Cítim sa ako žena, ale vyzerám mužsky - mám 180 cm. Ako to zvládnuť?
muzsky vzhlad mam aj jablcko na krku Adamove jablcko a zena som , mam aj fotky z detsva cely zivot zena ja uz vazne neviem ,lebo zijeme v dobe ked sa uz teraz nevie kto je lady a kto ladyboy ale chcem aby ludia vedeli a vnimali ze som zena
Posli fotku, ale je vela zien ktore vyzeraju ako transka… porozmyslaj ci sa neda nieco s vizazou a oblecenim spravit, aby si vyzerala viac zensky
keď natrafíš na debila ani 100 fotiek a rodný list ti nepomožu 😏
keď natrafíš na debila ani 100 fotiek a rodný list ti nepomožu 😏
@biba_18 ale čo je najhoršie ti tranzvestiti uz ozaj niektori vyzeraju skor ako ženy cely preoperovany a my zeni niektore vyzerame ako chlapi
@anonym_autor diky za info. Ja mam 183 😝
@anonym_autor práve som sa dozvedela že som chlap podľa normálneho ohryzku
Ten chlp na tej brade ti nevadí?
Mozno sa najprv treba spravat ako lady....
Ja mám cca 186 cm a nikdy som nemal v okolí možnosť stretnúť ženu, ktorá by sa blížila ku 180 cm, čo by bolo pekné
Asi som slepá, ale ja ten ohryzok nevidím.
@anonym_autor
Nevidim nejak 😂 ale teda ak sa kazda pozrie smerom hore, tak ten hrbol tam bude…
Mám 185 cm, je to celkom nanič výška pre ženu, ale nikto mi nehovoril, že by som kvôli tomu mala byť chlap😃 z tvojich fotiek podľa mňa ako chlap vôbec nepôsobíš
Podľa tých fotiek pôsobis normálne ako žena, žiadny ohryzok ja ani nevidím, podľa mňa fakt sa trápis zbytočne
Čisto príklad -herečka Lucy Lawless (moja obľúbená) má tiež výšku cca 180 cm a pochybujem,že by ju niekto bral ako "trans"či chlapa 😃😃
@anonym_autor nevidim nic muzske na tebe
Poznám kopec krásnych vysokých žien, ktoré sú jemné, ženské bez ohľadu na výzor. Ono je to skôr o správaní sa, vyjadrovaní a držaní tela. 🙂
@anonym_autor ked ti to niekto povie nabuduce, tak mu prasti pouzitu vlozku do ksichtu. Uz nebude mat co spochybnovat
Na prvej fotke je ti akurát pekne vidieť štítnu žľazu 🙂
@anonym_autor No tak si ladyboy a co 😄
Na prvej fotke je ti akurát pekne vidieť štítnu žľazu 🙂
@plamienka555 takže to je štitna ? Pretoze vela ludi mi takto povedalo chlapov ze to je ohryzok🤣 Aj starsie zeny .. Disponujem sa vo svete medii tak musim pckavat aj ten hejt
Ja mám cca 186 cm a nikdy som nemal v okolí možnosť stretnúť ženu, ktorá by sa blížila ku 180 cm, čo by bolo pekné
@martin_93 na stanici aj nákupnom centre bežne vidím také. Treba lepšie pozerať.
Autorka nespomína že kvôli výške ale že všeobecne nevyzerá ako žena. Zvyknú byť také mužatky, ale autorka sa na to nepodobá. Tak narástli sme, zmrštiť sa už nevieme, mne to vadí kvôli komfortu v dopravných prostriedkoch.

Čo?