Poznáte dobrého pôrodníka v Banskej Bystrici?
Prosím poradte
Ja som mala pri porode Jenca, je z BB, ale uz pracuje vo zvolenxkem nemocnici. Bola som s nim velmi spokojna.
Máte skúsenosti niekto s MUDr. Hunákom?
Ja som rodila pri Dr. Rosovej, bola veľmi milá, prístup super, aj čo sa týka citlivosti v prístupe, bežia také fámy, že ženy lekárky nie sú také citlivé pri pacientkach, že aj vyšetrenia viac bolia, tak v tomto prípade u tejto doktorky to určite neplatí, bola maximálne citlivá a ústretová, bola som veľmi spokojná.
@romaniela Ahoj. Ja som pri ňom rodila ibaže pred 9 rokmi. Vôbec som dovtedy o ňom nepočula. Rodila som prvýkrát vtedy, bol milý, pokojný aj napriek tomu, že samotný pôrod trval takmer hodinu a maličkému musel pomôcť von zvonom. Ale všetko dobre dopadlo a na druhý deň nás prišiel pozrieť na izbu. Dojem spravil výborný 🙂
MUDr. Bornay uz v nemocnici nepracuje, ani Jenco, ani Molitoris, ani zastupca primara Karovic tam nie je alebo Kamensky teraz neviem - jeden z nich..... takze tiez zvazujem kam pojdem rodit...:( nema niekto skusenosti s terajsou situaciou v BB ? Lebo su tam len mladi doktori , ktori maju za sebou len malo skusenosti a k tym by som sla nerada...nech sa nieco nestane...:(
ja som rodila v septembri v BB a rodil ma dr. Boris Hudec, spokojnosť 100%....super ľudský prístup a to nehovorím o profesionalite....pokiaľ viem on tam ešte ostal...odporúčam...
Bornay tam už nie je ???????
Máte niekto skúsenosť s Dr.Škerlíkom?ďakujem.
A kde preboha odisiel Bornay????
tara Dr. Bornay odišiel do Zvolena robiť.
do Zv neodisiel, zla informacia, my tu mame vo Zvolene super lekarov 🙂 🙂 🙂 ,
teraz som lezala tak mam nove informacie
rozhodne dr. Schwarz, Škerlík alebo primár Bielik, ale keďže títo slúžia už ako starší lekár, tak k pôrodu idú len vtedy, keď sú komplikácie. Sú to veľmi skúsení lekári a odborníci.

Dr. Igor Bornay - mlady, fantasticky lekar, moderne zmyslajuci, citlivy, starostlivy...proste super. Ja ho chvalim, kade chodim 🙂 Bola som maximalne spokojna s jeho pristupom.