🙂 oslovujem vsetky trnavske mamicky! mozeme spolu pokecat o nasej porodnici o doktoroch a podobne. dobre bude ked sa tu stretneme a poradime si kde co kupit a podobne.
baby mate skusenosti so skolkou na vajanskeho v Trnave?
ahojte, viete mi nieco napisat o centre detskej reci v TT? je to na namesti Herda a vraj su dobri.. nemate skusenosti? a ani som sa na nete ceny nedopatrala... Dakujem 🙂
Ahojte, neviete mi prosim odporucit dobru koznu lekarku v Trnave? pre dospelych. Dakovala 🙂
Ahojte, chcem sa spytat ci niektora z vas ma skusenost s odmietnutim ockovania u mudr. kloknerovej...dakujem
@adrianai aj ja chodim dr.Mockovej a som velmi spokojna 😀 😀 😀
@sulky ahoj ako pise adrianai drmockova,chodim k nej uz vela rokov a som max spokojna
Ahojte maminky! Idete na kurz pripravy pre dojcenie ktore organizujem materske centrum trnava v centre mesta trnavy? kurz zacina od augusta 2013 za sprievodu certifikovanej laktacnej poradkyne a pozostava zo siestich 90 min stretnuti.
Okrem toho organizuju aj tabory a kruzky pre deticky, taktiez zriadili detske jasle so 100% statnou dotaciou.
ahojte
ahojte mamičky.
viem že to sem nepatrí, ale chcem Vás len poprosiť, ak poznáte ženu nad 18 rokov, ktorá je ZŤP a má záujem si privyrobiť, nech na kontaktuje do správy. jedná sa o prácu s deťmi. Ďakujem.
Ahojte maminy hladam kamosku z trnavy na stretka na ihrisku z detmi na pokecanie 🙂
Ahojte mamicky z TT, chcem sa spytat, ci niektore z vasich deticiek nema nahodou kiahne, radi by sme ich dostali nakolko som este doma, ale budem musiet ist coskoro do prace....
dakujem
Ahojte. Chcem sa spýtať, či náhodou neviete, ako to teraz funguje u dr. Pruzinca, keď ideme na kĺbiky. Viem , že robí od 7, len by som chcela vedieť, či mám utekať hneď na 7-mu alebo stačí aj neskôr. Ako dlho sa tam čaká? Nie som z Trnavy, tak nechcem s malou byť z domu zbytočne dlho a kojit na verejnosti mi nie je moc príjemné....
ahojte, aké skúsenosti máte s DR Varáčkovou? - zubárka
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@natal12 tu máš dobre popísané slovo buran 🙂, každý si to vysvetľuje totiž nejako ináč, ja by som to mojimi slovami nazvala hulvát...
http://zena-in.cz/clanek/kdo-je-vlastne-buran/k...