icon

Riešenie problémov s riedkymi vlasmi

19. okt 2025

Ahojte, vopred som si vedomá, že riešim úplnú banalitu a že sú oveľa horšie problémy, ale nejak to neviem prijať. Vždy som mala veľmi riedke vlasy po rodičovi, geneticky. Takže nikdy nepomohli vitamíny šampóny atď. Nosím predĺžko a vyzerá to celkom dobre, samozrejme nemôžem si dať viac vlasov lebo by to videlo keďže moje sú riedke. Takže je to len také zahustenie. A neviem či ho môžem nosiť opakovane aby mi z toho nevypadali vlasy. Premýšľam že začnem nosiť parochňu, to je cenovo prijateľné. Poznáte nejakú stránku s parochnami ktoré vyzerajú naozaj reálne a aj držia?

anonym_6035b7
19. okt 2025

Čo je to predľžko? Prečo si nedáš zahustiť vlasy?

anonym_95c150
19. okt 2025

Nebol by lepší krátky strih? Vyhnes sa zatazovaniu vlasovej pokožky/vlasov.

anonym_392d85
19. okt 2025
@anonym_6035b7

Čo je to predľžko? Prečo si nedáš zahustiť vlasy?

@anonym_6035b7 predĺžené vlasy?

biba_18
19. okt 2025

parochne sú ok - odporúčam ale navštíviť nejakú predajňu a reálne skúšať kvalitu, strih a ako sa v tom budeš cítiť. plus sa naučíš ako ju nasadzovať aby su nebolo vidno. určite je parochňa lepšia voľba ako lepiť čokoľvek na vlastné vlasy…

anonym_5015fa
19. okt 2025

nieje parochna ako parochna... tie lacnejsie vobec niesu vhodne na denne pouzivanie-vyzeraju neprirodzene a su nepohodlne a tiez sa o ne tazsie stara ..tie naozaj kvalitne vsak stoja naozaj vela ... skor by som zasla za naozaj kvalitnou kadernickou a dala si vhodny strih ... ten dokaze zazraky ...

anonym_a859c9
19. okt 2025

Dala by som sa ostrihať na krátky bob.

anonym_4d906d
19. okt 2025

Predĺžené vlasy okamžite odstrániť, vlasy skrátiť pod uši....nasadiť minoxidyl na pokožku hlavy, zvnútra metionin

andrea_82
19. okt 2025

Dennym nosenim parochne svoje prirodzene vlasy totalne zabijes - znicis.

autor
19. okt 2025
@anonym_4d906d

Predĺžené vlasy okamžite odstrániť, vlasy skrátiť pod uši....nasadiť minoxidyl na pokožku hlavy, zvnútra metionin

@anonym_4d906d prečo toľko ľudí hovorí negatívne na predĺžené vlasy? Vždy som tak veľmi túžila po hustych a dlhých vlasoch a teraz konečne mám trochu husté a dlhé vlasy. Len to ide do peňazí. Ale nemám pocit že by mi zredli alebo vypadávali keď sa dáva predlzko dole. Veľa celebrít to má, tak je to až také škodlivé pre vlasy? Metódu mám ultrazvuk za studena

ericka168
20. okt 2025

@anonym_autor mohla by si si skúsiť od nanogenu keratinove vlákna daj si vyhľadať na nete ja to používam lebo mam tiež riedke vlásky skus prečítať o tom..ja objednávam original z nanogen.sk

kollarovci
20. okt 2025

@anonym_autor ahoj ja mam tiez moc jemne vlasy tiez som to zdedila este do toho stitna 😒.Raz som mala tape in pasky bolo to super len ked sme to dali dolu pol vlasov z toho mala prec😒Momentalne si pomaham klipmi alebo topermi .Mala som aj parochnu nikto ani nezbadal ze som ju mala😀

kleopatra012
20. okt 2025

Kde v ke sa da zahustiť vlasy...cena dakto vie poradiť.. mám dosť riedke vlasy ďakujem

mandzula
21. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_4d906d prečo toľko ľudí hovorí negatívne na predĺžené vlasy? Vždy som tak veľmi túžila po hustych a dlhých vlasoch a teraz konečne mám trochu husté a dlhé vlasy. Len to ide do peňazí. Ale nemám pocit že by mi zredli alebo vypadávali keď sa dáva predlzko dole. Veľa celebrít to má, tak je to až také škodlivé pre vlasy? Metódu mám ultrazvuk za studena

@anonym_autor nedavno som citala vyjadrenie koznej - trichologicky - pribuda zien s riedkymi vlasmi v dosledku nadpajania vlasov - trakcna alopecia, tak preto.

anonym_89f63a
21. okt 2025

@anonym_autor nešla by som do parochne, ale krátkeho bobu máš na to ideálne vlasy.Nieco ako nosí Mirka Dobias

autor
21. okt 2025
@anonym_89f63a

@anonym_autor nešla by som do parochne, ale krátkeho bobu máš na to ideálne vlasy.Nieco ako nosí Mirka Dobias

@anonym_89f63a rozhodne nechcem mať krátke vlasy. Trvalo roky kým mi narastli, síce už ďalej nerastú, aspoň niečo

anonym_524415
21. okt 2025
@anonym_89f63a

@anonym_89f63a kto je Mirka Dobias?

anonym_89f63a
21. okt 2025
@anonym_524415

@anonym_89f63a kto je Mirka Dobias?

@anonym_524415 Mirku Dobis som myslela.
Na riedke vlasy je najhoršie mať ich dlhé aj Victoria Beckham má riedke vlasy a bob.Parochna nie je dobrá na vlasovú pokožku a akákoľvek je vidieť, že nie je to originál.

89olivia89
22. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_89f63a rozhodne nechcem mať krátke vlasy. Trvalo roky kým mi narastli, síce už ďalej nerastú, aspoň niečo

@anonym_autor ja som takisto bojovala o to, aby som mala dlhe vlasy. Po porodoch vlasy zo mna padali jedna radost. Nakoniec mam kratky bob a nemozem byt spokojnejsia. pada mi ovela menej vlasov, kedze si ich nezopinam a nie su tazke. Aj manzel si na to rychlo zvykol (tiez chcel, aby som mala dlhe vlasy). Spytala som sa ho, ci chce, aby som vobec mala vlasy este, lebo dlhe vlasy, zial, nemozem mat, lebo to vyzera zle. teraz vyzeraju husto a upravim sa vzdy za par minut