Pôrodnica v Rožňave
Aké máte skúsenosti s pôrodnicou v Rožňave ??? A aký doktor je ten naj ??
a naj doktor je primar Praslicka- co sa tyka porodu
@simonka2012 mňa Praslička skoro zabil, hajzel jeden, teraz budem bohužial rodiť tiež v RV, lebo nemáme auto a ani pôrodníka si neviem zazmluvniť, lebo na to nemáme zbytočné cash, takže určite ak máš možnosť , tak choď rodiť do Šace, v prípade že si nútená rodiť v Rv, tak si zazmluvni pôrodníka, stojí to od 150 eur a vyššie, odporúčam Sereša. V Rv je to strašny zapadákov a hrozná úroveň, som si pripadala ako dobytok a to śom mala akože nadšťandardnú izbu, proste strašné to tam je, a som zvedavá čo má čaká teraz a hlavne ktorý pôrodník ma bude čakať, je to na prd
vdaka za dalsie info, o RV, z hladiska cestovania a financii je saca ta drahsia moznost a tak som zvazovala aj RV este raz, ale po tvojej skusenosti som sa uz rzhodla, drzim ti palce, aby si natrafila na dobreho lekara pri porode a zelam vela zdravicka
vôbec nemam na prvy porod v Rv nemocnici pekne spomienky...na cakacku ku mne dali zavsivavenu romku,ktora im tam revala,ze ona chce ist cisarskym a mala tlak asi 250,tak si predstavte co tam s nou robili...predomnou rychlo prezliekali plachty ,lebo mala blchy...sestricky vtedy max neochotne,hlavne pri prvorodickach, ...tak ako vravi mimina00 je mi na grc a uz sa tam dufam nevratim ,teraz cakam druhe,ale tam urcite nepojdem...
Ja som si v RV pôrodnici odležala 5 týždňov kvôli hroziacemu predčasnému pôrodu, ale nesťažujem sa. Sestričky boli milé, aj keď samozrejme že aj ony sú len ľudia a niekedy majú frmol a plné oddelenie a do toho ešte pôrody. Čo sa týka lekárov, ja som striktne proti finančným úplatkom (už z presvedčenia) a napriek tomu že som nikomu nič nezaplatila správali sa normálne a na pána primára Prasličku ja osobne nemôžem povedať zlé slovo. Ochotný, ústretový a ľudský človek a lekár odborník. Myslím, že robí aj nejakého oblastného odborného konzultanta (či niečo také) čo by asi nemohol keby nebol dobrý v tom čo robí... Ja osobne mu dôverujem a aj rodiť plánujem v RV. Ja mám na výber, ale vybrala som si Rožňavskú pôrodnicu a aj veľa žien z môjho okolia má dobré skúsenosti s touto pôrodnicou. Dokonca keď som tam ležala, bola tam aj pani, ktorá prišla rodiť z Banskej Bystrice len kvôli primárovi, lebo mu dôverovala a chcela rodiť u neho. No a rómky...s tým nespravíme nič...to je proste realita tejto lokality východu a s tým personál nemôže nič robiť, nemôžu ju poslať preč...
Čo sa týka iných oddelení v RV nemocnici tak neviem, ale pôrodníckemu oddeleniu dôverujem a dúfam že ma ani počas a pri pôrode nesklame o pár týždňov budem môcť napísať aj pozitívne dojmy z pôrodu u nich ;)

ja som tu este nerodila,rozhodovala som sa kedze som odtialto, ale kamaratky vravia, ze pokial tu nemas niekoho koho poznas tak je to velmi zla uroven, vsetky mali sekciu- boli spokojne ale mali zaplatenych porodnikov a v porodnici zname setricky atd..., ja rodim koncom januara a rozhodla som sa aj ked je to dalej predsa len pre kosice- sacu- co mi ludia z okolia plne schvalili.-)))