icon

Ako zvládať hnev a negatívne emócie?

4. sep 2025

Som plna hnevu za svoj zivot a dnes rano som nalricala pre blbost na malu. Som totalna krava, vcera bola s otcom a proste zijeme same a som na nervy ako som mohla rakto dopadnut.. lutost, hnev, ako trapne viem ale buri sa vo mne hnev a neovladam sa..

madeincssr
4. sep 2025

@anonym_autor nekonat hned? Predychat, napocitat do 100 az potom nieco hovorit/robit? Si pretazena domacnost+dieta+praca? Ak ano, zvolni z tej domacnosti (nemusi furt vsetko byt tip-top). Dopraj/te si nejaky oddych, prijemne aktivity vonku, na vzduchu, v prirode.
Ak su rana stresove, vstan o pol hodinky (aj viac) skor, aby si mala svoj klud. Niekedy to stoji za to.

autor
4. sep 2025
@madeincssr

@anonym_autor nekonat hned? Predychat, napocitat do 100 az potom nieco hovorit/robit? Si pretazena domacnost+dieta+praca? Ak ano, zvolni z tej domacnosti (nemusi furt vsetko byt tip-top). Dopraj/te si nejaky oddych, prijemne aktivity vonku, na vzduchu, v prirode.
Ak su rana stresove, vstan o pol hodinky (aj viac) skor, aby si mala svoj klud. Niekedy to stoji za to.

@madeincssr v tej chvili ma nenapadne ratat, ako vyvrtka... strasne :( dakujem za tipy

anonym_71be82
4. sep 2025

vždy najskôr napočítaj do 20 alebo choď do inej izby predýchať, dieťa za to predsa nemôže a tieto krivdy si v sebe ukladá nespracované, súhlasím s tým mať ráno chvíľu len pre seba kým zvyšok rodiny ešte spí, rovnako večer pred spaním, držím palce máš to ozaj ťažké, ale neboj bude lepšie 🍀

autor
4. sep 2025
@anonym_71be82

vždy najskôr napočítaj do 20 alebo choď do inej izby predýchať, dieťa za to predsa nemôže a tieto krivdy si v sebe ukladá nespracované, súhlasím s tým mať ráno chvíľu len pre seba kým zvyšok rodiny ešte spí, rovnako večer pred spaním, držím palce máš to ozaj ťažké, ale neboj bude lepšie 🍀

@anonym_71be82 dakujem, odist do kupelne by mohlo fungovat super

anonym_47f6bb
4. sep 2025

@anonym_autor to sa vola emocny unos, pravdepodobne si plna uzkosti strachu obav co bude ak bude. Snazis sa byt najlepsou mamou ale necitis ze nou si, myslis si ze si zlyhala. Nie je to pravda. Nezlyhala len hras s kartami ktore mas. Vyhladaj si psychologa s ktorym spracujes svoje frustracie alebo knihy v tejto teme...su aj rozne techniky...odist z miestnosti je fajn ale tu zlost to nevybije z teba. Poznam to moc dobre...v izbe vedla som sa vzdy zosypala. Hnevas sa na seba v podstate...

orisker
8. sep 2025

Ja ich vždy pretransformujem na sexuálnu energiu!