Mám ešte ostať doma?
ahojte, prosim prisla som sa vykecat. Uz rok som doma, preto, ze som na tom zle psychicky aj fyzicky, samo, ze beham po lekaroch. otazka znie. tym ze ostanem doma, usetrim 400 euro z rozpoctu ( obedy druzina kruzky benzin...) . a mozem este ostat doma, tak rok. a dat sa dokopy.
Mam preto sa radsej viac nahanat, zarobit viac, a z toho minus 400, ale pracovat aspon na 4hod denne?
alebo ostat doma, v pohode, a ozaj sa dat dokopy.
Mam najtazsi rok zivota za sebou. Mam Velmi zlu pamat, som v strese, mam chronicke bolesti. velmi zabudam.
Len ja mam vycitky ze kebyze ostanem doma, budeme mat menej na zivot. Na druhu stranku, sa musim dat dokopy.
Alebo ostanem, a uvidim co pride.
Je tu daka zena v domacnosti? ako to berie ze nepracuje?
mam 15 rokov odpracovane. dakujem
Ak si to financne mozete dovolit, ostan doma a daj sa dokopy - ale sprav si plan co chces dosiahnut, po krokoch a za kazde dosiahnutie ciastkoveho cielu budes mat dobry pocit a ten ta posunie vred. Ja tak planujem od februara ostat rok a pol minumalne doma (do synovych 6 rokov). Teraz pracujem na ciastocny uvazok, dva dni v tyzdni - myslela som si ze to pri vsetkych problemoch čo mam doma ( zdravotne deti aj ja) dam, ale aj tie 2 dni ma vycerpavaju riadne...dochadzam pol hodinu rano pol naspat a nedavam to ...
Ak si to financne mozete dovolit, ostan doma a daj sa dokopy - ale sprav si plan co chces dosiahnut, po krokoch a za kazde dosiahnutie ciastkoveho cielu budes mat dobry pocit a ten ta posunie vred. Ja tak planujem od februara ostat rok a pol minumalne doma (do synovych 6 rokov). Teraz pracujem na ciastocny uvazok, dva dni v tyzdni - myslela som si ze to pri vsetkych problemoch čo mam doma ( zdravotne deti aj ja) dam, ale aj tie 2 dni ma vycerpavaju riadne...dochadzam pol hodinu rano pol naspat a nedavam to ...
@anonym_7e12b8 tie plany, to je dobry napad.
@anonym_autor ak sa doma nenudis a nemáš z toho depresie tak zostaň doma.Ty vieš čo ti chyba režim, kolektív pocit prace
@anonym_autor ja osobne by som išla do práce. Pozri, ak sa zamestnas a nebude ti dobre, skončiť môžeš vždy. Môžeš ísť aj na PN na určitú dobu. Ostať doma nie je žiadna výhra, človeku behajú v hlave rôzne myslienky, ubíja ho samota. V kolektíve pookrejes, prejdes sa do práce, bude ti veselšie. Podpora sa vraj bude krátiť, ani netuším ako to je ani bude, našťastie som nikdy nebola na podpore.

@anonym_autor nevadi, skus poslat ak budu mat ponuku este v novembri...predsa budu potrebovat viacerích zam.pred sviatkami. Pripadne posli aj tak ako tu ine zeny pisali. Hlavne sa nevzdavaj🍀
@motylik2559 dakujem.