icon

Poraďte gynekológa zo Žiliny

stelka1210
29. jún 2015

Ahojte. Chcem sa opytat ktoreho doktora by ste mi odporucili zo Ziliny. Uz asi tri styri dni pocitujem svrbenie a obcas palenie v intimnych partiach. Citala som ze by to mohla byt mykoza ale radsej pojdem k doktorovi. Velmi pekne dakujem za radu.

lienka175
29. jún 2015

Ja chodím k MUDr. Wallenfelsovi na Solinkách a som veľmi spokojná 🙂 Dá sa uňho zaplatiť aj jednorázové vyšetrenie myslím...

evittam
29. jún 2015

@stelka1210 Ahoj, ja chodím k MUDr. Lánimu - dá sa u neho objednať aj na jednorázové vyšetrenie, ale berie aj nové pacientky. Som maximálne spokojná.
A ty nemáš vlastného gynekológa?

stelka1210
autor
29. jún 2015

No este memam. Niesom mamicka. Zaregistrovala som sa tu len kvoli tejto rade. Sestra vravela ze tu super radia ona je mamicka.
A kolko asi stoji to jednorazove vysetrenie?

patkah128
Autor odpoveď zmazal
evittam
30. jún 2015

@stelka1210 Nehnevaj sa, ale to, že ešte nie si mamička neznamená, že nemáš mať gynekológa. To máš koľko rokov - 15 ?! Ku gynekológovi sa nechodí len vtedy ak si tehotná -ale to by ti mala vysvetliť tvoja mamička. 🙂 😉
U MUDr. Lániho stojí jednorázové vyšetrenie cca 75,- Eur.

petah82
30. jún 2015

@stelka1210 aj ja som bola s Lanim spokojna. tak sa normalne zaregistruj k nemu alebo niekomu inemu a nebudes platit nic. s infekciami nie je sranda, mozu ti ovplyvnit plodnost. treba preliecit. pri opakovanych infekciach, treba posilnit imunitu. mne pomohol wobenzym. 3mesacna kura a uz sa mi mykozy neopakovali. ak si panna, nemusis sa bat, pozre ta len zvonku alebo ultrazvukom... chod, nevahaj. nic na tom nie je. denne vidi desiatky zien, je to jeho praca...