Je umývanie kobercov na autoumyvárke divné?
Minule som si umývala koberec na autoumývarke a všetci na mňa divne pozerali. Robím to bežne, koberece sú ako nové ako z čistiarne a je to lacné. Je to divné?
@anonym_autor ano je to divne
@anonym_autor akože interiérové koberce domáceho typu ? 😁
No pozerala by som sa na teba povedzme zvláštne.
@anonym_autor akože interiérové koberce domáceho typu ? 😁
No pozerala by som sa na teba povedzme zvláštne.
@pe_mi hej interiérové. Najprv napeniť a potom hadicou vystriekam a je ako nový...
Asi by som sa smiala,keby to vidim.Ano je to divne.
Môže ti byť šumafuk ako ostatní pozerajú. Nič zle nerobíš a nič nekradneš.
@anonym_autor to počujem prvýkrát, asi by som sa usmiala a umývala svoje auto.
My máme vo všetkých autách plastové koberčeky a normálne ich muž umýva na umývarke...
Ako tie koberce potom susis?
to myslíš koberec napr. z obývačky? ak áno kde ho sušíš? v aute ho prevážaš?
inak ja mám umývačku cez cestu, takže pre mňa by to bolo v pohode.
Viete co baby, ja som minule videla zenu co si rezala 20rozkov v krajaci na chleba na silvestra v bille, najprv som na nu pozerala ci jej sibe a potom hmmm to by slo 🤣🤣🤣
to myslíš koberec napr. z obývačky? ak áno kde ho sušíš? v aute ho prevážaš?
inak ja mám umývačku cez cestu, takže pre mňa by to bolo v pohode.
@anonym_de47ae ja ho vezmem do vreca a tak aby to nepretieklo buď autom, alebo aj pešo vo vreci, cez plece... Potom zakvačím na žinku a uschne.
Viete co baby, ja som minule videla zenu co si rezala 20rozkov v krajaci na chleba na silvestra v bille, najprv som na nu pozerala ci jej sibe a potom hmmm to by slo 🤣🤣🤣
@eeffka sa pamätám keď tu niekto písal ako videl rezať melón na krájači chleba v hypermarkete
@anonym_autor mne to divne nepríde. Aj moja sestra to takto robí
@anonym_de47ae ja ho vezmem do vreca a tak aby to nepretieklo buď autom, alebo aj pešo vo vreci, cez plece... Potom zakvačím na žinku a uschne.
@anonym_autor to je maly koberec? Ved mokry je neskutocne tazky. To vrece si neviem predstavit -ako sa ti tam zmesti mokry koberec bez toho aby z toho tieklo?
@eeffka sa pamätám keď tu niekto písal ako videl rezať melón na krájači chleba v hypermarkete
@deti95060810 😀
@anonym_autor to je maly koberec? Ved mokry je neskutocne tazky. To vrece si neviem predstavit -ako sa ti tam zmesti mokry koberec bez toho aby z toho tieklo?
@anonym_0dda1a záleží podľa veľkosti, menšie koberčeky nesiem vo vreci, alebo v pevnejšwj igelitke. A veľké dám do tašky z Dmka. Otec pomáha keď je ťažký.
@anonym_autor no keďže sú to bytové koberce, tak áno je to divné. Autoumyvarka slúži na umývanie áut, ako hovorí jej názov
Chválabohu nemám v dome jediný koberec, takže nemám takéto starosti. A áno, príde mi to choré.
Neviem si predstavit co myslis pod pojmom "velky koberec", ktory zmestis do DM tašky.. 🤔 a ano je to divne, prat "behúne" v autoumyvarke.
Ten koberec tam rajbeš kefou? či ako to robíš. Však daj do práčky a máš vybavené - doma, nie kdesi zas niečo nájdeš mimo bydliska.
Ten koberec tam rajbeš kefou? či ako to robíš. Však daj do práčky a máš vybavené - doma, nie kdesi zas niečo nájdeš mimo bydliska.
@anonym_de47ae nie napeniť a spláchnuť hadicou netreba ani drhnuť. Silný prúd vody to vyrieši...
Neviem si predstavit co myslis pod pojmom "velky koberec", ktory zmestis do DM tašky.. 🤔 a ano je to divne, prat "behúne" v autoumyvarke.
@ivanakal zgúľať do rolky a prehnúť cez polu a strčíť do veľkej Dm tašky...
@anonym_de47ae to opere lepšie ako práčka...
Definuj mensie koberceky. Od coho su tak spinave ze nrstaci vysavac?
Ano je to divne ako cely tvoj prispevok.
Pripomina mi to jeden nick.
Definuj mensie koberceky. Od coho su tak spinave ze nrstaci vysavac?
Ano je to divne ako cely tvoj prispevok.
Pripomina mi to jeden nick.
@natalka13 od jedla napríklad
@natalka13 od jedla napríklad
@anonym_autor a nie všetky koberce sa spracú do práčky.

Je to bežné, tiež vidím že umývajú koberčeky z auta.
Nemala si mokré tričko?