Po nevere som prestala žiť
Som na rodičovskej s dvomi malými deťmi do 3 rokov a ešte máme jedno v škole. Manžel má už roky podvádza hlavne je to cez písmenká ale teraz sa aj zaľúbil a aj v minulosti bol jeden dlhší vzťah. No hlavne o čo mi ide. Ja som prestala zit. Cítim sa ako nepotrebný kus. Nebaví ma o seba starať. Keby sa nemusím starať o deti ani sa mi nechce postaviť z postele. Nebaví ma absolútne nič. Ani Vianoce ani žiadne sviatky proste nič. Poviem si, že načo aj tak ma nikto nemá rád. Je to tak od detstva keď ma nemala rada matka a teraz mi to robí on. V živote som nemala človeka, ktorý by ma mal rád takú aká som. Viem, že deti má ľúbia. Ale ja od mala túžim po veľkej láske. Môj jediný sen bolo toto. Ale my sa už vôbec nemilujeme ani on mňa a ani ja už jeho. No kôli deťom je to ťažké. Nedokážem ale žiť ani vedľa neho lebo prídem úplne o psychiku, keď som už neprišla. A nie nedá sa s tým zmieriť cítim sa ako podradna špina, ktorú nikto milovať už nebude. Pri sexe sa ma nechce chytiť, nikdy mi nedá pusu nič. Sme pri sebe ale zároveň od seba. Keď si poviem, že budem žiť pre deti aj tak ma to chytí a stále to mám v sebe, že si nezaslúžim žiť. Umyť si vlasy je pre mňa nadľudský výkon. Unavuje ma to a aj tak si poviem, že načo. Že už nikdy šťastná nebudem. Čo ďalej ? Boli to
Bojím sa ako pôjdem jedného dňa do práce s takýmto udupanym sebavedomím. Chcem sa posunúť ale aj to sa bojím, že nedokážem.
preco si s nim mala dalsie deti ked si vedela o nevere?
@anonym_autor nedalo by sa a nim rozist, vyriesit deti, peniaze, pracu a zit spokojnejsie? Ved ked chces byt stastna, mas to vo svojich rukach. Predstav si ako by ti bolo potom fajn. No co je par papierovaciek, sudov oproti lepsiemu zivotu s dobrou vyhliadkou sa dat do pohody, kludu a neskor sa najde tvoja spriaznena dusa. Ked to nespravis, tak lepsie nebude no.
Manzel ma stale podvadza...hm, super, majme spolu 3 deti! 😏 dnes uz dost MK, lebo tolko jednoduchosti a naivity nezvladam.
A zase dalsia zena, ktora si narobi 3 deti s debilom. Preco preboha, preco, ked vies, ze ta roky podvadza si s nim narobis dalsie deti ? Jaj jasne. Ved on sa zmeni...
"Pri sexe sa ma nechce chytiť, nedá mi pusu, nič." Takže manžel ťa roky podvádza a ty s ním kľudne sexuješ? 😲
Všetko som do toho vložila aby sa to zmenilo. Aj svadbu v kostole sme mali a na druhý deň už vypisoval s inými. Všetko bolo zbytočne.
Píšeš že si nikdy nemala nikoho kto by ťa mal rád takú aká si. Ten človek, ktorý by ťa mal mať v prvom rade rád takého aký si si ty sama. Ale podľa tvojho opisu postoja k sebe samej to tak nie je. Pokiaľ to nezmeníš a nezačneš budovať vzťah sama so sebou, tak budeš stále priťahovať ľudí, ktorí ťa budú mať za ... nič. Podobné priťahuje podobné.
Všetko som do toho vložila aby sa to zmenilo. Aj svadbu v kostole sme mali a na druhý deň už vypisoval s inými. Všetko bolo zbytočne.
@anonym_autor a aj tak si s nim sexovala a mali ste deti... kde si nechala rozum zena ?
Keď na druhý deň po svadbe už vypisoval iným, tak si na druhý deň po svadbe mala požiadať o rozvod a nie si od neho nechať urobiť 3 deti.
@anonym_autor prečo si si ho brala a mala s ním deti, keď si vedela čo robí? Prečo s ním máš sex? Prečo dovolíš aby ti to niekto robil? Máš vôbec nejakú úctu k sebe?
Ja som robila všetko preto aby sme boli rodina. Taká skutočná rodina. Ale už ďalej nemám silu a chcem vedieť prečo ma on vždy mal za nič. Písal to aj milenke, že keby nebolo deti tak už není so mnou. Že pri mne len trpí. A ja zas trpím pri ňom. Ale odísť nechce kôli deťom. To prazdni čo cítim. On ma aspoň tú milenku čo ľúbi ale ja nemám vôbec nič.
on ťa podvadza a ty snim ešte spávaš???😲 NIE....
No máte pravdu úctu k sebe nemám žiadnu citim k sebe nenávisť iba.
@anonym_autor žena pozbieraj sa. Že si spravila chybu už vieš,ale je čas konať. Požiadaj o rozvod ak by súhlasil tak aj striedavku a ty začni žiť. Deti máš malé potrebuju ťa. Pozbieraj všetky sily a začni žiť veď máš deti tak už kvôli tým deťom niečo s tým zivotom urob.
@anonym_autor to je príšerné, podľa mňa máš oficiálne depresie, keďže aj umyť hlavu ti robí problém.
@anonym_autor autorka, najdi si prosim psychologa eventualne psychiatra, pomoze ti, naozaj. Ostatne zienky, co ste sa tu do nej pustili, tak autorka ma ocividne od malicka problemy sposobene traumatickymi vztahmi s rodinou a podobne, potrebuje liecbu a po zalieceni riesit vztah s muzom. Drzim palce.
On sa ťa pri sexe ani nedotkne, ani pusu ti nedá a ty mu aj napriek tomu dáš???? Žena...nájdi v sebe trocha hrdosti a spamätaj sa!!!! Taký hnusak ti za to nestojí. Nájdi si psychológa....a spolu s ním nájdi silu na rozvod. Začni odznova. Nebudeš prvá a ani posledná čo sa rozvedie. Preboha, nezi v takomto "vzťahu".
@anonym_autor to je príšerné, podľa mňa máš oficiálne depresie, keďže aj umyť hlavu ti robí problém.
@svokrinjazykmonika Umyť si vlasy je pre ňu nadľudský výkon, ale sex zvláda.
Ja mu doslova dovolím aby si robil som mnou čo chce je mi to už všetko jedno. Lebo som prestala vidieť svetlo na konci tunela. Akoby som bola telo bez duše. Už z toho utrpenia nedokážem ani plakať. Mám jednu dobrú kamarátku jej som o tom hovorila, že čo sa mi deje a ona, že ako to v pohode beriem, že neplačem. No po tých rokoch trapenia už nevládzem ani plakať.
Sex je taký, že dôjde ku mne do izby spíme oddelene. Povie, že no pod rýchlo sa na mne odbavi a to je všetko. Predtým si ho asi pravdepodobne postavil na tej svojej milovanej.
@anonym_autor tak potom je to v pohode. Keď sa nenávidíš, nemáš k sebe žiadnu úctu a nemieniš s tým nič robiť, tak je to v poriadku. Parádne ničíš život sebe, ničíš ho aj svojim deťom. Prečo ťa má on za nič? Lebo sa ty máš za nič, už to pochop! Pošli ho do milenkinej riti a daj sa dokopy, nikto to za teba nespraví. A keď nie, tak držím tvojom deťom palce nech sa z tohto všetkého uzdravia.
Sex je taký, že dôjde ku mne do izby spíme oddelene. Povie, že no pod rýchlo sa na mne odbavi a to je všetko. Predtým si ho asi pravdepodobne postavil na tej svojej milovanej.
@anonym_autor A to sa nebojíš, že ťa niečím nakazí, keď sa kurví kade tade?
Ja mu doslova dovolím aby si robil som mnou čo chce je mi to už všetko jedno. Lebo som prestala vidieť svetlo na konci tunela. Akoby som bola telo bez duše. Už z toho utrpenia nedokážem ani plakať. Mám jednu dobrú kamarátku jej som o tom hovorila, že čo sa mi deje a ona, že ako to v pohode beriem, že neplačem. No po tých rokoch trapenia už nevládzem ani plakať.
@anonym_autor vyhľadaj psychológa,psychiatra potrebujes odbornú pomoc,aby si sa na svet dokázala pozerať inak ako teraz. Ak toto nieje vymyslené tak ja už ozaj nerozumiem ako dokazu ľudia zahodiť svoj život,ktorý mame len jeden.
Už som ho niekoľkokrát posielala za ňou ale on nič. Chodí si ďalej po byte akoby sa nič nestalo a povie, že som sprostá a že sa nič nedeje. Že to zvelicuje. Potom sa škaredo pohadame. A chvíľu seká akoze dobrotu a takto stále dookola.
Už som ho niekoľkokrát posielala za ňou ale on nič. Chodí si ďalej po byte akoby sa nič nestalo a povie, že som sprostá a že sa nič nedeje. Že to zvelicuje. Potom sa škaredo pohadame. A chvíľu seká akoze dobrotu a takto stále dookola.
@anonym_autor ty nevieš manžela vyhodiť z domu?
@anonym_autor vieš čo, viem o jednej dievčine resp. už žene, ktorá mala od detstva ťažký život. Nasilie v rodine, veľa súrodencov, chudobu, zanedbávanie. Ledva vychodila základu, a tuším pár ročníkov strednej školy. V mladom veku začala hľadať lásku, ktorá jej v rodine chýbala, avšak na zlých miestach. Kadejaki jednoduchší chlapci z dediny, ktorých bavila možno týždeň. Ale ostala s jedným tehotná v mladom veku, zobrali sa, žijú spolu. Majú už ďalšie 2 deti. Ona nikdy nikde nepracovala, teraz sa snažila zamestnať a po mesiaci odišla. Je utiahnuta, zakríknuta, vzťah dávno rozpadnuty, v podstate len ticho trpí. Často mi pri nej napadne, že čo je toto za život. A aký príklad dáva svojim deťom. Pokiaľ máš aspoň nejakú šancu sa rozviesť a odsťahovať, choď do toho. Lebo deti to vnímajú. A tiež vyhľadaj psychológa, tam budú asi hlbšie problémy, keď takéto veci znášaš.
Tebe niet pomoci..Ozaj nie. Len deti mi je ľúto.
@anonym_autor neviem, či tomu chcem veriť. Ale takto sa týrať, čo ti ten človek dal okrem 3 spermií? Nič. Tak si dopraj teraz aj za tie roky, čo si bola takto dobrovoľne ponižovaná. Kopni ho do prdele. Rozveď sa. A začni žiť, aj keď na dne, ale potrebuješ sa oslobodiť od neho.

Keďže som ešte aj taký typ, že odjakživa sociálna fóbia. Ale odkedy mi toto spravil tak nemám silu ani na ten rozvod. A aj tak si poviem, že budem stále taká nula ako som aj teraz. Nemá má kto podržať a ja nemám silu na tie papierovačky a ťahanice po súdoch. Proste nie. Bojím sa, že jedného dňa to už nedám a skončí to so mnou zle. Ešte do toho finančné problémy. Ktoré tiež tomu celému pridávajú.