Som bordelárka?
Caute. Moj partner pracuje tak že dva týždne je v zahraničí a týždeň doma. Neviem to vysvetliť ale keď som sama doma tak kľudne mám doma neporiadok, neumyty riad - že neumyjem hneď ale až ma druhý deň, veci neposkladanw atd. Akonáhle je doma tak upratujem všetko automaticky. Myslite si že som bordelárka ?😀 keď mi to proste nevadí keď som sama
@anonym_autor akoze kym nehnije riad viac ako 24hodin v dreze tak za mna ok. Lebo kebyze ti nevadi ani 5dnovy riad tak to uz by som povedala ze hranici s hygienou. Veci nepoodkladane to mam aj ja,ale nasla som si na to fintu. Vzdy si pri skladani riadu pustim nejaky podcast,hudbu a hned sa mi chce upratovat 😂
@anonym_autor mám to rovnako ako ty, neporiadok mi proste NEVADÍ (ved raz sa to uprace, nebude to tam navždy, je to chvíľkova záležitosť ktora nič neovplyvni) a nerozumiem ľudom ktorým vadí 🤷♀️
Ja si nemyslím, že by som bola otrokom svojej domácnosti, ale neznášam bordel. Nenechávam riady v drese, proste mi to nedá. Tak isto ostatné veci, čo treba spraviť, poriadiť, spravím. Domácnosť udržiavam čistú, takže nič z toho netrvá tak dlho, aby som to nemohla spraviť hneď.
@anonym_autor ja to mam presne naopak. Keď je doma muž, máme bordel. Nebaví ma upratovať keď je doma. Keď som sama mám tip top nonstop.

@anonym_autor ja by som úplne ináč fungovala bez muža, my máme hranice úplne inde. Čiže je to podľa mňa o tomto. Keď ste spolu, tak tie tvoje hranice sú ovplyvnené ním. Ja napríklad viem, že mužovi niektorý bordel vadí a niektorý nevidí, tak sa snažím mu vyhovieť v rámci možností. A to sme spolu 20 rokov, takže to nie je o tom, že "hrám sa na chrumkavú pred ním". Jednoducho sme ľudia a ovplyvňujeme sa navzájom, je to normálne... Ak by nebol doma, pokojne by som nechala riad v dreze večer, ale mali sme pár debát, že mu to proste vadí. Tak keď on večer napríklad uspáva deti a neviemčo a ja sedím v kuchyni a čítam modrého koňa, tak radšej najprv ten riad spracem, a až potom študujem modrého koňa. Nech je proste atmosféra večer ok. Nie že on má pocit, že musí ešte aj ten riad umyť, lebo MUSÍ a potom je dusno a zbytočná hádka, lebo ja budem trvať na tom, že nemusí, že ten riad počká do rána. (Ale sú občas aj také dni, pms a podobne úraduje aj u nás, ale aj jeho nervozita, čiže aj v opačnom garde v iných situáciách).