Hľadáte konverzáciu na zabitie nudy?
Ludia nudím sa, poďte sa rozprávať. Ide mi telka ale už ma nebaví, jedol som veľa, písal si s kamošmi, ale už mi chýba také niečo viac. Že trošká tak aj iné, aj inde sa povyprávať. Lebo s kamošmi sú to dokola tie isté hlúposti čo ma už nebaví. Telka ide od rána, už ma nebaví. Bol som vonku s troma kamošmi, ale uz odišli. Proste nuda. Už ma nebaví ani pozerať videá na instagrame. Proste už nič to obvyklé ma nebaví. Pomme robiť niečo nové.
A v podstate najhoršie je že ani pozerať spolu s kamošmi hokej a futbal na discorde kde si zdielame stream a popritom sa vieme aj navzájom porozprávať. Ani to ma uz nebaví. Už len to robím kvôli nim aby sa nepovedalo. Ale nebaví ma už dokola stále ani snimi.
A co ta vlastne baví 🫣podľa mňa si už dnes toho urobil dosť teraz oddychuj a ráno sup do prace alebo do školy a deň prejde ani nevieš ako😁
@anonym_187a92 však o to sa snažím. Už som bol medzitým na otočku v kauflande, a teraz ma nútia kamoši pozerať futbal. Akože aj na to treba mat chuť, netvrdím že ma to nebaví. Ale aj na to mám vyhradené že v dedine zájdeme na tribúnu fandiť. Ale pozerať nejakú Barcelonu (práve dali gól ináč) lem zo spolupatričnosti ma nejako sa mi nechce. Tesco je do 22:00 otvorené ešte možno pôjdem tam. Zajtra mám nočnú, takže tento biorytmus mi teraz pasuje že ponocovať a cez deň spať.

A co ta vlastne baví 🫣podľa mňa si už dnes toho urobil dosť teraz oddychuj a ráno sup do prace alebo do školy a deň prejde ani nevieš ako😁