Nemám energiu na kamarátky
Ahojte.. chcela by som len zdielať svoje pocity.. Momentálne si prechádzam takým náročnejším obdobím a nejak som sa uzavrela sama do seba. Riešim momentálne určité nepríjemné rodinné spory, do toho si idem teraz riešiť hypotéku na byt a všetko čo k tomu patrí a zvažujem aj zmenu práce za lepším - môžem si to dovoliť aj skrz tú hypotéku. Mám toho momentálne dosť veľa v práci, nakoľko peniaze potrebujem tak pracujem aj navyše a do toho sa snažím ešte aj cvičiť a nejak som zanevrela na kamarátky a známych, že sa s nimi nejak neviem stretnúť a nemám na to hlavne momentálne ani energiu.. Už ma jedna blízka kamarátka konfrontovala, len nemám ako keby kapacitu s ňou ísť na kávu a riešiť aj jej problémy, keď momentálne tých svojích mam viac než dosť.. Bojím sa aby som nestratila všetkých ... Ďakujem, že ste si to prečítali 🙂.
Normálny ľudia pochopia že sú aj dôležitejšie veci v živote ako ísť spolu na kávu keď ma ten druhý problémy a snaží sa ich riešiť .Takže ak nejakých kamarátov stratis iba zistíš kto bol ozajstný priateľ
@anonym_autor kasli na to,mas dost svojho trapenia,kamoske mozes vysvetlit ze teraz pre teba nie je vhodna doba na kavickovanie,ze mas tazsie obdobie tak aby si nemyslela ze ti na nej nezalezi. Mozno casom dostanes zas socialnu naladu a budes mat chut s niekym niekam vybehnut,nieco podniknut. Aj to patri k dospelosti,vediet povedat nie ked je toho extremne vela.
@denithestrange1993 maximalne suhlasim. A poznam na vlastnej kozi, tiez som si tym presla, bolo to extremne narocne obdobie, z ktoreho mi ostali zdravotne problemy, ALE, co sa tyka kamaratok, tak som jednoducho naozaj nemala na nich energiu, predstava riesit s nimi bud "slnieckariny" alebo "dalsie problemy" by ma snad uz zabila, ledva som sa vyhrabala z vlastnych problemov, ledva som zvladala bezny chod domacnosti, seba samej.... Po case sa kontakty prirodzene obnovili a stretli sme sa ako kedysi. No je pravda, ze ti, ktori su najblizsi, ostanu pri tebe stat ako opora aj pocas najvacsich burok. Vtedy vies, kto je skutocny priatel 🙂

@anonym_autor kasli na to,mas dost svojho trapenia,kamoske mozes vysvetlit ze teraz pre teba nie je vhodna doba na kavickovanie,ze mas tazsie obdobie tak aby si nemyslela ze ti na nej nezalezi. Mozno casom dostanes zas socialnu naladu a budes mat chut s niekym niekam vybehnut,nieco podniknut. Aj to patri k dospelosti,vediet povedat nie ked je toho extremne vela.