Ako nájsť nový zmysel života bez detí?
Baby ktore mate uz vacsie deti, resp.dobrovolne deti nemate, aky zmysel ste si nasli?Ja rozmyslam co budem robit ked uz moje odidu z domu a ja ostanem s muzom sama.Doteraz vzdy len mami mami mami to hento bolo radosti dzavotu vzdy nieco, vzdy som sa tesila.A ako vyrastli a "nepotrebuju" ma rozmyslam cim dalej tym viac.
@anonym_4cadc4 to je super, musim nieco vymysliet, len ja mam potom vycitky ze idem niekam sama
@anonym_autor Vobec nemusis mat vycitky,je to len uhol pohladu. Sama sebe hovor,ze je to v poriadku,ak vybehnes niekam sama alebo s kamoskami a casom si zvyknes. A dobre by bolo aj s muzom utuzit vztah. Aspon obcas niekam vybehnut. Dajte si zavazok,ze aspon 1-2x do tyzdna sa pojdete prejst. Staci pol hodinova prechadzka,ak nema cas na viacej. Najst si nieco spolocne,co vas bude spajat,aby si sa necitila taka opustena. Casom si zvyknes,ze uz si sama sebe panou a panou svojho casu.
@anonym_713655 takze v tyzdni si sama uplne, az cez vikend planujete vylety?
@anonym_autor áno, v týždni som sama, pracujem, idem cvičiť, niekedy do kina s kamoškami, na koncert a s mužom len cez víkend niekam. Teraz má dovolenku, boli sme v pondelok aj dnes v divadle, minulý týždeň na opere. Necítim sa sama.
@anonym_autor utuzujem vztah s manzelom, mam konicky, staram sa o opustene zvierata, momentalne mam doma 7 opustenych, praca a cestovanie. Plus rozmyslam nad dalsim studiom.

Tak ja som zasa stastna, ze som mala deti zamlada, uz su dospele a konecne si uzivam zivot a venujem sa sebe. Mam vela zaujmov, aktivit, nebudim sa. Deti su samozrejme stale to najlepsie v mojom zivote, aj ich zmyslom, ale teraz sa mam uzasne...