Čo si prajem do roku 2026. Čo si prajete vy?
Ahojte, veľmi dúfam, že rok 2026 bude lepší ako posledné roky. Prajem si, aby som mala dosť sily ukončiť nefungujúce veci a nebáť sa. Aby som mala otvorenú myseľ a srdce. Aby som naďalej pokračovala v tom, čo som v tomto roku začala. Aby som mala viac dôvodov na úsmev ako dôvodov na plač. Aby som našla vnútorný pokoj, ktorý sa niekde posledné roky stratil.
A aby som zase začala veriť v samú seba. A obklopila sa ľuďmi, ktorým bude na mne záležať.
Samozrejme, aby som bola zdravá, lebo nič na svete nie je dôležitejšie. ❤
Čo si prajete vy? Také vaše, osobné prianie..
@anonym_autor peniaze a zdravie pre mňa a mojich milovaných
zdravie a aby som dokazala vsetko zvladnut s lahkostou a graciou
@anonym_autor zdravie a stretnut moju polovicku konecne. Mat rodinu. Akukolvek.
Hlavne zdravie a spokojnosť, len samé príjemné zážitky v budúcom roku a samozrejme nech tí, čo nám vládnu a nevedia to, nech sa na to vykašlú a idú od toho, aby sa toho chytili tí, čo budú myslieť aj na obyvateľov a nielen na svojich ľudí. A samozrejme aj spravodlivý mier pre Ukrajinu. A mier celkovo vo svete. I ked to znie gýčovo, ale to, čo sa deje okolo nás, mimo našej rodinnej bubliny, ovplyvňuje náš život a život našich detí. Toto keby si uvedomili aj niektorí zaslepení by bolo fajn.
Úplne mi bude stačiť ak bude celá moja a muzova rodina zdrava a živá. A veľmi si prajem aby konečne skončila vojna a cely ten chaos čo vladne svetom.
Aby sa mi narodilo zdrave dieta 💫
@ariannazara Jeeej, držím palce aby to tak bolo 😘
@anonym_autor Ahoj, mas pekne priania, nech sa ti splnia🙂🍀 Ja si prajem hlavne zdravie pre moju rodinu, aj pre seba, nasich psikov♥️🐾🐾 a hlavne co najmenej stresovych situacii.
V prvom rade zdravie. Potom ďalej môže ísť stabilné zamestnanie, tým pádom aj stabilný príjem, ale nie až taký veľký aby som sa mohol prežierať, aby som nebol tučný. Potom možno aj do vzťahov troška pichnúť, ale to až keď sa zmením na stabilného prijateľného človeka. Ďalej sfunkčniť celý vozový park, čo tvorí 5 bicyklov a jedna elektrická kolobežka. Zatiaľ aj stačí. Rok neni veľa. Raz dva ubehne. Tak zvyšok až na ten ďalší.
Zdravie, zdravie a ešte raz zdravie ...
@elenajezova vedla zdravia je dolezite aj stastie, na Titaniku boli ludia zdravi, len stastie nemali 😀.
Ja si prajem mier a toleranciu medzi ludmi, aby sa ludia pred hodnotenim druheho zamysleli ci su sami cestni, spravodlivi, uprimni, bezchybni, ochotni, laskavi, laskyplni, uctivi, atd.

Nech som dobrou mamou pre svoje drobča. A nech sa aj s mužom (naďalej) všetci 3 lubime najviac na svete. Nech sme čo najviac zdraví a nech nám rok 2026 nikoho blízkeho neberie. A nech zijeme v krajine, ktorá prestane upadať a na ktorú budeme môcť byt opäť hrdi.
@anonym_5ccae2 ❤