icon

Ako sa vyrovnať s následkami milostného trojuholníka?

essteresster
2. nov 2025

Ahojte.
Možno si spomeniete, že som sem raz písala príspevok o mojom vzťahu so ženatým mužom. Písala som, že mi klame, že ma vraj chce vo svojom živote, ale nevie sa rozviesť (deti, podnikanie) . A ja som vtedy nevedela, čo robiť. Od vás som si vyslúžila kritiku – a priznávam, mali ste pravdu.

Nebudem tu opisovať klasický milostný trojuholník, akých je tu už veľa.
Prejdem rovno k veci. Bola som veľmi nahnevaná, že to nikam nesmeruje – že sa namiesto vpred posúvame len späť. Jedného večera sme s ním a s kamarátmi pili v bare. Bola som opitá, stále som ho mala rada… a keď som šla domov, chcela som mu zavolať, aby prišiel ku mne. Lenže telefón zdvihla jeho manželka. Povedala, že jej manžel už spí, že je opitý. V tej chvíli ma premohla zlosť a povedala som jej, že má úžasného manžela – takého, ktorý so mnou udržiava intenzívny milenecký vzťah. Potom zložila.

Odvtedy má on doma peklo – a ja, dievčatá, mám výčitky svedomia.
Neviem si odpustiť, že som ublížila žene, ktorá za nič nemohla. Ona o ničom netušila a ja mám pocit, že som ju do toho nemala zaťahovať. Lenže vtedy vo mne zúrila zlosť, alkohol a nešťastná, neopätovaná láska.

Čo mám teraz robiť?
Naozaj som nechcela ublížiť nevinnej žene. (Áno, viem, že som jej ubližovala už tým, že som spávala s jej mužom – ale úprimne, verila som, hoci naivne, že ich manželstvo nefunguje a že raz bude so mnou.)

Strana
z2
malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
cyneric
2. nov 2025

@essteresster Muž asi nebol nesvojprávny, keď nemal problém nájsť si milenku nech si pekne žne čo si zasial.

anonym_bb3b61
2. nov 2025

Presne ako píšeš, už jej bolo ublížené predtým a dobre, že vie pravdu.

viestta
2. nov 2025

Budes sa s tym musiet naucit zit sama. Mozno si uz nikdy nedpustis. Ano, za svoje chyby platime (aj) vycitkami svedomia. Aspon poniektori. A tak to ma byt

anonym_b86cc4
2. nov 2025

Povedala si jej len pravdu. On jej sľúbil vernosť a takto sa aspoň dozvedela že ju podvádza a klame. Môže sa potom zariadiť podľa seba, nemusí žiť v "milosrdnej?" lži. Ublížil jej manžel. Ešte ho budeš chudáčika ľutovať.

essteresster
autor
2. nov 2025
@anonym_b86cc4

Povedala si jej len pravdu. On jej sľúbil vernosť a takto sa aspoň dozvedela že ju podvádza a klame. Môže sa potom zariadiť podľa seba, nemusí žiť v "milosrdnej?" lži. Ublížil jej manžel. Ešte ho budeš chudáčika ľutovať.

@anonym_b86cc4 neviem žiť s vedomím že svojím konaním možno rozbijem rodinu.

anonym_4b5855
2. nov 2025

@essteresster ja dufam ze raz budes mat ty rodinu a spravi to nejaka zene tebe

anonym_0a9b79
2. nov 2025
@essteresster

@essteresster uz si ju rozbíjala tym, ze si sa stretávala so ženatým muzom.

danielad9
2. nov 2025
@essteresster

@essteresster a pred tým ako ste si vy dvaja začali ti nenapadlo, že môžeš zničiť rodinu? Zodpovední za zničenie rodiny ste obaja. Už len sa s tým nauč žiť

anonym_b86cc4
2. nov 2025
@essteresster

@essteresster ber to tak že si vedome urobila taxík bankovému lupičovi, poučíš sa z toho a nebudeš to už opakovať, keby si nebola ty našiel by inú

essteresster
autor
2. nov 2025
@danielad9

@essteresster a pred tým ako ste si vy dvaja začali ti nenapadlo, že môžeš zničiť rodinu? Zodpovední za zničenie rodiny ste obaja. Už len sa s tým nauč žiť

@danielad9 vieš čo rodinu tak nebral ako celok skôr pozeral len na dieťa, malé a brala som to tak že keď naozaj budeme spolu tak sa postarám. Teraz vidím že si uvedomil že dieťa s mamou je kompaktné balenie a ako chlapec rástol tak začal vnímať rolu matky a otca a sem roka milenky nezapadá

anonym_5a687b
2. nov 2025

Zaslúžiš si raz tu istú medicinku.Vedome si išla do toho, tak sa tu nehraj na svedomie.To nemas, keď si dokázala ničiť cudzí vztah a spávať so zenacom.Co máš 15, že veríš nejakému muzovi, nefunkcny vztah.Inac by si nepichol, tie milenky su tak hlúpe a naivne.

anonym_3c6bdb
2. nov 2025

Ja som názoru nech si dospelí robia čo chcú ale ked su deti , že sa trápia a budú sa vysporiadavat s chybami ich rodičov a zainteresovaných ľudí
Ako keby sme boli doteraz zvieratká
Aj ked neskoro ťa to mrzí lepšie ako nikdy lebo by si mohla rozbiť veľa rodín i keď samozrejme, že je to chyba hlavne chlapa
Škoda ze my zeny všetky neuznávame zmysel rodiny alebo aspoň vzťahov a neposleme takých debilov do kelu ale ešte im aj dame....

sasa1310
2. nov 2025

@essteresster za mňa sú milenky len ženy, ktoré nemajú úctu samé voči sebe. To vážne chcete v živote chlapa, ktorý dokáže podvádzať manželku a odísť od rodiny len kvôli druhej žene (vám)?

essteresster
autor
2. nov 2025
@sasa1310

@essteresster za mňa sú milenky len ženy, ktoré nemajú úctu samé voči sebe. To vážne chcete v živote chlapa, ktorý dokáže podvádzať manželku a odísť od rodiny len kvôli druhej žene (vám)?

@sasa1310 v živote som to neurobila, nikdy som si nezačala so zadaným alebo ženatým. Proste do tohoto chlapa som sa zamilovala....nevedela som to ovplyvniť. Boli sme kamaráti a čoraz viac sme sa spolu rozprávali , stretávali a neplánovali sme to... až sme to nejako obaja pokazili a už to nebolo kamarátstvo a sme tu ....ja s výčitkami svedomia a on bojujúci o rodinu.
Tiež som odcudzovala milenky až kým som sa nezamilovala

sasa1310
2. nov 2025
@essteresster

@sasa1310 v živote som to neurobila, nikdy som si nezačala so zadaným alebo ženatým. Proste do tohoto chlapa som sa zamilovala....nevedela som to ovplyvniť. Boli sme kamaráti a čoraz viac sme sa spolu rozprávali , stretávali a neplánovali sme to... až sme to nejako obaja pokazili a už to nebolo kamarátstvo a sme tu ....ja s výčitkami svedomia a on bojujúci o rodinu.

@essteresster nechcela by som takého ani keby bol zo zlata. Chlap, ktorý dokáže podvádzať manželku by mňa nebol hodný

essteresster
autor
2. nov 2025
@sasa1310

@essteresster nechcela by som takého ani keby bol zo zlata. Chlap, ktorý dokáže podvádzať manželku by mňa nebol hodný

@sasa1310 áno máš pravdu. To už ani ja. Raz som sa podpálila a úplne mi stačilo. Radšej budem sama ako trápiť seba a ľudí ...

zmrzlinka2021
2. nov 2025
@essteresster

@essteresster čiže tvrdíš, že nezodpovedas za svoje konanie?

essteresster
autor
2. nov 2025
@zmrzlinka2021

@essteresster čiže tvrdíš, že nezodpovedas za svoje konanie?

@zmrzlinka2021 to som nepovedala. Zodpovedám, viem čo som robila a urobila. Iba som napísala že som sa zamilovala a žiaľ zdravý rozum odišiel ostala len túžba.

sasa1310
2. nov 2025
@essteresster

@sasa1310 áno máš pravdu. To už ani ja. Raz som sa podpálila a úplne mi stačilo. Radšej budem sama ako trápiť seba a ľudí ...

@essteresster trápenie z toho vynechaj. Keby odošiel od nich hneď a bol by s tebou, aj by sa oženil s tebou. Ty by si mu verila do budúcna, že zrazu bude verný

amdornik
2. nov 2025
@essteresster

navážate sa tu do nej, ako keby bola prvotriedna ku..a.
nenapadlo vám, že aj autorku mohol ten ženatý milenec naťahovať? klamať jej? a ona čakala mesiace, rok, dva, kedy sa konečne odtrhne, rozvedie? ale ešte jej tu nakladáte a prajete jej len to zlé a najhoršie a pomstu presne v znení, čo "stvárala" ona. no dobre. urobila chybu, mala ženáča, zamilovala sa. verila, dúfala. toto je hriech? možno keby sa nestalo teraz to, že opitá prezradila všetko, možno by ju to prestalo čoskoro baviť tak či tak, pretože by pochopila, že ten chuj ju klamal. klamal aj svoju ženu. on je na vine, predovšetkým on. keby nebolo autorky, iná by mu naletela a inú by pokojne fikal a potom sa s láskou vracal k rodine. inej by ťahal motúzy popod nos, že sa rozvedie...
@essteresster ty sa asi konečne poučíš, že ženáč je zlo, že zo ženáča nikdy nič dobré nebude, keď klame vlastnú ženu a svoju rodinu. keď preťahuje inú a vôbec ho netrápi, že doma ho čaká verná žena, ktorá mu dôveruje.

a ostatné, zamyslite sa nad svojimi príspevkami. na vine je ten chlap. on tlačil budúcej milenke kaleráby do hlavy. on si teraz zlíže aj tú kyslosť. ľúto mi je jeho ženy. autorku neodsudzujem, prajem jej poučenie zo svojho konania. a on nech sa parí v pekle...

a nie, nikdy som nebola milenkou ženatého muža.

essteresster
autor
2. nov 2025
@sasa1310

@essteresster trápenie z toho vynechaj. Keby odošiel od nich hneď a bol by s tebou, aj by sa oženil s tebou. Ty by si mu verila do budúcna, že zrazu bude verný

@sasa1310
Rozmýšľala som veľa krát nad tým a nie neverila .

enmery
2. nov 2025

Pamätám si Tvoju tému.
1)Toto nie je láska. Z jeho strany určite nie.
2)Vyhľadaj psychológa, aby si prišla na to, prečo takúto mužskú nulovitú nulu považuješ za chlapa a este ho dokonca miluješ.
3)Robil jej to pred Tebou, bude to robiť po Tebe,robil by to aj Tebe.

zmrzlinka2021
2. nov 2025
@essteresster

@zmrzlinka2021 to som nepovedala. Zodpovedám, viem čo som robila a urobila. Iba som napísala že som sa zamilovala a žiaľ zdravý rozum odišiel ostala len túžba.

@essteresster ok a teda čo si s týmto omylom spravila teraz? Dala si tomu frajerovi kopačky?

enmery
2. nov 2025
@essteresster

@essteresster Ty svojím konaním nerozumieš nič. Keby on nechcel, najkrajšie zeny sveta by mu mohli tancovať nahé pred očami a nič. Ty ries psychológa, lebo si len troska, ktorá sa nikam neposunula za ten čas a to všetko kvôli mužovi, ktorý nestojí ani za opľutie.

essteresster
autor
2. nov 2025
@zmrzlinka2021

@essteresster ok a teda čo si s týmto omylom spravila teraz? Dala si tomu frajerovi kopačky?

@zmrzlinka2021 samozrejme že sme skončili.

essteresster
autor
2. nov 2025
@enmery

@essteresster Ty svojím konaním nerozumieš nič. Keby on nechcel, najkrajšie zeny sveta by mu mohli tancovať nahé pred očami a nič. Ty ries psychológa, lebo si len troska, ktorá sa nikam neposunula za ten čas a to všetko kvôli mužovi, ktorý nestojí ani za opľutie.

@enmery ďakujem

anonym_9c3536
2. nov 2025

Jedna moja kamoska hovorila … aj ked suka otrci, nie kazdy pes skoci (to je volny preklad z rustiny), ty si bola naivna, ze si mu verila a pre neho, keby si nebola ty, bola by ina … kto chce zahne. Rodinu si rozbil on … ty si len otrcila a on vyuzil. Poucenie pre teba, nelez zo zenatym do postele - pretoze v tom vztahu si len matrac. Bola si lahka korist … nie milovana zena. A on ma peklo, zasluzi si. Jeho zena sa s tym vysporiada a v buducnosti stretne niekoho lepsieho. Ak by bol mojim muzom tak v spodaroch sa s jednym kufrom stahuje k tebe a mozes ho zivit, lebo by som ho stiahla s koze 🤷‍♀️ daj si dokopy myslienky a zavri kapitolu. Chvilu si sa spravala ako zvieratko riadene pudom … stalo sa. Sustred sa na to, aby sa to neopakovalo …

petronelag
2. nov 2025

No ale opitá telefonovať a keď zdvihne manželka, tak rozprávať takéto veci, manželka sa mu teraz bude vysmievať, čo to má z známosť, on sa z toho vyklame a bude dobre.

amdornik
2. nov 2025
@essteresster

@zmrzlinka2021 samozrejme že sme skončili.

@essteresster poctivo som si prečítala tú tvoju prvú diskusiu. no... verím tomu, že teraz to už určite ukončíš...

anonym_965398
2. nov 2025

keby nespal s tebou spal by s inou .. zna by sa to dozvedela tak ci onak .. ty sa ponauc-jeho povymazuja nekontaktuj a hlavne si uz nezacinaj so zenatym ci zadanym chlapom

Strana
z2