icon

Prečo život niektorým vždy vychádza a iným nie?

17. sep 2025

prepacte mi moj vylev ale..
poznam jednu rodinu co im vsetko za posledne 10 rokov vychadza vsetko
a zena nerobi nemusi a muz zaraba dobre nenamaka sa.
ked potrebuju peniaze daju svokrovci lebo su milionari
jasne vsetko sa im dari,m v praci, zacali chudnut vsetko a jasne schudli
preco niekto na druhu stranu pride o pracu a o rodica?zacne zrat a nevidi v nicom zmysel? kto rozhoduje o tom ze prepadne alkholu a prezieraniu sa nebodaj drogam?

cim niekto ma horsi osud ako ten druhy? preco? preco?
uz nevladzem cely zivot som myslela ze dobro a pracovitost ma dakam posunu ale ono staci mat kontakty a bohatych rodicov, cely moj rebricek sa zrutil ...

som uplne znechutena

Strana
z6
autor
17. sep 2025

to nas len darmo ucia dobro konaj ...cim viac dobra som davala tym viac som padala na dno, tak kde je pravda.

maranta_leuconeura
17. sep 2025

Lebo zivot nie je fer. Nikto netaha za nitky a neriadi osudy druhych ludi. Narodis sa, zijes a potom zomries. A kazdy ma inu starovaciu ciaru. Ty tu pises na MK, keby si sa narodila o par kilometrov dalej v osade, mozno by si nemala ani internet ani vzdelanie a uz by si mala 5 deti zo znasilnenia. Skus najst zmysel zivota aj v inom ako v materialnych statkoch

andulka1988
17. sep 2025
@anonym_autor

to nas len darmo ucia dobro konaj ...cim viac dobra som davala tym viac som padala na dno, tak kde je pravda.

@anonym_autor záleží na uhle pohľadu, v živote som sa naučila nepoukazovat nieje to k ničomu dobré. Zameraj sa na svoje ciele začni od tých najmenších. Nie som z bohatej rodiny, bez rodičov žijem od 12 rokov ( vyrastala som v decaku) boli rôzne obdobia keď bolo zle,potom dobre zas nie a ver nebolo toho kto by mi pomohol až na pár dobrých cudzích ľudí ... Začni sa tešiť z toho čo máš

autor
17. sep 2025
@andulka1988

@anonym_autor záleží na uhle pohľadu, v živote som sa naučila nepoukazovat nieje to k ničomu dobré. Zameraj sa na svoje ciele začni od tých najmenších. Nie som z bohatej rodiny, bez rodičov žijem od 12 rokov ( vyrastala som v decaku) boli rôzne obdobia keď bolo zle,potom dobre zas nie a ver nebolo toho kto by mi pomohol až na pár dobrých cudzích ľudí ... Začni sa tešiť z toho čo máš

@andulka1988 tesila som sa zjedineho, rodina a aj oni umreli. co mi ma ostat? ostala mi len maminka

biba_18
17. sep 2025

hm, a prečo práve ty by si sa mala mať lepšie ako oni? každý má svoj život, čo ťa po nich…

gribka1
17. sep 2025

Pracovať na sebe, nezávidieť nikomu nič, lebo ťa to oberá o energiu.

wolf_
Autor odpoveď zmazal
autor
17. sep 2025
@biba_18

hm, a prečo práve ty by si sa mala mať lepšie ako oni? každý má svoj život, čo ťa po nich…

@biba_18 lebo to mam kazdy den na tanieri, vidim rodiny a pocuvam, neda sa nepocut na ihrisku. pytam sa co zle som spravila.co zle spravili ludia ktorym umreli deti ?

autor
17. sep 2025
@wolf_
Odpoveď bola zmazaná

@wolf_ chcem ist preto zit mimo civilizacie ale zatial sa mi to nedari

autor
17. sep 2025
@gribka1

Pracovať na sebe, nezávidieť nikomu nič, lebo ťa to oberá o energiu.

@gribka1 to nie je zavist skor nepochopenie, preco niekomu umrie dieta a ini sa ma ako prasa v zite a v zivote nezazil co je to bolest

autor
17. sep 2025
@biba_18

@biba_18 kazdy den pred ocami, chcem ist zit do lesa. mat jedny vrata mat jeden plot a pozerat do svojho za 8 rokov sa mi uplne zrutil svet, prisla som o kamosov, prisla som o 3 najblisich clenov rodiny a neviem normalne fungovat. kazdy den vidiet akooni toto nezazili ( JA IM TO NEPRAJEM) ale preco prave ja to musim prezivat, som mlada a ubija ma to, mam myslienky na smrt lekarka sa tvari ze to je OK a posle ma domov. ludia sa smeju ale zivot je kurva tazky a postoj? mala som postoj , tesila som sa zo zvuku vtacikov ale od isteho ,momentu sa vsetklo zrutilo a citim sa ako ucarovana. milovala som slnko svetlo zlu farbu smiech radost a TERAZ? MAM POcitze sem uz nepatrim

andulka1988
17. sep 2025
@anonym_autor

@andulka1988 tesila som sa zjedineho, rodina a aj oni umreli. co mi ma ostat? ostala mi len maminka

@anonym_autor máš bod , zmeň myšlienky a bude dobre

biba_18
17. sep 2025

potrebuješ nejakú odbornú pomoc. riešiš veci ktoré sama v svojej hlave nevyriešiš…

autor
17. sep 2025
@biba_18

potrebuješ nejakú odbornú pomoc. riešiš veci ktoré sama v svojej hlave nevyriešiš…

@biba_18 lekarrky dve prosim tvrdia ze som vzhladom na moj zivot normalna

anonym_ae2f04
17. sep 2025

To mi je ľúto, ze si prišla o dieťa

autor
17. sep 2025
@andulka1988

@anonym_autor máš bod , zmeň myšlienky a bude dobre

@andulka1988 snazim sa. ale to vyriesim asi tym ze sa uplne odstahujem od miesta kde ma puta minulost

wolf_
Autor odpoveď zmazal
biba_18
17. sep 2025

ktoré lekárky? choď za psychiatrom…

gribka1
17. sep 2025
@anonym_autor

@gribka1 to nie je zavist skor nepochopenie, preco niekomu umrie dieta a ini sa ma ako prasa v zite a v zivote nezazil co je to bolest

@anonym_autor Proste to je život, ak chceš byť šťastná, sústreď sa na seba. Žijeme v divočine, ako v prírode. Dejú sa aj hrozné veci, vojny, choroby. O tom všetci vedia. Ale môžeš s tým niečo urobiť? Nie. Ži to, čo sa ťa bytostne týka.

enmery
17. sep 2025

S týmto nastavením-pozri si film Cinderellaman... tam pochopíš, čo je to 2000 padnúť a postaviť sa zase a že jedine to stojí medzi obviňovaním každého za svoj život a aktívne sa zakaždým postaviť a aktívne na ňom pracovať.

truhlikvseved
17. sep 2025
@anonym_autor

@biba_18 lekarrky dve prosim tvrdia ze som vzhladom na moj zivot normalna

Jasne , ze si normalna. Klasicka depresia z toho ze sa mas moc dobre, mas co jest neriesis elementarne veci ako prezit. Treba vam vsetkym uplakancom ist pozret do krajn ako afrika kde zomieraju 3 rocne deti lebo nemaju co jest a kazdy den idu 6 hodin po vodu do studne. A co ze pridu pruseri v zivote. Kazdy ma nejake niekdo vacsie niekdo mensie. Podla mna sa zobud a skus niekomu zmenit zivot co to potrebuje.
Uz sem prichadza ta Amerika... joj vseci mame depresiu lebo mam pocit ze ma nic nebavi... vsak bodaj by aj bavilo ked som vo svojej komfortnej zone a jedine co riesim ze ten vedla mna sa ma este lepsie.

denkabemommy
17. sep 2025

Hmm dobro a pracovitosť? A čo si ty popoluška? V tomto svete sú len 3 možnosti sa mať dobre 1.dobre sa narodiť 2. Dobre da vydať 3. Kradnúť 🤣 ale nie 3. Vydreť si úspech (alebo mať rýchle nohy a kradnúť).

V každom prípade, nik nemá rovnaký štart, takže sa nemôžeš porovnávať. Možno niekto by sa chcel mať aspoň tak, ako sa máš ty 🙂

anonym_3336e0
17. sep 2025

Nemyslím si že keby si sa vydala za prachatého chlapa by ti bolo lepšie lebo toto je už diagnóza ale aspoň by to svokrovci pôžicali na liečbu

autor
17. sep 2025
@wolf_
Odpoveď bola zmazaná

@wolf_ nie mna ubija ked vidim ako ini trpia a ini zivotom lahko plavaju

autor
17. sep 2025
@biba_18

ktoré lekárky? choď za psychiatrom…

@biba_18 ten tvdri ze vzhladom na moj zivot som normalna.

anonym_ae2f04
17. sep 2025
@anonym_autor

@wolf_ nie mna ubija ked vidim ako ini trpia a ini zivotom lahko plavaju

@anonym_autor tak im to praj,keby si videla len trpiacich ľudí? nebolo by to lepšie

wolf_
Autor odpoveď zmazal
minenkaa
17. sep 2025

Preco riešiš iných a porovnávaš,ty vies,čo ich trápi?

autor
17. sep 2025
@minenkaa

Preco riešiš iných a porovnávaš,ty vies,čo ich trápi?

@anonym_ae2f04 bolo by tp hprsie co mam komu priat ludom ze sa maju lepsie a v zivote preto neurobilli viac ako ja?preco sa maju lepsie? cim sme my ini trpiaci musime viac triet ako ini co to v zivote ''mali lachsie''? kto o tom rozhoduje kto sa ako ma. teraz ozaj nepisem len o peniazoch,.ale vseobecne o smrti chorobe o nahode ...
@wolf_ viem poznam viem viem ze nemaju nic nehovorim ze ziadne problemy tie ma kazdy pisem o vaznych problemoch
@minenkaa mam to kazdy den pred ocami na ihrisku pred ocami pred skolou pred ocami vsade. nepatrim sem,nepatrim. ked tu citam co niektore zeny trepu je mi zle, pytam sa preco? preco niekto riesi banality? a ja riesim to ci mam na tomto svete ostat?

viera012345
17. sep 2025

@anonym_autor Prechádzate ťažkým životným obdobím, ale napriek tomu doprajte iným a bude dopriate aj Vám/netvrdím,ze budete mať všetko bez práce, netvrdím, že nemôžu prísť nejaké zdr.problemy...netvrdim,ze život je a bude ľahký ,ale treba sa ho pokúsiť žiť a prežiť ako sa len najlepšie dá.Nepisem Vám zaužívané "múdrosti,,... píšem Vám z vlastnej skúsenosti.Nikdy nehladte na to, že čo majú iní, ale sa naučte tešiť z toho,co máte vy...

Strana
z6