icon

Nič ma nebaví

13. nov 2025

Ahojte. Prepáčte, že sa stazujem ale všetko na mňa doľahlo. Muž stratil dobrú prácu teraz sa nám veľmi finančne pohoršilo. Máme malý byt plánovali sme ísť do väčšieho ale všetko padlo. Nebaví ma sa o seba starať mám pocit zlyhania. Nechce sa mi umyť vlasy ani ničo. O deti sa starám každý deň ich umývam všetko ako má byť. A ja sa beriem iba ako stroj, ktorý sa o ne postará. Je mi úplne jedno ako vyzerám alebo kto si čo o mne pomyslí. Teraz mám také dni, že sa mi nechce nič robiť. Áno poskladať prádlo lebo teraz sa to veľmi dlho suši a všetko sa len kopí. Sušičky nemám kde dať ani na to peniaze. Muž sa nestara ráno spí aj do 11 a potom ide do práce. S deťmi sa učiť nechce. Mám pocit, že všetko je len na mne. Doma mám ešte maličké dieťa a musím sa strašne premáhať lebo sa mi chce len spat a nič iné. Čo mám robiť ?

mamina7070
13. nov 2025

kolko maju deti ? nechces ist aj ty do prace?

januska12323
13. nov 2025

Prečo je všetko na tebe? Koľko majú deti rokov? Nestaral sa ani o prvé a spravili ste ďalšie?

anonym_77dd93
13. nov 2025

Pri tychto prispevkoch mi vzdy napadne, ze kto by sa staral o deti, ak by aj zena vyspavala do 11 a nechcela sa s nimi pripravovat do skoly atd. Bozemoj vsak toho chlapa trochu "zrovnam'. Nikto to za teba neurobi.

viera012345
13. nov 2025

@anonym_autor Tak, ako upravený vzhľad a prostredie človeka motivuje, opak vie demotivovat.Chapem, že to na Vás doľahlo, ale verte mi, že po každej búrke vykukne slniečko,bude lepšie

autor
13. nov 2025

Mám zamotané vlasy a nechce sa mi ich ani cesať úplne som akokeby bez záujmu o seba. Akoby som sa neznášala.

anonym_b90de2
13. nov 2025

ty si riadna...a co tak chodit do prace ci dalsia ktoru zivil muz?
kebyze umieras , si budes vazit zivot.
sa vzchop, uz len kvoli detom.
mate to narocne, narocne to ma 1/2 slovenskeho naroda.
nelutuj sa a nieco preto rob.
je to tazke ale mate deti, tak sa musis vzchopit.

anonym_d342b2
13. nov 2025

@anonym_autor ako si si to zariadila, tak to mas. My to mame za teba riesit? Zmena musi prist od teba.

autor
13. nov 2025

Neviem už ako všetko sa rúca a je to len každým dňom horšie a horsie.

anonym_63a27e
13. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ja uz by som sa objednala k lekarovi moze to byt depresia
kolko ma najmensie dieta?

anonym_d9990a
13. nov 2025

@anonym_autor lutovanie a opis stavu tvojich vlasov ti nepomoze. Ak si vyhoreta, mas depresiu, navstiv psychologa, psychiatra. Si na rodicaku?

anonym_89a15e
13. nov 2025

Skús si nájsť prácu. Zamestnaj sa. Uvidíš hneď sa ti bude chciet ucesat si vlasy

viera012345
13. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor To, čo sa deje, nie je Vaša vina, len máte zlé obdobie

anonym_d4590c
13. nov 2025

Čím skôr sa dať dokopy kvôli deťom
Vyhľadať odborníka a vyriešiť to

anonym_ab09cb
13. nov 2025

@anonym_autor ten pocit máš preto, lebo je všetko na tebe. Ani hovno by mi chlap nedrichmal do 11tej keď ja by som makala ako fretka. Ako si si našla a naučila, tak máš. Keď máš povaľača čo len peniaze nosí nemala si s ním mať deti. Buď si dupneš, začne sa starať ako normálny tatko a ty sa budeš starať aj o seba a svoje vyžitie alebo si choď pre lieky na depresiu ak chceš takto žiť.

anonym_ab09cb
13. nov 2025
@anonym_89a15e

Skús si nájsť prácu. Zamestnaj sa. Uvidíš hneď sa ti bude chciet ucesat si vlasy

@anonym_89a15e a s deťmi bude kto keď jej chlap je neschopný?

anonym_89a15e
13. nov 2025
@anonym_ab09cb

@anonym_89a15e a s deťmi bude kto keď jej chlap je neschopný?

@anonym_ab09cb treba zapojiť do domácich prác aj chlapa. Pani ma doma povalača doma si veselo spinka do 11 hod. A potom ide do roboty. Veď aj chlap je rodič nech sa stará o deti aj on aj o domácnosť. On len doma spinka a spinka.

pikachu999
13. nov 2025

@anonym_autor pekné ráno deti mu daj do postele a choď na nákup alebo kdesi..aj sa uces;)

enmery
13. nov 2025

Podľa mňa sa u Teba krásne začala rozvíjať depresia. Rieš to,nie je to hanba. Je to choroba ako každá ina a môze stretnúť každého.

anonym_2bb8ca
13. nov 2025

@anonym_autor Do akej práce chodí, keď píšeš, že spáva do 11? Má stále len poobedne zmeny, či ako?

anonym_8b641e
13. nov 2025

@anonym_autor Podla mňa treba doplniť serotonin, lebo to je taka mierna depresia.. A muž by mal viac pomahať, alebo deti, deti nechodia na kružky? alebo k babke dedkovi? že by ste si oddychli😞

sevrin
18. nov 2025

A odkedy ťa nič nebaví? Od toho okamihu ako muž stratil prácu s dobrým platom?