icon

Prečo život niektorým vždy vychádza a iným nie?

17. sep 2025

prepacte mi moj vylev ale..
poznam jednu rodinu co im vsetko za posledne 10 rokov vychadza vsetko
a zena nerobi nemusi a muz zaraba dobre nenamaka sa.
ked potrebuju peniaze daju svokrovci lebo su milionari
jasne vsetko sa im dari,m v praci, zacali chudnut vsetko a jasne schudli
preco niekto na druhu stranu pride o pracu a o rodica?zacne zrat a nevidi v nicom zmysel? kto rozhoduje o tom ze prepadne alkholu a prezieraniu sa nebodaj drogam?

cim niekto ma horsi osud ako ten druhy? preco? preco?
uz nevladzem cely zivot som myslela ze dobro a pracovitost ma dakam posunu ale ono staci mat kontakty a bohatych rodicov, cely moj rebricek sa zrutil ...

som uplne znechutena

7miriam77
17. sep 2025

Skús začať robiť, čo ťa baví. Priveľmi premýšľaš. V živote človeka sú veci, ktoré neovplyvnis, napríklad smrť blízkych, to nevieš nijako zmeniť...je to proste kolobeh života, žiaľ ľudia zomierajú, a žiaľ aj mladí....proste je to tak. Neovplyvňujeme ani to, kde sa narodíme. No čo môžeš urobiť je, zmeniť svoj život, začať sa naň pozerať ako na dar,ktorý si dostala a môžeš si s ním robiť , čo chces. Je to len na tebe 🍀

minenkaa
17. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_ae2f04 bolo by tp hprsie co mam komu priat ludom ze sa maju lepsie a v zivote preto neurobilli viac ako ja?preco sa maju lepsie? cim sme my ini trpiaci musime viac triet ako ini co to v zivote ''mali lachsie''? kto o tom rozhoduje kto sa ako ma. teraz ozaj nepisem len o peniazoch,.ale vseobecne o smrti chorobe o nahode ...
@wolf_ viem poznam viem viem ze nemaju nic nehovorim ze ziadne problemy tie ma kazdy pisem o vaznych problemoch
@minenkaa mam to kazdy den pred ocami na ihrisku pred ocami pred skolou pred ocami vsade. nepatrim sem,nepatrim. ked tu citam co niektore zeny trepu je mi zle, pytam sa preco? preco niekto riesi banality? a ja riesim to ci mam na tomto svete ostat?

@anonym_autor zbytocne sa zameriavaš na to čo nemáš a nie je tvoja starosť a vlastný zivot ti uniká

hederamonstera
17. sep 2025

Zivot ti chce ukazat ze co je dolezite

lucia13022023
17. sep 2025

Neporovnavaj sa s nikým. Vždy, vždy tu bude niekto, kto sa bude mať lepšie ako ty. Ale aj horšie. Preto sa zameraj na svoj život. Neporovnavaj, neanalyzuj. Operuj s tým, čo máš.

7miriam77
17. sep 2025

@anonym_autor ...a neporovnavaj sa s inými ľuďmi. Každy si nesieme svoj kríž a nevidis do vnútra človeka, čo ho trápi. A píšeš o rodine a ich 10 ročnom šťastí....nikdy nevieš čo sa im môže udiať....človek nikdy nevie ...jedna sekunda a zmení sa ti celý život. Sustred sa na seba

greta2017
17. sep 2025

Mna zivot naucil zatial, ze KAZDY ma nejake trapenie. Ale ze KAZDY. Ano, niekoho problemy sa nam mozu zdat "male" a niekoho problemy by som zas nechcela lebo mam pocit ze by som to nedala. Kazdy ma silu zmenit zivot ale je velmi tazke ju najst.
Ak mas tazsie obdobie, je to normalne, tiez som xykrat bola na dne ale zas som vstala a sla dalej. Treba byt vdacny za to co mame a ak sa nam nepaci co mame/nemame tak len my sami to mozme zmenit. A to je to co sa ludom vseobecne nepaci...prirodzene. kazdy chceme to najlepsie ale castokrat nie sme ochotni pre to nic urobit....
A to ze ti umreli blizke osoby mi je uprimne luto, ale na to sme mali pani aby sme toto ovladali/zmenili.
Hlavu hore!

autor
17. sep 2025
@truhlikvseved

Jasne , ze si normalna. Klasicka depresia z toho ze sa mas moc dobre, mas co jest neriesis elementarne veci ako prezit. Treba vam vsetkym uplakancom ist pozret do krajn ako afrika kde zomieraju 3 rocne deti lebo nemaju co jest a kazdy den idu 6 hodin po vodu do studne. A co ze pridu pruseri v zivote. Kazdy ma nejake niekdo vacsie niekdo mensie. Podla mna sa zobud a skus niekomu zmenit zivot co to potrebuje.
Uz sem prichadza ta Amerika... joj vseci mame depresiu lebo mam pocit ze ma nic nebavi... vsak bodaj by aj bavilo ked som vo svojej komfortnej zone a jedine co riesim ze ten vedla mna sa ma este lepsie.

@truhlikvseved ver ze kebyze nemam rodinu idem do afriky a zazijem si taky zivot ale zazi si ho aj ty aj ti ludia co v zivote hovno robili a maju sa lepsie ako ini

autor
17. sep 2025
@7miriam77

@anonym_autor ...a neporovnavaj sa s inými ľuďmi. Každy si nesieme svoj kríž a nevidis do vnútra človeka, čo ho trápi. A píšeš o rodine a ich 10 ročnom šťastí....nikdy nevieš čo sa im môže udiať....človek nikdy nevie ...jedna sekunda a zmení sa ti celý život. Sustred sa na seba

@7miriam77 ako mam vypnut hlavu od toho chvalenia co mi pisu?

autor
17. sep 2025
@lucia13022023

Neporovnavaj sa s nikým. Vždy, vždy tu bude niekto, kto sa bude mať lepšie ako ty. Ale aj horšie. Preto sa zameraj na svoj život. Neporovnavaj, neanalyzuj. Operuj s tým, čo máš.

@lucia13022023 preto chcem ist zit do lesa. nemam chut na ludi.

anonym_846ff6
17. sep 2025

dobre rano, o tom, ze zivot jednemu dopraje vsetko, druheho dodrbe, zbytocne sa zamyslat o ferovosti a neferovosti, je to proste tak, kto to stastie nema musi nejak dozit, nastastie nic netrva vecne, jedina dobra vec

anonym_ae2f04
17. sep 2025

Ale prečo si nahnevaná na ľudí ktorým sa darí?

autor
17. sep 2025
@hederamonstera

Zivot ti chce ukazat ze co je dolezite

@hederamonstera sam zivot. je dolezity. ja viem :( az moc dobre. ale dakujem ti za komentar. mas pravdu

autor
17. sep 2025
@anonym_ae2f04

Ale prečo si nahnevaná na ľudí ktorým sa darí?

@anonym_ae2f04 som nahnevana na osud ludi, preco si niekto cely cas hovie a niekto ma zivot na hovno

minenkaa
17. sep 2025

Co ty tu trepeš za bludy,však sa zober a chod do Afriky,si myslis,že čo tak bude lepšie?

minenkaa
17. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_ae2f04 som nahnevana na osud ludi, preco si niekto cely cas hovie a niekto ma zivot na hovno

@anonym_autor a tebe je čo zle

autor
17. sep 2025
@minenkaa

@anonym_autor a tebe je čo zle

@minenkaa vela.

minenkaa
17. sep 2025
@anonym_autor

@minenkaa vela.

@anonym_autor no daj,čo

autor
17. sep 2025
@minenkaa

Co ty tu trepeš za bludy,však sa zober a chod do Afriky,si myslis,že čo tak bude lepšie?

@minenkaa chod do afriky ty . preco nejdes? jasne podme sa hadzat do 100 rokov do zadu a but vdacny ze mas vlozky pocas menzesu.

autor
17. sep 2025
@minenkaa

@anonym_autor no daj,čo

@minenkaa ze mi umreli ludia ktorych som milovala a ze mma chut sa zabit? este pridavaj

anonym_ae2f04
17. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor lepšie by bolo keby všetci mali život na hovno?

minenkaa
17. sep 2025
@anonym_autor

@minenkaa chod do afriky ty . preco nejdes? jasne podme sa hadzat do 100 rokov do zadu a but vdacny ze mas vlozky pocas menzesu.

@anonym_autor ja idem budúci tyzden

minenkaa
17. sep 2025
@anonym_autor

@minenkaa ze mi umreli ludia ktorych som milovala a ze mma chut sa zabit? este pridavaj

@anonym_autor aj mne zomreli ľudia ktorých som milovala aj som ochorela zo smútku ,nemohla som ani chodiť,jesť ani dýchať a predsa žijem

minenkaa
17. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor len tak mimochodom ty si písala,že najradšej by si tam šla

gribka1
17. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Vieš, z akej riti sa ľudia postavili na nohy? Si myslíš, že si jediná? Ale to kam sa uberáš ty, dobrá cesta nevedie, a zvaľovať veci na osud? Tak, ak je to tvoj osud, tak sa s tým zmier a nič nerob. Prskaj, hnevaj sa, nenáviď a bude ti len horšie a horšie.

minenkaa
17. sep 2025
@anonym_autor

@truhlikvseved ver ze kebyze nemam rodinu idem do afriky a zazijem si taky zivot ale zazi si ho aj ty aj ti ludia co v zivote hovno robili a maju sa lepsie ako ini

@anonym_autor tu to píšeš,čo ti bráni

minenkaa
17. sep 2025

Máš pekný nábeh na to stat sa zlým človekom

anonym_ae2f04
17. sep 2025

Autorka,si predstav ,ze teraz sa budu mať všetci zle a tebe bude lepšie?pomohlo by ti to???

autor
17. sep 2025
@7miriam77

Skús začať robiť, čo ťa baví. Priveľmi premýšľaš. V živote človeka sú veci, ktoré neovplyvnis, napríklad smrť blízkych, to nevieš nijako zmeniť...je to proste kolobeh života, žiaľ ľudia zomierajú, a žiaľ aj mladí....proste je to tak. Neovplyvňujeme ani to, kde sa narodíme. No čo môžeš urobiť je, zmeniť svoj život, začať sa naň pozerať ako na dar,ktorý si dostala a môžeš si s ním robiť , čo chces. Je to len na tebe 🍀

@7miriam77 praveze mam vycitky ze som sa tym ludom menej venovala ako som mala. :( mam vycitky svedomia

7miriam77
17. sep 2025
@anonym_autor

@7miriam77 ako mam vypnut hlavu od toho chvalenia co mi pisu?

@anonym_autor tak to nečítaj, čo ti píšu,keď ti to nerobí dobre... preruš na čas kontakty s tými ľuďmi a hotovo. Nemysli si, že si jediná,čo prežíva smrť svojich blízkych,je nas tu veľa takých. No žiť treba ďalej

autor
17. sep 2025
@anonym_ae2f04

Autorka,si predstav ,ze teraz sa budu mať všetci zle a tebe bude lepšie?pomohlo by ti to???

@anonym_ae2f04 nech sa kazdy ma ako sa ma mat. a nie ze sa slepi dostanu ku zrnu so zviazanymi ocami a iny musia prejst cez rokliny par rokov aby sa k tomu zrnu dostali. preco niekto trpi a oni ini vyvoleni nevedia co je bolest a dostanu sa k vsetkemu bez namahy, preco dobrym sa stava zle? a zlym nic?