Ako si zvýšiť sebavedomie po materskej?
5. jan 2026
Dobrý večer, prosím vás, ako si môžem zvýšiť sebavedomie? Vôbec v ničom si neverím… tento rok som sa prihlásila do školy a vôbec si neverím, už som veľa večerov preplakala že načo som sa vôbec prihlásila keď to aj tak nespravím… cítim sa veľmi hlupo, po 7 rokoch na materskej mám pocit že neviem ani komunikovať poriadne… zasekávam sa uprostred vety a vlastne sa aj hanbím pred cudzími ľuďmi vyjadriť svoj názor… pomoc… čo robiť aby som sa cítila sebavedomejšie?
@anonym_autor Pozorne si vypočuj, ako to podľa mňa vysvetlil jeden z najväčších filozofov za posledné dve storočia (nahrane jeho vlstnym hlasom): https://www.facebook.com/share/r/1B7pLTWWJS/. . Ak sa tie štyri minúty naučíš naspamäť, pomôže ti to.👍

@anonym_autor Ak mas nejaku kamosku, sem tam sa stretnut trebars aj doma,u teba,ak ta pozve ona aj u nej, a rozpravat,rozpravat,co vas bavi,hoc aj o Ficovi a jeho hnusnej bande,, kam nas na SK doviedli,,,co zlacnelo,co zdrazelo,,ojojoj, to ja kecat uz viem bez tremy,,a diskutovat jak moderator,,pisem to preto ,lebo aj ja som v uplnej mladosti bola zmlknuta ,zaseknuta,,a potom postupne som v praci,moj odbor ma bavil,moja praca bola s ludmi pacientami, lutovala somich s ich dg,a potom uz doma kotkodakala,, hlavne s manzelom,,ked sme sa vadili..doma samozrejme,,