icon

Ako prekonať ťažké obdobie života?

sarakk
9. nov 2025

Ahojte dostala som sa do takého stavu v živote že sa namna všetko zosypalo tyranie rodičov detstve a vplyvy toho na mňa teraz : problémy so spánkom, bolesť hlavy, zabúdanie… a veľa ďalších veci ktoré ma ovplyvňujú teraz som stratena neviem čo mám robiť všetko sa namna tak zosypalo začala dom to riešiť s psychologickou no chcela by som počuť vaše rady skúsenosti ako str sa dostali z takého tazkeho obdobia

stellarstar
9. nov 2025

Ja som si tiež prešla v detstve niečím a mne pomohla psychologička. Ale veľa vecí treba sama v hlave dať dokopy

anonym_d64fa9
9. nov 2025

Mne pomohlo, že som si povedala, že chcem žiť normálne a nie topiť sa dokonca života,že čo bolo to bolo ,popasujem sa s tým i keď by som mala skúsiť ísť do afriky a kopať studne,ze musim nájsť vôľu ísť ďalej a hľadať tie pekné veci... a aj sú
Prajem ti aby si bola ok aj so životom

labky613
9. nov 2025

Psychológ naozaj pomáha, chce to čas❤️ Ak by si chcela tu na modrom koníku mám skupinu - Mental Health, kľudne tam napíš, vyrozprávaj sa. Ostatní ťa podporia, povedia ich skúsenosti, neboj sa hejtu - našťastie sme zatiaľ fajn komunita a nebol s tým problém, no ak by aj bol - hejt, nenávistné komentáre apod. mažem, nahlasujem, blokujem. Ostatní by sa ťa aj tak zastali, takže odsúdenia sa neboj. Kedykoľvek tam môžeš napísať aj len, že máš za sebou ťažký deň a si unavená - nemusíš mať na to neviem aký dôvod a báť sa, že nemáš právo napísať tam - práve naopak...vítaní sú úplne všetci🫶

anonym_60ad43
9. nov 2025

@sarakk začala som riešiť jeden problém po druhom, nie všetko naraz, lebo by som sa zbláznila, určila som si poradie. A dobíjala som si baterky pri dobrej hudbe a dlhými prechádzkami v prírode

sarakk
autor
9. nov 2025
@anonym_d64fa9

Mne pomohlo, že som si povedala, že chcem žiť normálne a nie topiť sa dokonca života,že čo bolo to bolo ,popasujem sa s tým i keď by som mala skúsiť ísť do afriky a kopať studne,ze musim nájsť vôľu ísť ďalej a hľadať tie pekné veci... a aj sú
Prajem ti aby si bola ok aj so životom

@anonym_d64fa9 ďakujemm❤️

sarakk
autor
9. nov 2025
@labky613

Psychológ naozaj pomáha, chce to čas❤️ Ak by si chcela tu na modrom koníku mám skupinu - Mental Health, kľudne tam napíš, vyrozprávaj sa. Ostatní ťa podporia, povedia ich skúsenosti, neboj sa hejtu - našťastie sme zatiaľ fajn komunita a nebol s tým problém, no ak by aj bol - hejt, nenávistné komentáre apod. mažem, nahlasujem, blokujem. Ostatní by sa ťa aj tak zastali, takže odsúdenia sa neboj. Kedykoľvek tam môžeš napísať aj len, že máš za sebou ťažký deň a si unavená - nemusíš mať na to neviem aký dôvod a báť sa, že nemáš právo napísať tam - práve naopak...vítaní sú úplne všetci🫶

@labky613 ďakujem krasne ❤️

sarakk
autor
9. nov 2025
@anonym_60ad43

@sarakk začala som riešiť jeden problém po druhom, nie všetko naraz, lebo by som sa zbláznila, určila som si poradie. A dobíjala som si baterky pri dobrej hudbe a dlhými prechádzkami v prírode

@anonym_60ad43 ďakujem no možno môj problém je to že som to všetko chcela vyriešiť naraz a preto sa to namna všetko zosypalooo tal to skusim po jednom nejako ako dlho vám to trvalo sa z toho dostať?

labky613
9. nov 2025
@sarakk

@labky613 ďakujem krasne ❤️

@sarakk Nemas vobec zac🫶 Keby si cokolvek potrebovala, tak napis😊

anonym_60ad43
9. nov 2025
@sarakk

@anonym_60ad43 ďakujem no možno môj problém je to že som to všetko chcela vyriešiť naraz a preto sa to namna všetko zosypalooo tal to skusim po jednom nejako ako dlho vám to trvalo sa z toho dostať?

@sarakk ja sa ešte stále z toho dostávam 😉

cindirela346
9. nov 2025

Mne veľmi pomáhajú knihy, čítam ich pomaly, rozmýšlam nad každým odsekom. Uvedomenie si prítomnosti, veľa chodiť do prírody, jazdím na bicykli. A snaha vnútorne odpustiť. Uvedomujem si čo mám, čo som všetko dokázala po malých krokoch. Pokora a vďačnosť, robím dobré skutky. Minulosť bola, zmeniť ju neviem a topiť sa v nej v prítomnosti už nechcem. Trvalo to roky ale už som to pustila 🤗🌷 Ale poviem pravdu že dlhé roky som sa v tom utápala. Život je jedinečný a čas drahocený