icon

Je umývanie kobercov na autoumyvárke divné?

Dnes o 15:54

Minule som si umývala koberec na autoumývarke a všetci na mňa divne pozerali. Robím to bežne, koberece sú ako nové ako z čistiarne a je to lacné. Je to divné?

Strana
z2
anonym_f29b03
Dnes o 16:05

Je to bežné, tiež vidím že umývajú koberčeky z auta.
Nemala si mokré tričko?

anonym_0bd63f
Dnes o 16:05

@anonym_autor ano je to divne

pe_mi
Dnes o 16:06

@anonym_autor akože interiérové koberce domáceho typu ? 😁
No pozerala by som sa na teba povedzme zvláštne.

autor
Dnes o 16:07
@pe_mi

@anonym_autor akože interiérové koberce domáceho typu ? 😁
No pozerala by som sa na teba povedzme zvláštne.

@pe_mi hej interiérové. Najprv napeniť a potom hadicou vystriekam a je ako nový...

pe_mi
Dnes o 16:08
@anonym_autor

@pe_mi hej interiérové. Najprv napeniť a potom hadicou vystriekam a je ako nový...

@anonym_autor keď to máš osvedčené , tak čo ťa po nás divne sa pozerajúcich 😎😃

anonym_a0e584
Dnes o 16:11

Asi by som sa smiala,keby to vidim.Ano je to divne.

katkazatka
Dnes o 16:12

Môže ti byť šumafuk ako ostatní pozerajú. Nič zle nerobíš a nič nekradneš.

martul
Dnes o 16:13

@anonym_autor to počujem prvýkrát, asi by som sa usmiala a umývala svoje auto.

tilly
Dnes o 16:53

My máme vo všetkých autách plastové koberčeky a normálne ich muž umýva na umývarke...

viestta
Dnes o 16:56

Ako tie koberce potom susis?

martul
Dnes o 16:59
@tilly

My máme vo všetkých autách plastové koberčeky a normálne ich muž umýva na umývarke...

@tilly ale; na umýva bytové...🙂

anonym_de47ae
Dnes o 17:02

to myslíš koberec napr. z obývačky? ak áno kde ho sušíš? v aute ho prevážaš?
inak ja mám umývačku cez cestu, takže pre mňa by to bolo v pohode.

eeffka
Dnes o 17:06

Viete co baby, ja som minule videla zenu co si rezala 20rozkov v krajaci na chleba na silvestra v bille, najprv som na nu pozerala ci jej sibe a potom hmmm to by slo 🤣🤣🤣

autor
Dnes o 17:10
@anonym_de47ae

to myslíš koberec napr. z obývačky? ak áno kde ho sušíš? v aute ho prevážaš?
inak ja mám umývačku cez cestu, takže pre mňa by to bolo v pohode.

@anonym_de47ae ja ho vezmem do vreca a tak aby to nepretieklo buď autom, alebo aj pešo vo vreci, cez plece... Potom zakvačím na žinku a uschne.

deti95060810
Dnes o 17:12
@eeffka

Viete co baby, ja som minule videla zenu co si rezala 20rozkov v krajaci na chleba na silvestra v bille, najprv som na nu pozerala ci jej sibe a potom hmmm to by slo 🤣🤣🤣

@eeffka sa pamätám keď tu niekto písal ako videl rezať melón na krájači chleba v hypermarkete

lola6666
Dnes o 17:31

@anonym_autor mne to divne nepríde. Aj moja sestra to takto robí

anonym_0dda1a
Dnes o 18:01
@anonym_autor

@anonym_de47ae ja ho vezmem do vreca a tak aby to nepretieklo buď autom, alebo aj pešo vo vreci, cez plece... Potom zakvačím na žinku a uschne.

@anonym_autor to je maly koberec? Ved mokry je neskutocne tazky. To vrece si neviem predstavit -ako sa ti tam zmesti mokry koberec bez toho aby z toho tieklo?

alenka58
Dnes o 18:04
@deti95060810

@eeffka sa pamätám keď tu niekto písal ako videl rezať melón na krájači chleba v hypermarkete

autor
Dnes o 18:07
@anonym_0dda1a

@anonym_autor to je maly koberec? Ved mokry je neskutocne tazky. To vrece si neviem predstavit -ako sa ti tam zmesti mokry koberec bez toho aby z toho tieklo?

@anonym_0dda1a záleží podľa veľkosti, menšie koberčeky nesiem vo vreci, alebo v pevnejšwj igelitke. A veľké dám do tašky z Dmka. Otec pomáha keď je ťažký.

anonym_b5cd1a
Dnes o 18:22
@anonym_autor

@anonym_autor no keďže sú to bytové koberce, tak áno je to divné. Autoumyvarka slúži na umývanie áut, ako hovorí jej názov

anonym_03900f
Dnes o 19:17

Chválabohu nemám v dome jediný koberec, takže nemám takéto starosti. A áno, príde mi to choré.

ivanakal
Dnes o 19:18

Neviem si predstavit co myslis pod pojmom "velky koberec", ktory zmestis do DM tašky.. 🤔 a ano je to divne, prat "behúne" v autoumyvarke.

anonym_de47ae
Dnes o 19:21

Ten koberec tam rajbeš kefou? či ako to robíš. Však daj do práčky a máš vybavené - doma, nie kdesi zas niečo nájdeš mimo bydliska.

tilly
Dnes o 19:26
@martul

@tilly ale; na umýva bytové...🙂

@martul jaj, to som nepochopila. Ja som myslela, že interiérové, akože z auta 🤣🤣

autor
Dnes o 19:44
@anonym_de47ae

Ten koberec tam rajbeš kefou? či ako to robíš. Však daj do práčky a máš vybavené - doma, nie kdesi zas niečo nájdeš mimo bydliska.

@anonym_de47ae nie napeniť a spláchnuť hadicou netreba ani drhnuť. Silný prúd vody to vyrieši...

autor
Dnes o 19:45
@ivanakal

Neviem si predstavit co myslis pod pojmom "velky koberec", ktory zmestis do DM tašky.. 🤔 a ano je to divne, prat "behúne" v autoumyvarke.

@ivanakal zgúľať do rolky a prehnúť cez polu a strčíť do veľkej Dm tašky...

autor
Dnes o 19:52
@anonym_de47ae

@anonym_de47ae to opere lepšie ako práčka...

natalka13
Dnes o 20:04

Definuj mensie koberceky. Od coho su tak spinave ze nrstaci vysavac?
Ano je to divne ako cely tvoj prispevok.
Pripomina mi to jeden nick.

autor
Dnes o 20:08
@natalka13

Definuj mensie koberceky. Od coho su tak spinave ze nrstaci vysavac?
Ano je to divne ako cely tvoj prispevok.
Pripomina mi to jeden nick.

@natalka13 od jedla napríklad

autor
Dnes o 20:08
@anonym_autor

@natalka13 od jedla napríklad

@anonym_autor a nie všetky koberce sa spracú do práčky.

Strana
z2