icon

Dnes som nič neurobila

tilly
3. nov 2025

Ahojte, prajem pekný deň dievčatá a chlapci.

Mávate aj vy takéto dní? Ako sa naštartujete?
Väčšinou, keď je prvý škaredý deň po peknom počasí mávam úplný výpadok. Nič som dokopy dnes neurobila. Sedela pred pc a cumela na slová, ktoré mi nič nehovorili. S ničím som nevedela pohnúť.
Robím z domu, takže som aspoň navarila, upratala, pofotila vytriedene veci a teraz som so synom u zubárky, ale čo sa týka práce, totálne okno, nula bodov. Našťastie som nemala nič urgentne, čo nevydrží do zajtra. Ale keby som mala, tak.moj výkon by bol strašný 🤦‍♀️🤔

Strana
z2
amdornik
3. nov 2025

@tilly ani ja 😀 😀 😀 😀 neskutočne som dnes lenivá, to sa u mňa nevidí takáto lenivosť. ale u nás celý deň upršaný, ale tak, že človeku sa nechce ani pohnúť..

zuzinka888
3. nov 2025

Ano mavam take dni- ale nemavam kvoli tomu vycitky. Raz som pocula od jedneho lekara- ze ludia co vedia oddychovat ziju dlhsie. Takze vlastne stihnem vsetko dorobit- co som pre lenivost neurobila🤣🤣a este som aj oddychla. No, super nie?

amdornik
3. nov 2025

@tilly aj preto som tu dnes vlastne celý deň na tom koni 😀 lebo sa mi nedá ani vstať spoza stola. presne, ako vidíš na mojej fotke 😀

lindous
3. nov 2025

Ja som mala presne dnes taký deň, našťastie mám voľno, takže som ani nič súrne spraviť nemusela, no nejaké veci som porobiť chcela aj tak a nič z toho 😅 neviem sa dočkať muža, kedy príde domov, že aspoň on ma vytiahne trošku sa hýbať... niekedy mi padnú také ničnerobiace dni fajn, ale dnes sa cítim jak knedla 😀

anonym_2530e4
3. nov 2025

@tilly mávam také dni. Príčinou je meteosenzitivita a jej vplyv na moje diagnózy. Vtedy trpím a som rada že žijem

katarinaba
3. nov 2025

Ja nerobim z domu, takze okrem jednej dodatocnej DPH som neurobila ani desatinu z toho co ty - ze si uvarila, upratala. Mavam take dni. A vies co, niekedy neurobim ale ze naozaj nic. Doslova. Aj na zachod idem az vtedy, ked ma boli mocak. Ale ja si mylsim, ze aj take dni treba mat. Na druhy den dorobim. Len si sledujem terminy. Nie som stroj, aj ten sa obcas pokazi, tak preco nemat lazy day?

tundra
3. nov 2025

@tilly to si urobila celkom dost.U nas prsalo vcera,cely den,mal som volno a tiez som bol uplne k.o.Dnes,uz svietilo slniecko🌞.

anonym_2ce7a9
3. nov 2025

@tilly to si urobila dosť, ja mávam také dni, že som v pyžame aj do 16,00-17,00, potom sa navečeriam, osprchujem, dám si čisté pyžamo a pokračujem v ničnerobení. Nemám malé deti, len muža, takže ma nič netlačí a takých dní mám do roka možno päť, ale super si ich užívam, ináč som akčná, niektorí hovoria, že až práliš 🙂. Ja som si ale nevšimla nejaký súvos s počasím, skôr sa takto flákam po hektických dňoch, týždňoch.
A ešte som na sebe zistila jednu vec, ale to možno každý, že ak sa do nejakej práce nútim, nechce sa mi, napr. umyť obloky, nemá zmysel ju v ten deň robiť, lebo sa len motám. Na druhý deň ich umyjem všetky, popri tom navarím a operiem dve práčky. Aj oddych je dôkežitý.

mk1111111111
3. nov 2025
@katarinaba

Ja nerobim z domu, takze okrem jednej dodatocnej DPH som neurobila ani desatinu z toho co ty - ze si uvarila, upratala. Mavam take dni. A vies co, niekedy neurobim ale ze naozaj nic. Doslova. Aj na zachod idem az vtedy, ked ma boli mocak. Ale ja si mylsim, ze aj take dni treba mat. Na druhy den dorobim. Len si sledujem terminy. Nie som stroj, aj ten sa obcas pokazi, tak preco nemat lazy day?

@katarinaba jejda, ruku si môžeme podať 🙈 tak, ale potom zasa zaberieme 😅

anonym_b0a936
3. nov 2025

Spala som po nocnej az asi 2hodky.Rano so synom na chirurgiu to sme dosli okolo 10tej,dala kavu.Riesila som poistky,kedze uz ma syn nohu v poriadku.Tak som o 1 bola este zaniest papiere p.poistovacke.Objednala kavovar,vyuzili sme body z ,,,pipl metra,,mali sme tam body za 180eur,celkom super.Teraz cakam,kedy to daju do alza boxu a idem s dcerou na tanecny.Tak som super vyspata do ruzova

la_dolce_vita
3. nov 2025

Pracovat som zvladala, horsie teraz sa dokopat ist cvicit, vonku tma, cele telo protestuje.. unavena som ani neviem z coho, ale prekonam sa, mam pevnu volu. Ale chapem ta...

tilly
autor
3. nov 2025
@anonym_b0a936

Spala som po nocnej az asi 2hodky.Rano so synom na chirurgiu to sme dosli okolo 10tej,dala kavu.Riesila som poistky,kedze uz ma syn nohu v poriadku.Tak som o 1 bola este zaniest papiere p.poistovacke.Objednala kavovar,vyuzili sme body z ,,,pipl metra,,mali sme tam body za 180eur,celkom super.Teraz cakam,kedy to daju do alza boxu a idem s dcerou na tanecny.Tak som super vyspata do ruzova

@anonym_b0a936 ty máš vrtulu v zadku 😅. Produktivna na to, že si skoro vôbec nespala. Klobúk dolu.

tilly
autor
3. nov 2025
@la_dolce_vita

Pracovat som zvladala, horsie teraz sa dokopat ist cvicit, vonku tma, cele telo protestuje.. unavena som ani neviem z coho, ale prekonam sa, mam pevnu volu. Ale chapem ta...

@la_dolce_vita toto som dnes odflakla tiež. Chodím ráno a dnes som to nedala 😫

tilly
autor
3. nov 2025
@anonym_2ce7a9

@tilly to si urobila dosť, ja mávam také dni, že som v pyžame aj do 16,00-17,00, potom sa navečeriam, osprchujem, dám si čisté pyžamo a pokračujem v ničnerobení. Nemám malé deti, len muža, takže ma nič netlačí a takých dní mám do roka možno päť, ale super si ich užívam, ináč som akčná, niektorí hovoria, že až práliš 🙂. Ja som si ale nevšimla nejaký súvos s počasím, skôr sa takto flákam po hektických dňoch, týždňoch.
A ešte som na sebe zistila jednu vec, ale to možno každý, že ak sa do nejakej práce nútim, nechce sa mi, napr. umyť obloky, nemá zmysel ju v ten deň robiť, lebo sa len motám. Na druhý deň ich umyjem všetky, popri tom navarím a operiem dve práčky. Aj oddych je dôkežitý.

@anonym_2ce7a9 presne. Keď sa aj prinutim k niečomu, motam sa.

tilly
autor
3. nov 2025
@tundra

@tilly to si urobila celkom dost.U nas prsalo vcera,cely den,mal som volno a tiez som bol uplne k.o.Dnes,uz svietilo slniecko🌞.

@tundra aspoň si mal lenivú nedeľu. To he pohodicka

tilly
autor
3. nov 2025
@amdornik

@tilly ani ja 😀 😀 😀 😀 neskutočne som dnes lenivá, to sa u mňa nevidí takáto lenivosť. ale u nás celý deň upršaný, ale tak, že človeku sa nechce ani pohnúť..

@amdornik no presne toto aj ja. Väčšinou nie som takto lenivá

anonym_b0a936
3. nov 2025
@tilly

@anonym_b0a936 ty máš vrtulu v zadku 😅. Produktivna na to, že si skoro vôbec nespala. Klobúk dolu.

@tilly musim,muz je pn tak riesim vsetko ja,aj kruzky aj obchody.Sice riesime to vsetko vzdy spolu ale aspon nesoferujem,len si uzivam jazdu ako spolujazdec.Tak je to ine,mna to tak nebavi soferovat,este do roboty super ale takto hore,dole.

laila22
3. nov 2025

@tilly urobila si viac než dosť.
Nerobiť nič, znamená neurobiť absolutne nič 😆

anonym_f7b143
3. nov 2025

@tilly aj ja pracujem z domu, máme celkom dosť home officu a dnes bol akurát taký škaredý pochmúrny deň, ani systém nám nešiel veľmi tak sa nedalo normálne pracovať :D celý čas v pyžame, stihla som popri robote navariť, umyť a poukladať riad, oddýchnuť si na gauči :D ... A po skončení pracovnej doby som si ľahla na gauč a zase oddychovala. Naštartuje ma dneska asi večerná prechádzka na ktorú sa chystám

kikush182329
3. nov 2025

Ano mavam take dni. Aj telo potrebuje obcas vypnut. Pochvalim sa za to, co všetko som napriek tomu zvladla. Je to úplne v poriadku.

anonym_d2c03d
3. nov 2025

@tilly toto je akoze nič? 🤔🙄🙄
Ach ľudia.

liusa82
3. nov 2025

jasne aj ja to takto mávam ak mam volno a nič na robote tak normálne viem cely deň presedieť pred notebookom alebo knihou a nerobiť absolútne nič.Maximálne sa najem alebo sa donutim čo to trošku navariť ak sa mi chce.Ty si ešte na tom velmi dobre to ja by som tolko toho naraz nespravila ani náhodou 😁 ale je pravda, že mňa do toho nik netlači ani rodina nikto takže mám fajront a navyše som dosť pohodlna a robim len čo chcem a kedy chcem a ak nemám vôlu tak hold dorobím inokedy keď je nálada

tilly
autor
3. nov 2025
@anonym_d2c03d

@tilly toto je akoze nič? 🤔🙄🙄
Ach ľudia.

@anonym_d2c03d jasne, veď to, čo som urobila, mi zabralo tak hodinku, ostatných cca 6 hodín mi niekam zmizlo..

luccija
3. nov 2025

@tilly ja som mala taký deň včera a dnes podobne.Nie sme stroje už robím aj nič 🤣dieťa veľké, nič ma nesuri.Strasne zle znášam jeseň, zimu, tmu.Ja mám dni, že som ako na drogách a potom utlm

tilly
autor
3. nov 2025
@anonym_b0a936

@tilly musim,muz je pn tak riesim vsetko ja,aj kruzky aj obchody.Sice riesime to vsetko vzdy spolu ale aspon nesoferujem,len si uzivam jazdu ako spolujazdec.Tak je to ine,mna to tak nebavi soferovat,este do roboty super ale takto hore,dole.

@anonym_b0a936 poznám, tiež nerada šoférujem, rada sa nechám voziť. Len teda musím denne sedieť v aute.

tilly
autor
3. nov 2025
@liusa82

jasne aj ja to takto mávam ak mam volno a nič na robote tak normálne viem cely deň presedieť pred notebookom alebo knihou a nerobiť absolútne nič.Maximálne sa najem alebo sa donutim čo to trošku navariť ak sa mi chce.Ty si ešte na tom velmi dobre to ja by som tolko toho naraz nespravila ani náhodou 😁 ale je pravda, že mňa do toho nik netlači ani rodina nikto takže mám fajront a navyše som dosť pohodlna a robim len čo chcem a kedy chcem a ak nemám vôlu tak hold dorobím inokedy keď je nálada

@liusa82 ja som mala plný kalendár úloh dnes. Nič som neurobila. Počká to do zajtra 😅

tilly
autor
3. nov 2025
@luccija

@tilly ja som mala taký deň včera a dnes podobne.Nie sme stroje už robím aj nič 🤣dieťa veľké, nič ma nesuri.Strasne zle znášam jeseň, zimu, tmu.Ja mám dni, že som ako na drogách a potom utlm

@luccija tiež mi nerobí dobre táto tma stále.

marca12
3. nov 2025

Ja som takto ako mechom ovalena odkedy sa menil cas. Celkovo mi zimny cas nerobi dobre a zmeny pocasia,to je u mna katastrofa. Nedokazem sa sustredit,moj vykon je slaby a stve ma to,lebo v praci musim mat vysledky. V sobotu som bola tak leniva,ze som ozaj nic neurobila,len lenosila. Horsie je,ked ma takyto den chyti v praci.

anonym_0765d8
3. nov 2025

ja som dnes robila asi aj za teba, som uplne vyflusnuta z roboty, meetingy , maily, vyjadrenia
aspon rano som si stihla zacvicit vo fitku

alickapusinka
3. nov 2025

pripajam sa dnes taka ista situácia.Nič sa mi nechce sychravo a prši len spať.A leniva som dnes nič som tiež nerobila.

Strana
z2