Cítite sa sami aj v spoločnosti ľudí?
Ahojte, celý deň som dnes smutná. Ako je sviatok bola som sama doma. A nejak na mňa dolieha samota. Ja som celkom extrovert a mám pocit, že všade mám ľudí len na také small talky ale v realite nikoho okrem rodičov nemám. Nemám ani súrodencov a sesternice žijú mimo slovenska a nebavíme sa. S kamarátmi z vysokej školy sme prerušili kontakt, chápem, že každý šiel svojim smerom a v práci detto, tiež len také small talky. Keď sa nad tým zamyslím, tak nemám pomaly s kým ísť na kávu a odkedy som single som z toho taká nesvoja. Mám dve kamarátky, s ktorými sa nestretávame pretože majú frajerov a ozvú sa len keď sa niečo zlé udeje a vtedy sa aj chcú stretnúť a to je také no.. Začala som aj sama chodiť na rôzne miesta ale cítim, že to nieje pre mňa a som skôr extrovert.. Začínam túžiť po partnerskom živote ale nejak to neprichádza a síliť to nejak asi nechcem aby som sa nesklamala.. Ale začínam sa cítiť sama.. zažili ste niečo podobné?
@anonym_autor no keď budeš sama doma, tak to asi nezmeníš. Včera bolo voľno, prečo si nešla aj sama niekam na kávu, na prechádzku, prečo nechodíš medzi ľudí? Kino, výstava, koncert, cvičenie jogy, plaváreň, charitatívne akcie....bolo leto, more príležitostí nájsť ľudí s podobnými záujmami, ako máš ty.
Kolko mas rokov?
A Ty nemas nijake konicky? Co robis po praci a cez vikendy? Aj tam vacsinou clovek cerpa kamaratstva, ktore sa vyvijaju skrz rovnake zaujmy... 🙃
@colsami chodim cvicit, v lete behat, kupat sa, mam psika ale ako hovorim vsade su take small talky ako keby… ze kamosky vo fitku mam ale tam len pokecame ak sa stretneme a tym to hasne
Presne viem čo myslíš. Že máš kopu ludí okolo seba, s každým pokecáš, ale taký najkamoš/ka nieje. Odkial si? Vezmeme ťa do partie. Ja mám bandu po celom slovensku aj európe. Kamošov ti dohodím, neni problém. V každom veku v každom regióne, poznám niekoho.

Kolko mas rokov?
A Ty nemas nijake konicky? Co robis po praci a cez vikendy? Aj tam vacsinou clovek cerpa kamaratstva, ktore sa vyvijaju skrz rovnake zaujmy... 🙃