Ako prekonať osamelosť počas sviatkov?
Ahojte, ako by som to povedal. Som nejaký čas sám, nezadany, čo samo o sebe nie je také hrozne, len teraz také obdobie vianočné, kedy sa stretáva rodina, je dovolenka tak sa neviem zabavit prácou. Sestre sa nedávno narodilo dieťa a teraz každý sa otáča na mňa, prečo nemám frajerku, kedy bude dieťa a podobne a mne je z toho dosť smutno. Neviem sa nejako pozitívne naladiť, chyba mi blízka osoba, ktorá by sa so mnou rozprávala, objala, povzbudila ma, nemám teraz takú kamarátku. Vzhľadom na moju introvertnu povahu nepoznám ľudí a blízku osobu takú nemám, čo by mi aj pomohlo prísť na iné myšlienky.
Viem čo sa tu zvykne radiť, že ísť von a tak ale tak aj vzhľadom na introvertnu povahu, bol niekto na tom podobne ? Ako ste sa pozitívne naladili ? Ani neviem čo čakám, možno nejaké povzbudenie, kritický komentár nepomôže.
@anonym_autor za chvilu je po sviatkoch, tak ze sa to citlive obdobie zlepsi, zatial si uzivaj chvile so sestrou a jej dietatom, na otazky iba odpovedaj, ze zatial nikoho nemas.
@anonym_autor za chvilu je po sviatkoch, tak ze sa to citlive obdobie zlepsi, zatial si uzivaj chvile so sestrou a jej dietatom, na otazky iba odpovedaj, ze zatial nikoho nemas.
@domkakvet sestra je na západe a ja na východe a veľmi dobrý vzťah nemáme a jasne, to aj spomínam, len miestami je smutno
Mne tiež viacerí hovoria kedy si nájdem priateľa.
Necítim sa nejak veľmi osamelo lebo mám dosť kamarátov.
Mam 22 a už sa obávam že si nikdy nikoho nenájdem.
Mne tiež viacerí hovoria kedy si nájdem priateľa.
Necítim sa nejak veľmi osamelo lebo mám dosť kamarátov.
Mam 22 a už sa obávam že si nikdy nikoho nenájdem.
@estellas ja mám o 10 rokov viac ako ty, preto sa tak cítim, keď máš 22 tak ty sa toho obávať určite nemusíš
Mám 35, dlhé roky sa mi nedarí nikoho nájsť…pozitívne naladená nie som, ako by aj…po toľkých rokoch už som frustrovaná a žijem dosť samotársky …k tomu si uvedomujem, že pravdepodobne už nestihnem mať deti 🙁
Mám 35, dlhé roky sa mi nedarí nikoho nájsť…pozitívne naladená nie som, ako by aj…po toľkých rokoch už som frustrovaná a žijem dosť samotársky …k tomu si uvedomujem, že pravdepodobne už nestihnem mať deti 🙁
@anonym_011144 škoda, že ti neviem napísať, keď niekto vie ako sa cítim osamelo
To ma mrzí, verím, vieš, veľa ľudí sa presne takto cíti. A mnohým už ušiel ich vlak..

@anonym_autor ja myslím, že ti poradí AI