icon

Skúsenosti s konzultáciami u Michala Drienika

7. dec 2025

Dobry den mate niekto skusenost s hodinovou konzultaciou u Michala Drienika? Premyslam nad tym ale 200€ mi pride na tu hodinu dost. Ale ak by sa to oplatilo idem do toho.

anonym_882eca
7. dec 2025

@anonym_autor 200€? Ani keby neviem co bolo nedala by som za hodinu toľké peniaze

rozculena
7. dec 2025

@anonym_autor tie peniaze radšej pošli do útulku

13uzivatelka11
7. dec 2025

Mňa by len zaujímalo čo by si s ním chcela konzultovať? Viem kto to je a čo približne robí.. teda myslím si že sa venuje manifestovaniu a "hojnosti", ale 200€ za konzultáciu mi príde už fakt dosť, troška aj jemu stúpa "duchovné ego".. ak máš 200€ na konzultáciu, podľa mňa máš financií dosť. 😅

gribka1
7. dec 2025

Tiež viem, kto to je, ale, ak sa to pýtaš na modrom koníkovi, tak to asi pre teba nie je. A tá cena? Kto chce dá, kto nechce nedá, tak ako pri iných záležitostiach, kúpi za to výživové doplnky, či liečiteľa, alebo noc v hoteli. Tiež to človeku nemusí nič dať.

zobaka
7. dec 2025

pozri si jeho videa zdarma aj tie dost napomocne

telefon00
7. dec 2025

@anonym_autor Michala poznám osobne,.je to super chalanisko. Maká na sebe a dosť sa posunul. Videá zadarmo ti dajú len málo, ale osobné stretnutie ti dá veľmi veľa, lebo sa venuje len tebe ✌️

kavasaki370
Včera o 08:28

@anonym_autor Ahoj. Nejde mu o tvoju hojnosť ale o " seba ". Ten kontent, čo robí je zastierací manéver. Ide tam o investovanie do veci na nete. Druhy hazardu ako to nakupovanie indexov a podobne. Strímujem dlho na Tik Toku. Pisal mi sklukromne do četu. Ani sa nepozdravil. A hneď ma tam lákal natieto veci. Dostal Blok. Prefackal by som ho najradšej.

autor
Dnes o 10:32
@kavasaki370

@anonym_autor Ahoj. Nejde mu o tvoju hojnosť ale o " seba ". Ten kontent, čo robí je zastierací manéver. Ide tam o investovanie do veci na nete. Druhy hazardu ako to nakupovanie indexov a podobne. Strímujem dlho na Tik Toku. Pisal mi sklukromne do četu. Ani sa nepozdravil. A hneď ma tam lákal natieto veci. Dostal Blok. Prefackal by som ho najradšej.

@kavasaki370 urcite ti nepisal on ale fake. Na tiktoku je na neho vytvorenych vela fake uctov, aj mna zacali velakrat sledovat.

gribka1
Dnes o 15:54
@kavasaki370

@kavasaki370 Tak rýchlo skočíš na fake? Môj ty bože.

anonym_2c212b
Dnes o 16:01

Ja ho zas poznam z videnia. Za mňa žiaden zázrak sa nekoná. Najprv sa venoval posilňovaniu. Potom presedlal na ezo eko drísty. Vo vhodnej dobe naskočil na insta vlnu a už sa len veze a čaká ktorá naivka mu zaplatí za tie blaboly. 💸

kavasaki370
Dnes o 16:02
@gribka1

@kavasaki370 Tak rýchlo skočíš na fake? Môj ty bože.

@gribka1 nerozumiem. Prišla mi jedna veta na čet či investujem. ČO TO som odpisal v jednej správe a zablokoval. Na čo som akože skočil?

kavasaki370
Dnes o 16:04
@anonym_autor

@kavasaki370 urcite ti nepisal on ale fake. Na tiktoku je na neho vytvorenych vela fake uctov, aj mna zacali velakrat sledovat.

@anonym_autor je mi to jedno akýsi Drienik a jemu podobní.

kavasaki370
Dnes o 16:06
@anonym_2c212b

Ja ho zas poznam z videnia. Za mňa žiaden zázrak sa nekoná. Najprv sa venoval posilňovaniu. Potom presedlal na ezo eko drísty. Vo vhodnej dobe naskočil na insta vlnu a už sa len veze a čaká ktorá naivka mu zaplatí za tie blaboly. 💸

@anonym_2c212b takých " sráčov" je kopec.Chcu sa hlavne dostať do peňaženky .

gribka1
Dnes o 16:06
@kavasaki370

@gribka1 nerozumiem. Prišla mi jedna veta na čet či investujem. ČO TO som odpisal v jednej správe a zablokoval. Na čo som akože skočil?

@kavasaki370 Tak, že už tu prezentuješ, že je to isto on. Dnes za hocičím môže byť hocikto. Jedine, že si si 100% istý, že je to skutočne on. Je?

gribka1
Dnes o 16:08
@kavasaki370

@anonym_2c212b takých " sráčov" je kopec.Chcu sa hlavne dostať do peňaženky .

@kavasaki370 No a záleží na našej inteligencii, či im dovolíme vstúpiť do našich peňaženiek. Ale, aby som na niekoho niečo povedala, musím si byť istá, či je podvodník alebo je ok.

kavasaki370
Dnes o 16:12
@gribka1

@kavasaki370 Tak, že už tu prezentuješ, že je to isto on. Dnes za hocičím môže byť hocikto. Jedine, že si si 100% istý, že je to skutočne on. Je?

@gribka1 ahaaaa takto. Veď ja nebudem dávať energiu do toho, aby som zisťoval na nete, kto je kto. Uff. Prečo by som im mal dávať pozornosť. Samo objasnili ste, ze to bol fejkovy učet. Kazdopadne prišla mi tá sprava z jeho vtedy aktualneho uctu, kde išiel silný kontent.... kašlať na nich a jemu podobným