Platí sa za epidurálku na Myjave?
plati sa ci nie.....
@barbara088 opytaj sa v diskusii o myjavskej nemocnici, tam ti najlepsie poradia 😉
tu ta budu teraz "bombardovat" aby si si ju nedavala.....
@alicka1982 ja som mala 2 prirodzene a 1 s epiduralom....keby si mam vybrat, zaplatim za epidural aj 300€ len aby mi ho dali !!!!!!!
ja som mala prirodzeny a bolo to uzasne...zalezi. budes mat teraz teda stvrte dieta? To uz pojde samo! 🙂
@barbara088 ahoj, predpokladám, že ako v ostatných pôrodniciach je aj tu tento výkon spoplatnený ako nadštandardná služba rodičke. Na ich stránke som o tom síce nič nenašla, ale na tvojom mieste zavolám na gyn.-pôrodnícke oddelenie a informujem sa priamo u nich. 😉
pozn.: "milujem" príspevky s odpoveďou na otázku koľko čo kde stojí ako nedávaj si to niet nad....bla bla, veď má už odrodené dve deti, tak asi vie do čoho ide?! 😎
@alicka1982 nie, nebudem mat stvrte, to kde si precitala 😀
zatial mi tie moje 3 v rozpati 3 rokov stacia 😉
dakujem zatial
aha pardon, pomylila som si nick. no 3 za 3 roky je tiez dobry vykon! 😉 drzim palce
@alicka1982 nie každá že má super pôrod ...a každá žena má prach bolesti niekde inde ...
@barbara088 smelo len si ju daj odporúčam
@ingmiriama ak ide porod prirodzene a zena sa moze hybat, predychavat a byt napr. v teplej sprche a pod. a nikto ju nestresuje injekciami a lezanim na lozku, potom je mala pravdepodobnost, ze prirodzeny porod by nemal byt v poriadku. Prah bolesti je skor psychicka zalezitost. najviac pomaha pohoda, klud a prist do nemocnice v case ked je zena na porod pripravena.
@alicka1982 no ja som mala pôrod taký že som ležala celých 21 h a epi mi dali 2 h pred pôrodom ....bola som oddýchnutá a mohla som tlačiť ...a nemala som bolesť a viac som si užívala pôrod ako keby som mala bolesti ....ešte som stíhala hovoriť s lekárkou ...🙂
@ingmiriama Hej, ja prirodzeny, v krasnom prostredi, bez priplatkov, so svojou porodnou asistentkou, trval krasne 4hodiny, mohla som sa prechazdat v sprche byt, na lopte a pod. Uplne som si ho uzila a bolesti boli minimalne kedze som bola zrelaxovana a bez stresu. Po porode som si uzila dcerku a sla som rovno do sprchy po vlastnych a nemala som ziadne pozostakove ucinky z EPIDURALU, ako to vacsinou byva. Navyse epi ma hromadu vedlajsich ucinkov ale je to biznis, tak o nich potichu. A asi aj na svk je ina uroven a iny pristup nez v zahranici.
@alicka1982 tak jasné v zahraničí je to iné ale tu sme na svk a tu sa pýta na Myjavu...ja som nemala pozostatkové účinky prešla som po svojich po dvoch hodinách od pôrodu tu na svk ťa skôr nepustia zo sály....a syna mi doviezli a už som sa starala ja o neho a po troch dnoch som sedela uplne fit...ale jasné sto ľudí sto chutí každá z nás má v niečo pravdu ....

Nedavaj si epidural ak nemusis, nie je nad prirodzeny porod!!!!!!