Skúsenosti s pôrodom u MUDr. Rošákovej v Košiciach
KE-Nová Nemocnica
Prosím vás, rodil niekto teraz nie tak dávno pri MUDr. Rošakovej v Novej Nemocnici v KE? Zazmluvnili ste si ju a prišla k pôrodu? Ako ste boli spokojné? Sestričky-laktačná. Za každú odpoveď ďakujem.
@ivka304 ja som ju mala zazmluvnenu, ale ako indikovany (bohuzial, inak by som sa pokusila o vbac) cisarsky, starostlivost z jej strany pocas tehotenstva bola top, aj ludskost. Po operacii som na tom bola ovela lepsie, ako po prvom cisaraku (ten bol vedeny inym doktorom a sice akutny). Myslim, ze k porodu ti nepride, ked nema vtedy sluzbu, ale urcite pride ti ak budes rodit a ona bude vtedy v nemocnici. Laktacna bola pritomna a velmi mila, ale velmi som nepotrebovala pomoct (nastastie). Sestricky aj sanitarky boli velmi mile.
@ivka304 odporucam prehodnotit svoj vyber, v novej nemocnici su daleko lepsi, ochotnejsi a ludskejsi porodnici ako ona

@ivka304 ja som rodila už dávnejšie. Pôrod prebehol dobre. Na úplnom konci, keď dieťa vychádzalo von som pocítila príšernú bolesť, až som skríkla. Inak som bola celý čas ticho. Doktorka na mňa vybehla, že mám byť ticho, ruším ju aj dieťa. 🙄. Sestrička sa ma zastala a povedala, že za to nemôžem, že to bolo také spontánne.