodobnost, ze prirodzeny porod by nemal byt v poriadku. Prah bolesti je skor psychicka zalezitost. najviac pomaha pohoda, klud a prist do nemocnice v case ked je zena na porod pripravena.

ingmiriama
7. nov 2013

@alicka1982 no ja som mala pôrod taký že som ležala celých 21 h a epi mi dali 2 h pred pôrodom ....bola som oddýchnutá a mohla som tlačiť ...a nemala som bolesť a viac som si užívala pôrod ako keby som mala bolesti ....ešte som stíhala hovoriť s lekárkou ...🙂

alicka1982
7. nov 2013

@ingmiriama Hej, ja prirodzeny, v krasnom prostredi, bez priplatkov, so svojou porodnou asistentkou, trval krasne 4hodiny, mohla som sa prechazdat v sprche byt, na lopte a pod. Uplne som si ho uzila a bolesti boli minimalne kedze som bola zrelaxovana a bez stresu. Po porode som si uzila dcerku a sla som rovno do sprchy po vlastnych a nemala som ziadne pozostakove ucinky z EPIDURALU, ako to vacsinou byva. Navyse epi ma hromadu vedlajsich ucinkov ale je to biznis, tak o nich potichu. A asi aj na svk je ina uroven a iny pristup nez v zahranici.

ingmiriama
7. nov 2013

@alicka1982 tak jasné v zahraničí je to iné ale tu sme na svk a tu sa pýta na Myjavu...ja som nemala pozostatkové účinky prešla som po svojich po dvoch hodinách od pôrodu tu na svk ťa skôr nepustia zo sály....a syna mi doviezli a už som sa starala ja o neho a po troch dnoch som sedela uplne fit...ale jasné sto ľudí sto chutí každá z nás má v niečo pravdu ....