icon

Čo vás najviac vyčerpáva v každodennom živote?

Včera o 13:36

Neznasam hladanie nieco na internete, nieco co treba, ako novy lekar pre dieta a pod. pripadne obvolavanie ambulancii, kde maju volne a mozu nas zobrat. A taketo podobne veci.

Co vycerpava vas?

Strana
z2
marci9
Včera o 13:39

Behanie po doktoroch a po úradoch je moja smrť.

majlo1234
Včera o 13:39

Mna vycerpava vecne knuranie deti. A vecny bordel. Proste kazdy den robim to iste a aj tak to nema zmysel, oebo hned je zase bordel

enmery
Včera o 13:40

Mňa iba jedna vec=doslova ľudská hlúposť.

zmrzlinka2021
Včera o 13:46
@enmery

Mňa iba jedna vec=doslova ľudská hlúposť.

@anonym_autor

pridavam sa k @enmery - hlúpost. A zial niekedy plati, ci vacsi hlupak, ci vyssia sebavedomost a nulova sebareflexia.

Volakedy som mala tendenciu minat cas na takychto ludi - dnes uz inak narabam so svojou energiou, casom a hlavne nemienim sa nicit spasitelskym syndromom.

tykat
Včera o 13:46
@majlo1234

Mna vycerpava vecne knuranie deti. A vecny bordel. Proste kazdy den robim to iste a aj tak to nema zmysel, oebo hned je zase bordel

@majlo1234 toto podpisujem. Akurat ze deti uz dospeli a neknuraju. Ale ten bordel sa snad koti okolo ci co. Jedno doupratujeme druhe sa zjavi. A tu uz aj decka upratuju. Nechapem.

maca1984
Včera o 13:48
@zmrzlinka2021

@anonym_autor

pridavam sa k @enmery - hlúpost. A zial niekedy plati, ci vacsi hlupak, ci vyssia sebavedomost a nulova sebareflexia.

Volakedy som mala tendenciu minat cas na takychto ludi - dnes uz inak narabam so svojou energiou, casom a hlavne nemienim sa nicit spasitelskym syndromom.

@enmery súhlasím. A tiež súhlasím s
@zmrzlinka2021

majlo1234
Včera o 13:58
@tykat

@majlo1234 toto podpisujem. Akurat ze deti uz dospeli a neknuraju. Ale ten bordel sa snad koti okolo ci co. Jedno doupratujeme druhe sa zjavi. A tu uz aj decka upratuju. Nechapem.

@tykat haha, som rada, ze aspon v tom nie som sama. My mame vela hraciek, ktore sa vsade valaju, do toho vkuse dakto zerie, takze aj vela riadov, vsade pohare, lebo kazdych 15 minut si niekto vezme novy. Do toho muzove serepticky a nikto niidy nevracia veci na niesto-a je to- ja presne viem, preco mame bordel

nikoletta1712
Včera o 13:58

@anonym_autor Uškriekane, neposlušné deti…

anonym_45cac8
Včera o 14:00

ja nemusim ani knuranie a neustale vyhovorky u dospelych

mirola
Včera o 14:02

ucit sa so synom prvakom... mna to tak strasne nebavi.. a tak strasne vycerpava... ked nad nim nestojim do sekundy ma inu cinnost.. niekedy mam chut tu ulohu spravit za neho..

kakakina
Včera o 14:10

Mňa najviac vyčerpáva,ľudská hlúposť a arogancia.A stretávam sa s tým čoraz častejšie 😥

anonym_eb1be9
Včera o 14:30

Uz tu odznelo mrncanie deti, bordel a behanie po uradoch. Okrem toho ma este vycerpava, ked je niekto nerozhodny v totalnych kravinach (napr. ideme na obed, 3 hodiny vybera jedlo a nakoniec, ked si vyberie, tak potom aj tak zhodnoti, ze mal si vybrat radsej nieco ine) a ked je niekto strasne spomaleny a nechapavy.

jaass
Včera o 14:33

@anonym_autor mne ale že najviac vadi keď je niekto spomalený. Vtedy by som mu najradšej facku dala. Pomaly dotyčný niečo robí a on je s tým ešte v pohode. Toto ma vie vytočiť 😡

marca12
Včera o 14:37

Naladovi ludia,jaj ako ja takych neznasam a este ked s nimi mam nieco pracovne vybavovat.

anonym_7a922e
Včera o 14:42

taki ti vecne cynicki, negativne naladeni ludia, co su do toho celeho este extroverti. Brrrr, toto by som doma mat nechcela.

ivik4
Včera o 14:48

Sice ma to nevycerpava ( len ked sa ma to vynimocne dotýka ked som s takym clovekom) ale priserne nenavidim lenivost,lenivych ludi. Nemoznych do zivota.

Ale co ma vazne vycerpava, su spomaleni ludia kt. maju na vsetko cas, vsetko robia priserne pomalinky jak slimaci,vsade ustavicne meskaju a asi maju pocit ze sa celi svet toci okolo nich. Absolutny vrchol nechat na seba ustavicne cakat. Vzdy a vsade ...este aj male deti dokazu byt rychlejsie ked chcu. Fuu, toto...

A aj koment vyssie suhlasim, naladovost .. hlavne len tak bez priciny zmeny nalad

anonym_9b6eb2
Včera o 15:11

Rodina. Ta neustála nervozita, denno denné výbuchy, hulákanie. Roky rokúce, nonstop, deň čo deň. Celý život sa iba zakrádam potichu, aby som náhodou nenamútila moc vody.
Vôbec na nič sa neviem sústrediť, každý deň mám v hlave buď hučanie, obavu z budúceho hučania, alebo spracovávanie minulého hučania.
Kebyže mám dosť peňazí, tak si kúpim nejaký mini byt, odídem a nikomu to nepoviem.

anonym_cd74a5
Včera o 15:23

Vybavovanie reklamacii s neochotnymi ludmi. Upratovanie, varenie, nakupovanie....
Lekari. Najviac moj spolubyvajuci, odsava mi energiu ako nikto

buminka555
Včera o 15:28

@anonym_autor
Život

autor
Včera o 15:33
@anonym_9b6eb2

Rodina. Ta neustála nervozita, denno denné výbuchy, hulákanie. Roky rokúce, nonstop, deň čo deň. Celý život sa iba zakrádam potichu, aby som náhodou nenamútila moc vody.
Vôbec na nič sa neviem sústrediť, každý deň mám v hlave buď hučanie, obavu z budúceho hučania, alebo spracovávanie minulého hučania.
Kebyže mám dosť peňazí, tak si kúpim nejaký mini byt, odídem a nikomu to nepoviem.

@majlo1234 Ano to je pravda, mna ani nie tieto veci, ako skor to, ze je z toho nikdy nekonciaci stereotyp.
A este to, ze im necham nech sa hraju, ze aspon mam pol hodku, hodku pokoj, aj ked robia pri tom bordel a ppotom som hotova, ked to musime dalsiu polhodinu upratovat. Vacsinou sa totiz zabavia najdlhsie pri aktivitach, ktore narobia najvacsi bordel, ktory nevedia dostatocne sami upratat.
@mirola A ano, aj toto, hoci mam stvrtaka, ma poruchu ucenia, takze tam treba pomahat a to trva aj hodinu kazdy den, co by mohlo 10-15 minut. Lebo kvoli poruche ani jeho to nebavi.
@anonym_9b6eb2 Akoze ste velmi hlucna rodina?

sevrin
Včera o 15:37

unbeholfen

katkaseiner
Včera o 15:47
@mirola

ucit sa so synom prvakom... mna to tak strasne nebavi.. a tak strasne vycerpava... ked nad nim nestojim do sekundy ma inu cinnost.. niekedy mam chut tu ulohu spravit za neho..

@mirola poznam, dcera bola taka, ze 35minutovy cirkus za vsetko a ona bola prosim potom naucena za 7 minut... ale tych 35 minut bolo fakt na palicu... Syn ten je uz nauceny ked pride zo skoly... nezartujem, kazdy den pride s tym, ze nic nemaju, ulohu si spravil hned po hodine a nemaju sa nic ucit... Minule dostal v jeden den dve jednotky za 2 basnicky, jednu na slovencinu a druhu na anglictinu... ani som netusila ze sa maju basnicku ucit a on ju proste vedel...

lina169
Včera o 15:48
@mirola

@mirola úplne ťa chápem, ja už mám deti dospelé, ale syn mal poruchu učenia, rôzne DYS, učila som sa s ním celú ZŠ a bolo to strašne vyčerpávajúce. Dcéram našťastie škola išla výborne, za čo som vďačná, lebo ďalšie také dieťa by som asi už nezvládla. A neskutočne som si vydýchla, keď všetci doštudovali, posledné rodičko na strednej som normálne oslavovala 🙂

marsmykkok
Včera o 15:50

Medziľudské vzťahy, lebo ľudia sú čím dalej tým horší a potom time managment dňa, málokedy sa podarí naplánovať deň tak aby to išlo hladko a bolo toho akurát. Niekedy proste od rána nestíhačky, lebo zápcha na ceste, všade dlhé rady, kopa nečakaných telefonátov a tak, niekedy zase stihnem rýchlo čo som chcela a nudím sa.

lina169
Včera o 15:53

A čo ma momentálne každodenne vyčerpáva, to je šoférovanie ráno o piatej do práce. Žijeme v horskej dedinke a jazdím cestou 3.triedy, kde v snehu nevidno, kde je cesta a kde pole. Napriek tomu, že roky šoférujem, srny na ceste, tma, hmla, sneh a ľad sú veci, kvôli ktorým jazdím s vypúlenými očami a prstami kŕčovito zvierajúcimi volant

anonym_1ecfed
Včera o 16:08

@anonym_autor Hlúpe kolegyne, ktoré musia pracovat pod dozorom a nevefda o tom a este si myslia že oni su tie naj🤣 a este ma vycerpava cestovanie vlakov.

amdornik
Včera o 16:59
@sevrin

unbeholfen

anonym_9b6eb2
Včera o 17:08
@anonym_autor

@majlo1234 Ano to je pravda, mna ani nie tieto veci, ako skor to, ze je z toho nikdy nekonciaci stereotyp.
A este to, ze im necham nech sa hraju, ze aspon mam pol hodku, hodku pokoj, aj ked robia pri tom bordel a ppotom som hotova, ked to musime dalsiu polhodinu upratovat. Vacsinou sa totiz zabavia najdlhsie pri aktivitach, ktore narobia najvacsi bordel, ktory nevedia dostatocne sami upratat.
@mirola A ano, aj toto, hoci mam stvrtaka, ma poruchu ucenia, takze tam treba pomahat a to trva aj hodinu kazdy den, co by mohlo 10-15 minut. Lebo kvoli poruche ani jeho to nebavi.
@anonym_9b6eb2 Akoze ste velmi hlucna rodina?

@anonym_autor Práveže nie, iba veľmi napätá, nervózna, neberúca ohľad na okolie. Neexistuje spôsob ako to urobiť ok, tak aby neboli v strese a absolútne vynervovaný. Dnes ráno, vstanem, opýtam sa matky či niečo nepotrebuje z obchodu, lebo potrebujem vybehnúť... a zvreskne na mňa že "hovno!". Takto sa u nás štandardne odpovedá na dobre mienené otázky, takáto je tu nálada. Každý boží deň čo ak sme pod jednou strechou. Tieto sviatky ma privedú do hrobu...

anonym_f9e278
Včera o 17:14

neprispôsobiví nájomníci v susednom byte, tzv odídenci, fajčia na chodbe a trieskajú stále dvermi aj o jednej v noci.

autor
Včera o 17:21
@anonym_9b6eb2

@anonym_autor Práveže nie, iba veľmi napätá, nervózna, neberúca ohľad na okolie. Neexistuje spôsob ako to urobiť ok, tak aby neboli v strese a absolútne vynervovaný. Dnes ráno, vstanem, opýtam sa matky či niečo nepotrebuje z obchodu, lebo potrebujem vybehnúť... a zvreskne na mňa že "hovno!". Takto sa u nás štandardne odpovedá na dobre mienené otázky, takáto je tu nálada. Každý boží deň čo ak sme pod jednou strechou. Tieto sviatky ma privedú do hrobu...

@anonym_9b6eb2 fiha. A čo máte ponorkovu chorobu?

Strana
z2