Pôrod u MUDr. Zajacovej alebo Chládekovej v Nitre
Ahojte chcem vas poprosit o osobne skusenosti s tymito dvoma lekarkami ake su pri porode?
@stanula77 je to mladá baba,myslím,že viac ako 33 rokov nemá.No mne osobne až tak sympatická nebola,pôsobí namyslene,ale tak o to vôbec nejde.Vyšetrovala ma a bolo to v pohode,len ja som si stále myslela,že je to sestrička a stále som čakala,že kedy sa objaví lekár 😃.Mala ma ona a aj dr.Máňová-tú viem,že zaúčal dr.Ravinger.Obe sú mladé.Ale tak podstatné sú aj sestričky,tie robia väčšinu práce,a tie boli skutočne milé -myslím už na pôrodnej sále.Budeš ju mať pri porode?
@juliana30 no ved toho som sa bala ze je mlada..vseobecne mam radsej lekarov muzov ako zeny..ti su zvycajne jemnejsi...no praveze ju nechcem mat pri porode len keby mala sluzbu vies a dufam ze tam bude aj niekto skuseny...no ved to ze tie lekarky sa tazko rozlisuju ci je sestricka alebo co a spravaju sa povysenecky..a viem ze sestricka ti aj viac pomoze ale vies ako dozor a pre moj pokoj aj kazdej nejaky skuseny lekar co dozera🙂
@stanula77 viem co myslíš,ja som ležala týžden na gynekologii a tam samí doktori,od Mlynčeka až po Matejku...o polnoci mi odtiekla voda a chytila som teda Zajacovú ,stale som bola v tom,že je to sestrička a stále som očami hľadala nejakého doktora 😀😀.Neboj,zvládneš to,zober manžela k pôrodu,ked máš obavy.Či nechce ist?😃
Zajacovu urcite nie! velmi zla skusenost! arogantna, neludska, nevysvetli, nepodpori.
@makromolekula ved ja ju ani nechcem len ked tam bude nahoodu...ja vseobecne radsej porodnikov ako porodnicky..a ty s nou mas nejaku osobnu skusenost?

@stanula77 ja som mala Zajacovú pri porode,ale asi ti moc nepomôžem,lebo to bol cisársky rez,ale nemôžem povedať zlé slovo na ňu.