Mali by ste divný pocit vziať si späť váš ukradnutý bicykel?
Ukradnú vášmu dieťaťu bicykel. Vaša známa vám pošle fotku ze u nich taky bicykel jazdi, ma ho sociálne slabšia rodina, ktorá ho kúpila cez inzerát. Potvrdí sa ze je to váš. Keď si preňho pôjdete, tiež vlastne prídu aj o bicykel aj peniaze, zlodeja ale nechytia, išlo to úmyselne cez viac ludi, okrem nových majiteľov nikto nič neprizná. Bolo by vám ich ľúto, alebo vás to nezaujíma, nie ste charita?
Neukradla by som ho a ani by som neriesila najprv s policiou. Najprv by som sa isla s kludom porozpravat s rodicmi co sa stalo a podla ich reakcie a navrhovaneho riesenia by som usudila ci daleh krok s policiou. Mozno su v tom ozaj nevinne a policia zacne bidakov riesit, pricom by ti ho mozno vratili aj sami keby vedeli
@deniiisia Policia nič nerieši, keď to je cez 3 ruky kúpené, nikoho nenájdu. Znamym tiež ukradli a ešte ich si preverovala policia, ako keby boli ony zlodeji a aj tak zlodeja nenašli. Len sa v tom akože rýpu a nič. Aj muža zrazilo auto, našli odtrhnuté zrkadlo z auta (nezvyčajný typ auta) a nikdy páchateľa nechytili. Takú mám ja skúsenosť.
Nahláste to polícii.

Neukradla by som ho a ani by som neriesila najprv s policiou. Najprv by som sa isla s kludom porozpravat s rodicmi co sa stalo a podla ich reakcie a navrhovaneho riesenia by som usudila ci daleh krok s policiou. Mozno su v tom ozaj nevinne a policia zacne bidakov riesit, pricom by ti ho mozno vratili aj sami keby vedeli