Pôrod v Žiline
Prosim, viete mi poradit ci sa da u Dr.Ficeka vybavit cisarsky? Ak tak ako na to? Dakujem 🙂
ja si pravze nemyslim ze u kazdeho dr sa to da,teda podla mojich skusenosti,mala som indikacie na druhy cisarsky,a 4lekari ma chceli nechat rodit prirodzene-aj po predch.cisarskom a zlom zdravot.stave,nakoniec ma vysetril primar a hned na druhy den robil cisarsky lebo mi hrozila ruptura...takze dobrovolne neviem ci ti budu ochotni spravit cisarsky,ale ked uz,tak chod osobne 🙂 drzim palce
@lydia85 cisársky rez je operácia ako akákoľvek iná. reže sa pri ňom 5 vrstiev , na každej vrstve ostáva jazva, neplnohodnotné tkanivo, ktoré môže narobiť problémy pri ďalších tehotenstvách. Dobrovoľne nikdy, indikovaný a prežitý v žiline 2x. Vybaviť sa dá všetko len treba zvážiť pre a proti. Nech sa rozhodneš ako chceš prajem ti nech všetko dopadne dobre. Pokiaľ sa bojíš prirodzeného pôrodu skús kontaktovať nejakú dulu a preber pôrod s ňou. Ja som sa dokopy po každom cisárskom dávala do poriadku pol roka.

@lydia85 myslim ze u kazdeho dr sa to da 🙂 a osobne by som to riesila asi osobnou navstevou a spytala sa na to ;)