Skúsenosti s pôrodnicou v Topoľčanoch
Baby, aké máte skúsenosti??
Ahoj a ty si tam rodila? Neviem kam skôr ísť, či do TO alebo PE 😉
@lucyk1992 ahoj, ja idem do PE, v TO som bola niekoľkokrát hospitalizovaná aj operovaná na gynekológii a mám veľmi zlé skúsenosti..v PE už som tiež ležala a bola aj operovaná a nedá sa to ani porovnať
@sissinka8888 len v PE som nepočula dobré skúsenosti na pána primára 😢
@lucyk1992 píšem ti ss
@lucyk1992 áno rodila som v Pe, u primára, ja som s nim problém nemala, úplne super, prvé aj druhé dieťa, bez problémov, niektoré s nim majú problém, lebo nerobí cisársky na požiadanie, a to sa im nepáči 🙂 ja by som do TO nešla, PE je krásne zrekonštruované, je to tam ako na hoteli, za mňa super, aj sestry aj doktory
Jasne, pre TO plus ze vsetky izby len po 2 mamicky, tu v PE su spolocne wc na chodbe a sprcha... vip neviem porovnat, a ja som zatial natrafila na personal 1:1.. uvidim este casom 🙂
@sissinka8888 ahoj myslis ze lepsi pristup maju?
@mischels ahoj, ja mám skúsenosti, že v PE boli lepší aj lekári, aj sestry..hlavne čo sa týka odbornosti v mojom prípade pri operácii
A maju aj inkubatori a podobne veci?

Robia 75%cisarskych, názor si treba urobiť 🙂 nikto ma nepresvedčí, ze sú vo všetkých prípadoch nutné, ale keď sa niekto chce dat rezať dobrovoľne, tak ti nie je problém, podľa toho, čo rodička preferuje 🙂