Prečo niektorí ľudia nestíhajú bežné aktivity?
Ako podla vas, musi vyzerat bezny pracovny tyzden zeny, vek 38 rokov, ktora zije sama v byte, ma beznu pracu jednosmennu bez pr. vikendov. Zena ktora nema konicky priatelov. malo sa stretava s rodinou, Nema namahavu pracu, ako podla vas musi vyzerat tyzden takej zeny, Ak neustale tvrdi ze ma toho vela, ze na nic nema cas, ze nestiha ani sa najest. Mate prosim na to niekto vysvetlenie? Ja som na to m podobne a casu mam habadej, nije problem kedykolvek cokolvek zmenit nastavit tak aby sa dalo vsunut do mojeho lani hocico. preco ona nie? Mam vsak jednu skusenost... Posledna vyhovorka bola vcera o 10 00 ze pecie babovku, a o 20 00 bolo vysvetlenie ze nemohla prist, lebo piekla babovku
Bezdetny maju casu najmenej a roboty najviac😆.
Oni maju na vsetko cas, neponahlaju sa tak, moze to byt aj tym.
K babovke ,mohla to byt vyhovorka. Casu ma kopec
@anonym_autor tak varenie / upratovanie v roznej intenzite moze uplne kludne naburat casovy ramec... K tomu doprava z / do prace (moze to trvat 10 minut, ale aj 1.5 h tam a 1.5h spat)... Nakupy apod... Kto sme my, aby sme sudili...
Kazdy sa moze citit rozne unaveny z prace (aj z rovnakej)... kazdy ju moze zvladat rozne...
Tiež som bola dlho slobodná a mala som kopec času. Sú to len výhovorky. To by musela byt členkou v nejakých komunitách a veľa sa v nich angažovať. Môj bývalý kolega bol takto slobodný, bez záväzkov, ale bol jehovista. Tiež nemal nikdy čas.
a??pointa?
tiež by som nechcela kamošku ktorej musím všetko vešať na nos
Lebo do svojich planov nechce alebo nepotrebuje vsuvat teba. Nic zlozite.
@anonym_autor asi musíš prijať, že sa s tebou nechce stretnúť.
@anonym_autor neviem,a ani ma to nezaujíma,to je iba jej problém,ako si zadelí čas.
nebudem sa vnucovať
@anonym_autor a tebe stále nedochádza, že to nie je o tom či má alebo nemá čas a čo robí alebo nerobí, ale o tom, že nechce svoj čas tráviť s tebou 😀
Tiež sa budem radšej pozerať ako schne farba na stene, než ísť na luxusnú večeru s niekým, s kým nechcem byť.
@anonym_autor no tak su aj suchtavi motaci, ale v tomto pripade asi nie je zaujem sa stretnut.
žeby bola motovidlo? len sa moce a nič po nej nie je vidno. sú ľudia aj menej šikovní.
A čo Teba dotoho? Keď nemá čas tak nemá … možno nechce robiť všetko v jednom strese, len aby niekto iný bol spokojný. Možno jej veci trvajú dlhšie lebo ich robí precíznejšie. Uprednostňuje viac oddychu. Akože vôbec uvažovať nadtym, že ako ona nemôže mat čas … milujem takýchto ľudí fakt. Staraj sa o seba a svoj čas a keď niekto na Teba nemá čas tak je to asi preto že ho ani mat nechce …
Tak asi sa nechce stretnut. A na druhej strane, ako vies co cely den robi? Moze mat narocnu pracu a mozno doraba nieco este doma. Moze do prace cestovat hodinu, mozno ma nejaky konicek o ktorom netusis, co zabera vela casu. Mozno oddychuje. Vlastne je to uplne jedno, lebo keby sa s tebou chcela naozaj stretnut, cas si urcite najde.
Buď sú to len výhovorky alebo sa mora, medzitým pozrie telefón , telku a čas beží...a potom sa jej už nechce
@anonym_autor ja slobodna bezdetna po 40, tiez nemam na nic cas. A ak mam, tak vypinam tel a nikomu neoznamujem, ze nemam cas.
@anonym_autor čas má len ho nechce tráviť s tebou. Zmier sa s tým
@anonym_autor možno je introvert a rada trávi svoj volný čas sama, po práci číta knihy, pečie, venuje sa veciam čo ju bavia... treba ju rešpektovať, možno nepotrebuje spoločnosť stačia jej kolegovia v práci.
Je kopec nesikovnych, spomalených , neschopných urobiť niečo poriadne…pripadne ak už to urobia, ako napr pečenie babovky, tak to trvá- napr na nákup ide 3x, lebo stále niečo zabudne, 150x číta recept, medzitým ešte zavolá mame ako sa to pečie, fotí si to, lebo pri svojej nešikovnosti to považuje za mega výkon, potom to ochutnáva a nakoniec musí upratať (čiže nie je to také rýchle ako zjesť rožok so šunkou a nejakú kupovaní sladkosť)
Len s tebou nechce byt. Keby chcela, nepiekla by babovky 2x denne 🙂
Zije sama, nema nijake povinnosti, netlaci ju cas, vsetko berie v klude a nenahana sa. To je proste taky styl zivota. Alebo to moze byt este aj velmi velmi zly time management 😀
Si si ista, ze ak by ten cas mala, tak ho chce stravit s tebou? Mozno je problem v jej asertivite a nevie ta poslat kade lahsie, alebo si ta udrzuje ako zalohu, keby nahodou chcela a inak ju nezaujmas🤷♀️ ona ma mozno svoj svet, kam ty nepatris.
K otázke - mnoho ľudí sa sťažuje (to vidíme denne aj tu), ze nic nestíhajú, pričom su bud spomaleni, alebo si nevedia jednoducho rozložiť robotu tak, aby im to vychádzalo. Zena na materskej s pol ročným dieťaťom a mrnci tu, ze nenstiha upratať ci obed uvariť 🫣💁♀️ komické. To platí aj u ostatných.
K problému - vyzerá to tak, ze s tebou jednoducho nechce tráviť čas a po prečítaní tvojho príspevku sa nečudujem. Ja by som ti povedala narovinu, ona ma trapne výhovorky
Niektorí ľudia sú takí, že fakt nestíhajú, resp. sa neradi niekde ponáhľajú a nevedia robiť dve veci naraz. Mala som spolužiačku, ktorá bežne hovorila, že napríklad cez víkend si bude odkladať staré zošity z minulého roka, a preto nemôže ísť von. A naozaj to vraj celý víkend robila. Alebo iný kamoš - on nemôže ísť poobede von (v práci končil o druhej), lebo bude vysávať (dvojizbák). To sú také "komótne motovidlá", ktoré aj z bežných činností robia veľkú vedu a nič kvôli tomu nestíhajú.
Tá spolužiačka napríklad hovorila, že v deň, keď upratuje, nemôže variť. Lebo to sa vraj nedá naraz za jeden deň. ....
A vôbec to nemusí byť o tom, že nechce s tebou tráviť čas. Môže to byť tým, ale nemusí...
@anonym_autor možno je introvert a rada trávi svoj volný čas sama, po práci číta knihy, pečie, venuje sa veciam čo ju bavia... treba ju rešpektovať, možno nepotrebuje spoločnosť stačia jej kolegovia v práci.
@anonym_9ddd51 títo ľudia ale rešpekt nepoznajú a riadia sa heslom ja to tak nemám. Preto im nijaký argument nestačí. Nič nie je dostatočný dôvod aby ich niekto nemal na prvom mieste a nešiel si za nimi nohy dolámať.
@anonym_autor pre niekoho tu bábovku piekla, pre teba asi nie. Stretnúť sa proste nechce.
je to jej vec či stíha či nestíha, keby chcela tak sa stretne....
Cas ma, len si vybera s kym ho stravi. Mozno sa nerada stretava s ludmi a je rada sama. To, ze nema cas je len vyhovorka.
Lebo môže mať depresiu a vtedy naozaj nedokážeš robiť všetko ako ostatní
Stačí pochopiť, že nik nemá rovnakých 24h, to čo jeden stihne za deň, druhý nedá ani za 3 🤷🏼♀️.

Takto, keď človek chce čas si nájde, ona zjavne nechce