Cítim sa ako zdeptaný dôchodca
zdravim potrebujem sa vyrozpravat o mojom probleme!! mam 21 a citim sa ako zdeptany dochodca. nemam zaujem o nic, ja neviem cim to je. ja strasne chcem mat pri sebe blizku osobu ale na druhu stranu ani nechcem. nedokazem citit zaujem o niekoho, nedokazem sa vzrusit pri druhom cloveku napr. pri sexe nedokazem ani predstierat ten zaujem a toto mi vsetko nici. ja niekoho chcem ale nedokazem si vytvorit puto alebo aspon ten zaujem. strasne sa trapim a trpim pre toto. aj ked s niekym som ja s tym clovekom chcem byt ale nedokazem to dat najavo, nedokazem si vytvorit nejaky zaujem o neho co potom vyvola v tom cloveku ze ho nechcem. ja neviem co mam robit, povedala som si ze budem sama radsej kym to nejako nezmenim ale ja neviem ako. neverim nikomu, myslim si, ze kazdy mi chce len zle a ze za tym dobrom je nieco cim mi chce ten dotycny ublizit. sama sebe si nicim vsetky vztahy, kvoli tomuto problemu a nechcem byt navzdy sama ale nedokazem ani si vytvorit zaujem, vzrusenie. nedokazem uz takto zit. sama sebe mi je zle zo seba a nicim sa tym.
@anonym_autor je to preto, lebo ides do vztahu aby si s niekym bola a ten niekto ti vyhovuje a nemusi byt zly a ani nevhodny do vztahu, ale z tvojej strany chybaju city, tak ze vztah zacinaj az vtedy, ked budes ku tomu druhemu nieco citit.
@domkakvet ale ja ich necitim nikdy k nikomu preto idem do vztahu ked sa mi ten clovek fyzicky paci nic viac
Toto je skôr na konzultáciu s niekým kto má odbornosť, než náhodní ľudia z MK. Sama tvrdíš že na jednej strane máš potrebu nadviazať vzťah, na druhej že si to puto nevieš vybudovať. To že máš od začiatku predsudok že ti ľudia chcú ublížiť/oklamať ťa tomu nepridáva. A čo sa týka intímneho problému, na to je v dnešnej dobe veľa spôsobov riešenia, treba sa iba poobzerať, vyskúšať.
Ja si myslím, že nie je problém v tebe ale potrebovala by si spoznať niekoho, pri kom budeš naozaj uvoľnená, proste si ešte takú osobu nespoznala si už nejakú blízku osobu alebo na vztah. Niekto si nájde k sebe ľahko osobu a niekto ťažšie
@anonym_autor ty vlastne nevieš, čo chceš. Jednu vetu vyvraciaš druhou. Chaotické…. Napis si papier prečo niekoho chceš, vedľa prečo nechceš, zrátaj pre a proti a od toho sa odraz.
@anonym_autor
Pomaly ale isto sa MK mení na amat.insitnú psych.poradňu..
Chápem,väčšina to nemá v živote ľahké.
Ale je toľko pozit.a krásnych vecí na svete...
Velkú časť života som prežil v socíku a musím konštatovať,že podľa toko,koľko mladých má psych.problémy,tak zlatý socík.
Také niečo som ja ,ani tých čo poznám,ani nepoznali.
Bohužiaľ ,chorobnosť fyzická aj psychycká ml.generácie sa posùva vekovo stále dole.
A odolnosť detto.
Čo s tým?
Navštíviť psych.,keď si neporadíš sama,viac pohybu,športu,hobby...atď.
To je len v hlave každého jedinca.
A najdôležitejšie?
Hodiť smart a inet do koša,aspoň na čas..
To vnímam ako najv.škodnú v tejto dobe.
Je úplne choré,idem po parku a tlupa chalanov a báb - všetci nalepení na mobiloch.
Keby to nebolo tragické,tak je to na smiech..
@anonym_autor kolko casu travis na obrazovke. Akejkolvek.
Ake mas vztahy s rodicmi surodencami?
Ako to bolo v skole?

@anonym_autor je to preto, lebo ides do vztahu aby si s niekym bola a ten niekto ti vyhovuje a nemusi byt zly a ani nevhodny do vztahu, ale z tvojej strany chybaju city, tak ze vztah zacinaj az vtedy, ked budes ku tomu druhemu nieco citit.