Ako sa vyrovnať s premeškanými príležitosťami v láske?
Predstavte si ze mate po 30 dsiatke, a ste uz 6 rokov sama. Spoznate chlapa, ktory je prijemny, fajn, taky bezny chlap co ma o vas zaujem. No sama neviete preco, ale z nejakeho hlupeho dovodu rande .. teda spoznat ho odmietnete ci zrusite.. O dalsie cca 4 roky na neho narazite na facebooku, ako popularneho, uznavaneho cloveka, co ste predtym ani o nom nevedeli. Zistite 4 roky je zadany a ma troj rocne dieta a krasnu stastnu rodinu. Vela ludi knemu vzhliada a zjavne si zije velmi dobre. Hm.. Brali by ste to za nieco, co ste prepasli a ste uz 10 rokov sama a bez deti, no tentkrat uz nedobrovolne. A pritom ste mohli byt na mieste jeho manzelky, Alebo by ste sa to skusili hodit za hlavu? Stvalo by vas to? Alebo stalo sa vam nieco podobne a ako to beriete?
@anonym_autor asi by som sa zamyslela nad sebou, prečo som 10 rokov sama ale nie, to že si niekto z mojej minulosti našiel vzťah. Popravde dobre, že si nešla vtedy s ním. Možno by nebol teraz úspešný s manželkou a dieťaťom.
@anonym_autor asi by som sa zamyslela nad sebou, prečo som 10 rokov sama ale nie, to že si niekto z mojej minulosti našiel vzťah. Popravde dobre, že si nešla vtedy s ním. Možno by nebol teraz úspešný s manželkou a dieťaťom.
@a0 uspesny a bohaty bol zjavne vzdy, iba nebola sanca to zistit.
Vobec lebo v tej chvili pred rokmi som to tak citila a aj sa podla toho zariadila
@anonym_autor určite by mi to napadlo a zrejme aj zamrzelo. Ale asi je uz zbytočné dlhsie o tom rozmýšľať. Ako píšu vyššie,.treba sa zamyslieť nad tým, prečo si stále sama a vlastne aj prečo si toho muža v minulosti odmietla (nedala mu šancu)
Ale veď to je hlupost. Vobec nevieš, aky je, či by ste sa do seba zamilovali, či by si sa ty páčila jemu, atd.
Teraz skor vyznievas ako oportunistka a zlatokopka.
Všetko je tak, ako má byť.
@anonym_autor tak ti treba
To sú všetko také domýšľačky. V podstate aj to, ako sa má dobre, si len domýšľaš a pritom pravda môže byť niekde úplne inde.
Nerieš. Z nejakého dôvodu si sa kedysi rozhodla, tak ako si sa rozhodla.
Ale ty by si na mieste jeho ženy nebola.
Teraz neviem, či si sama 6 ale o 10 rokov. Ak máš po 30, to znamená, že si sama skoro celu svoju mladosť. Na toto sa zameraj. Preco je to tak. Ako už písali ženy vyššie, vůbec stě nemuseli skončit ako šťastní manželia.
Neda a nič s tým neurobiš.Bol slavný vždy či už si to neskoro zistila chceš ho a ľutuješ to že si ho odmietla že bol bohatý a teraz by si ho chcela.Už je neskoro predtým si ho odmietla šel o dum dal ako sa povie takže zybtočne sa zamyšľať nad tým čo bolo nebolo malo byť nemalo byť.
Ale ty by si mozno s tym stastna nebola. Toto skor vyznieva, ze lutujes tie materialne veci.
Brala by som to tak, že je to osud a keby ste sa vtedy dali dokopy, vôbec by nebolo isté, či by to nebola iba krátka epizoda . Vôbec by ste spolu nemuseli byť a ani mať rodinu. to, ako riešiš , že je slávny a nevedela si o tom , pôsobí dosť sedlácky. Sama seba sa opýtaj, či by si s ním začala, keby si tej jeho sláve vedela. Ak áno, hovorí to o tebe viac ako si myslíš a nie je to nič lichotivé.
Vôbec to s vami nemuselo dopadnúť rovnako, ale áno, chvíľu by ma to asi štvalo.
@anonym_autor Najlepšie by bolo hodiť to za hlavu. Hoci človeku to môže byť ľúto. Malo to tak byť.
@anonym_autor Zažila som to, ale nemrzí ma to, pretože si myslím, že by sme spolu nevydržali, proste som vtedy na taký vzťah nebola pripravená. Proste som dotyčného stretla v nesprávny čas.
Poznám pani, ktorá chodila so známym spevákom, rozišli sa, zrejme neboli kompatibilné povahy.
@anonym_autor mozno by ste sa nedopracovali ani k druhému rande 🤷♀️ mam čosi podobné, tiež je uz ženatý s dieťaťom, no ani raz mi nenapadlo ľutovať to. Neboli sme si súdení a ani vy ste spolu nemali byť. Ber to tak, ze on pre teba nebol ten pravý a aj tak by ste spolu neskončili.
S peniazmi by bol atraktívnejší,že? 😁😁
@anonym_autor zažil som to isté, ale z opačného garde.
Všetko mohlo byť inak, keby som pred 15 rokmi spravil iné rozhodnutie, ale teraz je už zbytočné nad tým filozofovať. Od toho okamihu by sa životná línia pohla iným smerom a ktovie kde by som bol teraz.
no pozri, ak to bolo len nejake tvoje hlupe rozhodnutie,tak ano ,,, mozes si to vycitat.../,,, ale ak si to vtedy tak necitila, nepacil sa ti,,, tak nie .... to uz musis vediet ty,, co za tym bolo,, je dost mozne,, ze by si bola na mieste jeho manzelky,, ale aj nie....to je uz jedno,, vies, ako sa hovori, kto neskusi nevie,,, a ty si v tomto pripade ani neskusila,,, mozno si mala dovod,, tak to uz nelutuj ,,, aj tak to uz teraz nezmenis
nech ťa to nehnevá a neškrie.
pred veľa rokmi ako slobodná slečna som dala prednosť mužovi so svalmi pred úspešným mužom s kariérou - funkciami.
moje manželstvo so svalnáčom skončilo.
keď teraz vidím ako posledných x r muž s kariérou síce ešte stále robí kariéru - neustále má funkcie a nie hoc aké, ale keď vidím ako skáče z jednej polit. strany do inej polit. strany tak mi je z neho zle. samozrejme s kariérou , funkciami idú aj financie - takže je aj bohatý.
ale na tie polit. strany by som ja žalúdok nemala.
takže nikdy nevieš čo je za jeho úspechom.
Kazdy sa musi rozhodovat v realnem case, s rozumovou a emocnou vybavou, ktoru ma. Lahko sa hodnoti v 50.tke,co sme mali spravit v roku 2000. Premarnena prilezitost pre teba, chytenie prilezitosti za pacesy jeho dnesnej pani.
Byt v spravnom case na spravnom mieste.🐣
Byt dietatom stasteny. 🍀
Byt pripraven,... tot vse. 😅 WS.
@a0 uspesny a bohaty bol zjavne vzdy, iba nebola sanca to zistit.
@anonym_autor toto vypovedá o tvojom charaktere. Čistá mrcha. Keby bol bohatý určite by si to rande neodmietla. 🤢
Chlap asi vedel co robi a nelakal ženy na peniaze. Snáď ma pri sebe takú ktorá ho neodmietla len preto ze sa nechvastal hneď na začiatku že ma prachy a dobre postavenie.
Vtedy si ho odmietla lebo sa ti nepáčil. Nepáčil sa ti ako človek, nezaujal ta. Takže nie nemohla by si byt na mieste jeho manželky.
...žeby preto si bola stále sama? Ze ta každý skoro prekukne?
Stalo sa mi podobné, keď som bola mladšia, mala som velmi veľa nápadníkov, ktorých som poznala aj dlhšie ,tak som vedela akí sú a doteraz sú to fajn chlapi ale zadaní a ja len som preberala
A nakoniec som dopadla s chlapom čo čistá katastrofa, sme sa rozišli ale aspoň dieťa mám i keď nie v úplnej rodine🥺
Teraz niekoho nájsť vôbec normál....🫣
Tak mi treba 😅
Mam podobnu skusenost, ublizila som svojej prvej laske a pripravila sa tak o spokojeny zivot v blahobyte. To viem bohuzial az teraz, po rokoch, nie uplne stastnych. Ale neexistuje keby, proste stalo sa, moja chyba, hoci musim priznat, ze ma to trapi v podstate cely zivot. On je zenaty cez 30 rokov, ja rozvedena..
@anonym_autor asi by si sa mala nad sebou zamyslieť. Lebo ak naozaj takto uvazuješ, niekde je chyba. V akom vesmíre si myslíš, že ísť na rande automaticky znamená byť niekoho manželka ? Podľa mňa si úplne zle nastavená a žiješ v nejakom svojom zvláštnom smutnom svete. Normálny človek, keď chce s niekým byť, tak nie je 10 rokov sám. To je jasné asi každému okrem teba. Ja nechápem, že vo wc niekto takto môže uvažovať. Ani sa moc nečudujem, že si zostala sama.
Nikdy nevieš, aké by to bolo. Ber to tak, že všetko je tak, ako má byť. To, že si rande zrušila bolo z nejakého dôvodu a vtedy si to tak cítila. Nespochybňuj svoje rozhodnutia. Sústreď sa na prítomnosť a nevieš, kto ti príde do cesty. Určite tam niekto na teba čaká, koho stretneš, len treba mať oči otvorené 🙂

@anonym_autor neštvalo , lebo cesta od rande po manželku je dlhšia a nemusí vôbec dopadnúť sobášom . Jednoducho tak to malo byť.