Cítim sa zúfalo
Boli ste niekedy v takej situacii ktora uz ani nema nejake schodne riesenie a citili ste sa zufalo a nevedeli sa a tym zmierit? Nechcem pisat konkretne o co sa jedna ale tyka sa to mne najblizsej osoby a ja uz neviem ako sa s istymi vecami zmierit a iba premyslam nad tym a trapim sa. Nedokazem si povedat ze nemozem s tym spravit nic tak sa tym nebudem stale dokola trapit. Proste to nejde
áno. a myslím že takých matiek je tu viac. Trápiš sa kvôli zdr. stavu dieťaťa. To ti je ešte len trápenie, neprajem nikomu.
Rada môjho manžela: čo nemôžeš vyriešiť nerieš, vyrieši sa samo. Ver, nejak to dopadne, vždy je nejaké riešenie. Nejak svojím trápením neprispeješ k vyriešeniu, nech je to čokoľvek a ty na to nemáš dosah, musím sa snažiť myslieť na niečo iné.
áno. a myslím že takých matiek je tu viac. Trápiš sa kvôli zdr. stavu dieťaťa. To ti je ešte len trápenie, neprajem nikomu.
@anonym_ca969a u mna je to naopak. Ja som dieta..ale citim sa rovnako zufalo. Moja mama je pre mna vsetkym.
@anonym_ca969a podla tvojich slov som vytusila..a je mi to luto. Ako si to zvladala/zvladas?
Rada môjho manžela: čo nemôžeš vyriešiť nerieš, vyrieši sa samo. Ver, nejak to dopadne, vždy je nejaké riešenie. Nejak svojím trápením neprispeješ k vyriešeniu, nech je to čokoľvek a ty na to nemáš dosah, musím sa snažiť myslieť na niečo iné.
@idasa ja viem a snazim sa ale tie myslienky ma vzdy premozu.
S niektorými vecami sa nezmieris iba naučiť sa žiť 🥺
Akurát to prežívame. Zomiera člen rodiny a nevieme spraviť nič.
Áno, bola som zúfalá. Bolo to veľmi náročné obdobie, nemala som pokoja ani v spánku ani nikde…stále ťažoba, bola som vyčepaná, vychudnutá a zničená.
Prežila som to.
@anonym_autor všetko má svoj začiatok a svoj koniec. Aj trápenie. Ak to nevieš stráviť, daj si predpísať u obvodnej lexaurin, alebo dačo na spanie. Raz to skončí. 🙏
@anonym_autor vela krát som sa citila zúfalo,ale vždy sa to vyriešilo....prosim ver ze aj tvoja situácia sa vyrieši🙂 a to som si ozaj presla všeličom sud ,vdova za mlada,,,,sama na deti,,,
Modlitba. Viera. Prečo si zúfalá?
@anonym_autor bola som v tvojej situácii...rakovina....nič sa nedalo robiť,len čakať na koniec....
@rozculena hrozne veci..myslim ze s tym sa naozaj zmierit neda len ako pisu aj tu naucit sa s tym nejako zit 😥
Áno, bola som zúfalá. Bolo to veľmi náročné obdobie, nemala som pokoja ani v spánku ani nikde…stále ťažoba, bola som vyčepaná, vychudnutá a zničená.
Prežila som to.
@anonym_64577a prezit to prezijes..ale to nie je zivot naozaj iba prezivanie
Akurát to prežívame. Zomiera člen rodiny a nevieme spraviť nič.
@doriiis najhorsi pocit..ked nemozes nic a zijes s tym vedomim. 😥
Snazim sa byt fajn snazim sa verit..a este v tomto obdobi. Priala by som si zazivat dni ako ini ludia ktori sa tesia na sviatky s rodinou a su stastni..
@anonym_64577a prezit to prezijes..ale to nie je zivot naozaj iba prezivanie
@anonym_autor alebo to aj nemusíš prežiť… v tom období som reálne niekoľkokrát mala otvorené okno na 8 poschodí…preto je dôležité to zúfalstvo a obdobie beznádeje prežiť, raz bude dobre.

@anonym_autor ťažko radiť ak nemáme šajnu o čo ide. Riešenie sa vždy nájde len treba zachovať chladnú hlavu a prejsť všetky Riešenia