icon

Čo si prajem do roku 2026. Čo si prajete vy?

Dnes o 15:37

Ahojte, veľmi dúfam, že rok 2026 bude lepší ako posledné roky. Prajem si, aby som mala dosť sily ukončiť nefungujúce veci a nebáť sa. Aby som mala otvorenú myseľ a srdce. Aby som naďalej pokračovala v tom, čo som v tomto roku začala. Aby som mala viac dôvodov na úsmev ako dôvodov na plač. Aby som našla vnútorný pokoj, ktorý sa niekde posledné roky stratil.
A aby som zase začala veriť v samú seba. A obklopila sa ľuďmi, ktorým bude na mne záležať.

Samozrejme, aby som bola zdravá, lebo nič na svete nie je dôležitejšie. ❤

Čo si prajete vy? Také vaše, osobné prianie..

Strana
z2
autor
Dnes o 18:43
@anonym_5ccae2

Nech som dobrou mamou pre svoje drobča. A nech sa aj s mužom (naďalej) všetci 3 lubime najviac na svete. Nech sme čo najviac zdraví a nech nám rok 2026 nikoho blízkeho neberie. A nech zijeme v krajine, ktorá prestane upadať a na ktorú budeme môcť byt opäť hrdi.

@anonym_5ccae2

ghoul_
Dnes o 18:54

@anonym_autor peniaze a zdravie pre mňa a mojich milovaných

cina1
Dnes o 19:14

zdravie a aby som dokazala vsetko zvladnut s lahkostou a graciou

autor
Dnes o 20:12
@cina1

zdravie a aby som dokazala vsetko zvladnut s lahkostou a graciou

@cina1 🍀🙏

anonym_2e093a
Dnes o 20:14

@anonym_autor zdravie a stretnut moju polovicku konecne. Mat rodinu. Akukolvek.

baumka
Dnes o 21:03

Hlavne zdravie a spokojnosť, len samé príjemné zážitky v budúcom roku a samozrejme nech tí, čo nám vládnu a nevedia to, nech sa na to vykašlú a idú od toho, aby sa toho chytili tí, čo budú myslieť aj na obyvateľov a nielen na svojich ľudí. A samozrejme aj spravodlivý mier pre Ukrajinu. A mier celkovo vo svete. I ked to znie gýčovo, ale to, čo sa deje okolo nás, mimo našej rodinnej bubliny, ovplyvňuje náš život a život našich detí. Toto keby si uvedomili aj niektorí zaslepení by bolo fajn.

Strana
z2