Prečo život niektorým vždy vychádza a iným nie?
prepacte mi moj vylev ale..
poznam jednu rodinu co im vsetko za posledne 10 rokov vychadza vsetko
a zena nerobi nemusi a muz zaraba dobre nenamaka sa.
ked potrebuju peniaze daju svokrovci lebo su milionari
jasne vsetko sa im dari,m v praci, zacali chudnut vsetko a jasne schudli
preco niekto na druhu stranu pride o pracu a o rodica?zacne zrat a nevidi v nicom zmysel? kto rozhoduje o tom ze prepadne alkholu a prezieraniu sa nebodaj drogam?
cim niekto ma horsi osud ako ten druhy? preco? preco?
uz nevladzem cely zivot som myslela ze dobro a pracovitost ma dakam posunu ale ono staci mat kontakty a bohatych rodicov, cely moj rebricek sa zrutil ...
som uplne znechutena
@anonym_ae2f04 nech sa kazdy ma ako sa ma mat. a nie ze sa slepi dostanu ku zrnu so zviazanymi ocami a iny musia prejst cez rokliny par rokov aby sa k tomu zrnu dostali. preco niekto trpi a oni ini vyvoleni nevedia co je bolest a dostanu sa k vsetkemu bez namahy, preco dobrym sa stava zle? a zlym nic?
@anonym_autor Strašne filozofuješ, preštuduj si nejaké knihy, možno nájdeš odpovede na svoje otázky.
@anonym_autor ty len závidiš vlastne
@minenkaa urcite. si ma nepochopila. preco niekto v zivote trpi a niekto vobec? ved ja nepisem o problemoch, ale o istej specificite.
@anonym_autor Strašne filozofuješ, preštuduj si nejaké knihy, možno nájdeš odpovede na svoje otázky.
@gribka1 nepomaha nic
@7miriam77 praveze mam vycitky ze som sa tym ludom menej venovala ako som mala. :( mam vycitky svedomia
@anonym_autor takže ten problém je o tebe a nie o tom ze ludia sa majú zle alebo dobre
Ze niekto nemusi prejsť tým a niekto zas musí
Je to len o tebe
Lebo v tom tvojom živote sa cítiš, že si neurobila všetko
Hej?
@anonym_autor zbytocne sa zameriavaš na to čo nemáš a nie je tvoja starosť a vlastný zivot ti uniká
@minenkaa unika mi zivot a mam chut ...ked vidim pred ocami ako babka dedko pridu a postrazia deti a moja rodina radsej pije. unika mi radost ked zenam co ma 3 deti ma viac volnosti ako ja s jednym lebo sa ma na koho obratit a ja uz nemam na koho...preco? cely zivot som pomahala a bola pozitivne naladena? fakt som toto neprezivala kde sa to zlomilo
@anonym_ae2f04 nech sa kazdy ma ako sa ma mat. a nie ze sa slepi dostanu ku zrnu so zviazanymi ocami a iny musia prejst cez rokliny par rokov aby sa k tomu zrnu dostali. preco niekto trpi a oni ini vyvoleni nevedia co je bolest a dostanu sa k vsetkemu bez namahy, preco dobrym sa stava zle? a zlym nic?
@anonym_autor Přestaň si klásť otázky, na ktoré neexistuje odpoved. Tento život nie je spravodlivý, treba prijať realitu taka, aká je. Je to cesta z depresie, ktorou momentálne trpíš. Zameraj sa výlučne na svoj život, ako v rámci možností môžeš dat svojmu životu väčší zmysel. Prejdi do režimu, že menej je niekedy viac. Ja si niekedy tiež hovorím, že to, co nemám, alebo na co nemám, mi nesmie chýbať. Z takýchto úvah dostaneš fakt len depku.
@anonym_autor Áno, tak to vyzerá, že tebe nepomôže nič. Zatiaľ si priveľmi nenávistná a vlastne aj neschopná nájsť svoju cestu. Sústreduješ sa na to, čo nemáš a nie na to, čo máš.
@grof_monte_christo takze asi vazne ist zit do lesa za plot. dakujem ti za tvoj nazor. v mojom zivote toho bolo omnohoa viac zleho ale nechcem to tu pisat.
@gribka1 ja hladam odpoved preco ini v zivote sa maju na a ini trpia.
@grof_monte_christo takze asi vazne ist zit do lesa za plot. dakujem ti za tvoj nazor. v mojom zivote toho bolo omnohoa viac zleho ale nechcem to tu pisat.
@anonym_autor Zle sa pýtaš, pýtaj sa, čo môžeš urobiť, aby si sa aj ty mala lepšie. Hľadaj odpovede.
@anonym_autor ja mám tiež pocit že ty sama svojimi myšlienkami a hlavne závisťou si privolavas svoje stavy. To že je nespravodlivosť je vec od začiatku civilizácie ale čo ty robíš aby to bolo lepšie. Iba závidíš. Takto pokoj nikdy nedosiahnes. Nezabudni na to že svojimi myšlienkami dusis iba seba.
@anonym_autor otázka je,prečo trpis ty
A hlavne teda ,ak som pochopila mas dieťa
To nieje motivácia?
@gribka1 nepomaha nic
@anonym_autor a ešte ďalšia vec. Čo robíš napr. pre tie deti v Afrike. Adoptovala si si na diaľku aspoň jedno keď ťa to tak trápi. Povieš určite nie lebo nemáš dosť pre seba. Takých reči čo sa trápia pre svet to je iba vymieranie huby ho...ami.pokial nič nerobis pre zlepsenie
@minenkaa unika mi zivot a mam chut ...ked vidim pred ocami ako babka dedko pridu a postrazia deti a moja rodina radsej pije. unika mi radost ked zenam co ma 3 deti ma viac volnosti ako ja s jednym lebo sa ma na koho obratit a ja uz nemam na koho...preco? cely zivot som pomahala a bola pozitivne naladena? fakt som toto neprezivala kde sa to zlomilo
@anonym_autor toto nemyslíš vážne,ty sa tes že máš decko ,máš zly pohľad na zivot a v tomto prípade sa fakt musíš zamerať na tvoju zmenu
Lebo píšeš ze nemáš sa na koho obrátiť a nemáš takú voľnosť
Ze všetci radšej pijú
A ja sa ťa opýtam
Čo to tvoje dieťa?ako to vníma?koho ma? Mamu čo sa trápi lebo iní sa majú dobre?a ešte chce ísť do lesa?
@minenkaa urcite. si ma nepochopila. preco niekto v zivote trpi a niekto vobec? ved ja nepisem o problemoch, ale o istej specificite.
@anonym_autor Zatahuj brzdu, kým nie je neskoro. Oberas sa o energiu a stáva sa z teba zatrpknuty človek. Tuto záhadu, ako funguje tento svet, prečo niekomu padajú pečene holuby do huby a niekto trie biedu a trpí, ešte nikto nerozlustil. Tak to aj ty nechaj tak a sprav niečo so sebalutostou, lebo ta to ničí.
Skús sa zamyslieť nad vetou
Neplatí, cim viac človek trpí, tym je lepším človekom
Skús sa zamyslieť nad vetou
Neplatí, cim viac človek trpí, tym je lepším človekom
@anonym_ae2f04 poznam ludi co konaju len dobro a trpia viac ako svine
Lebo píšeš ze nemáš sa na koho obrátiť a nemáš takú voľnosť
Ze všetci radšej pijú
A ja sa ťa opýtam
Čo to tvoje dieťa?ako to vníma?koho ma? Mamu čo sa trápi lebo iní sa majú dobre?a ešte chce ísť do lesa?
@anonym_ae2f04 chce ist do lesa. lebo spolužiaci su mimo lebo su mimo rodicia. este nieco
@anonym_autor Zatahuj brzdu, kým nie je neskoro. Oberas sa o energiu a stáva sa z teba zatrpknuty človek. Tuto záhadu, ako funguje tento svet, prečo niekomu padajú pečene holuby do huby a niekto trie biedu a trpí, ešte nikto nerozlustil. Tak to aj ty nechaj tak a sprav niečo so sebalutostou, lebo ta to ničí.
@grof_monte_christo oberam sa o energiu tympadom viem ze nepatrim do tohto sveta
@anonym_autor toto nemyslíš vážne,ty sa tes že máš decko ,máš zly pohľad na zivot a v tomto prípade sa fakt musíš zamerať na tvoju zmenu
@minenkaa mam dieta, sa tesim ale nedokazem uniest otazky preco mama iny maju babky a dedkov. maju rodinu a my nemame nic.
mas deti?
A hlavne teda ,ak som pochopila mas dieťa
To nieje motivácia?
@anonym_ae2f04 motivacia je- mam dieta
demotivacia je ked sa ma opypta preco ini maju babka dedko preco iny maju hento a ja to nemam
@anonym_autor ja mám tiež pocit že ty sama svojimi myšlienkami a hlavne závisťou si privolavas svoje stavy. To že je nespravodlivosť je vec od začiatku civilizácie ale čo ty robíš aby to bolo lepšie. Iba závidíš. Takto pokoj nikdy nedosiahnes. Nezabudni na to že svojimi myšlienkami dusis iba seba.
@anonym_065a65 aha magneto vybracie naschval som napisala Y lebo toto nenavjdim negatiovne vlny? a ked ma byvaly mzu znasilnoval tiez som ich mala?
vsetko sa miz a 10 rokov zmenilo a kazda z vas ani nevie co to je
@grof_monte_christo Nikomu nepadajú pečene holuby do huby. Nikomu. Ešte aj zlodeji politici musia intrigovať, aby mohli kradnúť. Autorke nevysvetlíš, ona je tak negatívnegativna a len place a za všetko môže každý a nikto z nás nemá problémy. Sama si môže za svoj náhodnom život týmto nastavením a pokiaľ ho nezmení, tak náhodné aj dožije.
@grof_monte_christo Nikomu nepadajú pečene holuby do huby. Nikomu. Ešte aj zlodeji politici musia intrigovať, aby mohli kradnúť. Autorke nevysvetlíš, ona je tak negatívnegativna a len place a za všetko môže každý a nikto z nás nemá problémy. Sama si môže za svoj náhodnom život týmto nastavením a pokiaľ ho nezmení, tak náhodné aj dožije.
@enmery Podľa mňa sú ľudia, ktorí sa vedeli narodiť, niečo zdedia, alebo im cely život niekto pomáha. Tiež poznám takých. Ale predsa nebudem mat depku z toho, ze takíto ľudia existuju a prečo sa nemozem mat ja takto dobre. Lebo to nie je môj život, ja nemôžem žiť život niekoho iného a nikto nemôže žiť ten môj. Tým pádom idú podobne úvahy úplne mimo mňa.
@anonym_ae2f04 motivacia je- mam dieta
demotivacia je ked sa ma opypta preco ini maju babka dedko preco iny maju hento a ja to nemam
@anonym_autor ani moje dieťa nemá babku dedka hento tamto a teraz to znamená,že osud chce aby sme trpeli?
Chapem ze máš traumy,udiali sa ti zlé veci ale mala by si o to viac pracovať na sebe, rozvíjať sa a hlavne preto ze máš dieťa
Si mu príkladom

@anonym_autor ty len závidiš vlastne