Poraďte mi dobrú pôrodnicu v Bratislave
Vdaka.
Do Ružinova by som nešla ani keby mi platili. Sestra rodila na antolakwj a chválila si veľmi. Ak by som mala rodiť v ba ja jedine Antolská. Na Kramáre by som nešla, tam mala kamoška zlu skúsenosť a to tam ma známu na porodnickom a skoro zomreli ona aj dieťa. Bory neviem ale keď sú tak ako pôrodnica v snv tak je to super. U kocha rodila známa ta si pochvalovala ale počula som od ďalšej zlu skúsenosť. Záleží co chceš od pôrodu a po ňom. Ja som šla sekciou, po pôrode keď mal malý asi 5 minú už bol pri ňom priateľ a mali bonding 2 hodiny. Mne ho potom nosili na jis. Ja som ale rodila v snv keďže tu žijem. Ale v ba mam rodinu a kopu kamosiek a deti mame všetky do veku 4 roky
Ja som rodila na Antolskej a druhe dieta by som radsej porodila do vane ako v tej spinavej zaostalej mučiarni.
Kamoska teraz rodila v Ruzinove a vraj 8/10. Osobne by som este mozno skusila Koch alebo potom CR kedze to nie je daleko
@ronie338 síce žiješ v SNV ale najdlhší príspevok o bratislavských pôrodniciach 😂😂😂 sestra, kamošky, známa... super výpovedná hodnota kks 😜

Ktora porodnica v Bratislave (UNB Kramare, Ruzinov, Antolska, Bory, Koch), ktora ta zaujima?